UNT > Lokalt

Tuesday, 01 December, 09:13

UNT - 21 nov 20 kl. 11:45

"Är det någon man ska vara ärlig inför är det oss"En viktig länk i kedjan för att bromsa smittspridningen är smittspårarnas arbete. Det stora bekymret är att provtagningskapaciteten inte räcker till..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är det någon man ska vara ärliginför , är det oss
YLE - 22 aug 14 kl. 04:25

"Det här är inte god förvaltning"

Ett missnöje med Närings- trafik och miljöcentralen gror vid Korsholms kommun. Enligt kommunen agerar myndigheten inte i enlighet med god förvaltningssed i planeringsärenden. - Vi har sett det förr och nu ser vi det igen då det gäller vår planläggning av Fågelbergets industriområde, säger styrelseordförande Michael Luther.

SmålandsPosten - 26 okt 13 kl. 22:29

Härlig hockeyfest i Vida Arena

Vilken härlig hockeyfest det blev i Vida Arena på lördagskvällen.
5 750 åskådare, fullsatt för första gången den här säsongen, såg Växjö Lakers besegra Leksand med 4?3.

YLE - 08 sep 15 kl. 10:55

"På lång sikt hjälper flyktingarna oss"

Finland gynnas på sikt av den oväntat stora inflyttningen förutsatt att människorna sysselsätts. Det säger Jaakko Kiander, direktör med ansvar för ekonomi och pensioner vid arbetspensionsförsäkringsbolaget Ilmarinen i sin blogg. Enligt Kiander innebär inflyttare i arbetsför ålder en stor potential för länder med ofördelaktig åldersstruktur - såsom Finland.

Politologerna - 27 nov 18 kl. 07:30

Det omöjliga mandatet

Väljarna har bara givit Centerpartiet mandat att…! Mandatet från miljöpartistiska väljare innebär…! Björklund har inte mandat att…!

YLE - 11 aug 14 kl. 05:07

Stadsorkestern redo för höst utan konstnärlig ledare

Vasa stadsorkester saknar fortfarande konstnärlig ledare sedan teater- och orkesternämnden i våras beslöt att inte förnya kontraktet med Jin Wang. Diskussioner med Wang pågår alltjämt, men tillsvidare blickar orkestern framåt mot en höst tillsammans med enbart gästande kapellmästare. Jin Wang Jin Wang, Vasa stadsorkesters dirigent.

YLE - 21 okt 16 kl. 15:07

Alla tiders åländska fotbollsfest väntar: ”Drömt om det här hela livet”

På söndag kan IFK Mariehamn skriva fotbollshistoria. Klubbens första medalj är redan säkrad och går allt vägen blir den guldfärgad. Vi ska vara stolta över vad vi lyckats skapa, säger lagkaptenen Jani Lyyski.

YLE - 11 jun 17 kl. 09:03

SFP utnämnde Nils Torvalds till presidentkandidat: "Valet handlar inte om mig, utan om oss"

Europaparlamenterikern Nils Torvalds blir SFP:s kandidat. Partifullmäktige fattade ett enhälligt beslut i frågan vid sin partidag i Helsingfors idag. - Ute bland människorna finns en stor rådlöshet.

Supermiljöbloggen - 20 mar 19 kl. 16:35

H&M underviker fråga om årlig plastförbrukning

I en ny rapport skriver 150 företag under åtaganden om att drastiskt minska på plasten. Men bara 35 av företagen redovisar hur mycket plast de faktiskt använder och producerar. H&M är ett av storföretagen som väljer att hemlighålla informationen.

Dagensanalys.se - 08 nov 18 kl. 12:48

Så mycket lägger svenska hushåll på rörlig bild

Streamingtjänsterna har under 2018 fortsatt att växa mycket kraftigt och tredje kvartalet var inget undantag. Detta leder även till en påtaglig ökning av hushållens sammantagna utgifter för TV-tjänster. Mediavision konstaterar i Q3-analysen av den svenska videomarknaden, att de månatliga utgifterna för betaltjänster ökat med 24 procent jämfört med samma period i fjol.

Ekonomistas - 09 feb 17 kl. 09:18

Bör rörlig ränta förbjudas?

Detta är ett gästinlägg av Mats Persson, professor i nationalekonomi vid Institutet för internationell ekonomi på Stockholms universitet. Enligt uppgift i tidningarna utreder Finansinspektionen huruvida rörlig ränta bör förbjudas på bostadslån. Tanken är att eftersom den rörliga räntan kan stiga, och därigenom orsaka obehagliga överraskningar för personer som köpt bostad utan att ha råd med framtida räntehöjningar, ska alla tvingas låna till fast ränta.

BT - 19 mar 13 kl. 13:27

Kränkning som konstnärlig metod

Elisabeth Ohlsson Wallin ställer ut på Rydals Museum, hon är känd som konstnär och provokatör. Gör man en djupare analys av hennes bilder visar det sig att det snarare är provokation i form av kränkning det handlar om. Hon har valt kränkning som konstnärlig metod.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.