UNT > Nyheter

Friday, 27 November, 01:02

UNT - 21 nov 20 kl. 11:45

Fortsatt dialog om handbolls-EMDanmark har fortfarande inte givit upp tanken på att arrangera damernas handbolls-EM i december på egen hand..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
EM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt dialogom , handbolls-EM
Sportal - 08 jan 20 kl. 11:43

Streama handbolls-EM 2020 för herrar: TV & live stream

Image: Från den 9:e till 26:e januari får vi titta på handbolls-EM 2020 för herrar. Se hur ni gör för att streama handbolls-EM 2020, och kolla utöver live streaming även in komplett spelschema, odds och mer. Europas 24 starkaste handbollsnationer ska göra upp, och en vinnare ska koras.

Alliansfritt Sverige - 01 mar 13 kl. 13:51

FN-organ: strider mot MR. Moderaterna: vi ser fram emot dialog

DIALOG. Tidningen Publikt har uppmärksammat FN:s organ på arbetsmarknadsfrågor, ILO, underkände det så kallade Lex Laval. Lex Laval förhindrar fackförbund att ta ut sympatiåtgärder mot företag registrerade i utlandet.

YLE - 13 nov 13 kl. 12:12

"Mera dialog behövs i Raseborg"

Dialog och positivt tänkande kunde få en plattform i en ny förening under namnet pro Raseborg. Ordföranden för företagarna i Raseborg, Jani Roman, har många idéer om hur alla röster i lokalsamhället kunde höras på neutral mark.
Spela upp klipp på Arenan
Jani Roman säger sig ha funderat i 20 år på konceptet dialog.

BT - 30 jun 13 kl. 19:49

President Mursi "öppen för dialog"

Ett år efter att Egypten fått sin förste folkvalde president samlades tusentals demonstranter för att kräva hans avgång. Protesterna riskerar att kasta tillbaka Egypten i en mer odemokratisk riktning.Tält, tusentals egyptier och rop om att folket vill störta regimen.

Kristianstadsbladet - 19 jul 13 kl. 10:00

Bra dialog underlättar i byggstöket

På C4 Teknik som ansvarar för byggnationen av Kristianstadslänken är man väl medveten om arbetets påverkan på affärslivet. God dialog har dock löst mycket i den rådande situationen menar Henrik Wester, informationsansvarig på C4 Teknik.
?

Kristianstadsbladet - 08 sep 11 kl. 13:58

Region Skåne ställer sig bakom handbolls-EM

Aleksandar Djorovic / Scanpix
Region Skåne ställer sig bakom en ansökan om handbolls-EM för damer och herrar 2016.
Handbollsförbundets styrelse bestämde sig för ett par månader sedan att gå vidare med en ansökan om att få arrangera EM för både herrar och damer. En förutsättning är dock vissa ekonomiska garantier från regioner och kommuner med arenor som kan bli aktuella.

Sydsvenskan - 08 sep 11 kl. 15:35

Skåne vill ha handbolls-EM

Arkivfoto: Johan Bävman
Svenska Handbollsförbundet vill arrangera handbolls-EM 2016. Region Skåne ställer sig bakom ansökan, som gäller såväl damernas som herrarnas mästerskap.
Region Skåne ställer återigen upp som ekonomisk garant för ett eventuellt handbolls-EM, vilket innebär att man betalar om evenemanget går back.

Kristianstadsbladet - 14 feb 11 kl. 04:00

Dialog för fred och förståelse

I Jerusalem är det sällan att människor av olika religiös tillhörighet lär känna varandra. Jonatan Göth inleder artikelserien "Religionsdialog" med ett besök hos ICCI i Israel, där judar och muslimer möts för att lära sig förstå varandra.
Den som lägger ett par timmar på att vandra omkring i Jerusalem upp-täcker snart att staden är delad.

Sydsvenskan - 19 feb 11 kl. 08:51

Nekar dialog med kungen

Foto: AP
Shiitiska oppositionen i Bahrain vill inte diskutera.
STOCKHOLM. Bahrains främsta shiitiska oppositionskoalition har avvisat ett förslag från kungen om att inleda en dialog efter veckans oroligheter i öriket, uppger en shiitisk politiker.?

YA - 23 aug 13 kl. 09:01

"Vi vill ha en bättre dialog"

I den senaste mätningen halkade Skurups kommun ner i Svenskt Näringslivs rankning av ­företagsklimatet. Sam­tidigt visade kommun­ens egen undersökning att företagarna efterfråg­ar en bättre ­dialog.
Magdalena Hellström är enhetschef för inform­ation och näringsliv i kommun­en.?

SVT Debatt - 19 sep 13 kl. 05:24

Med dialog om etik lyckades vi stoppa bajskaffet

DJURPLÅGERI Världens dyraste kaffe Kopi Luwak ? även känt som ”bajskaffe” ? framställs ofta med djupt oetiska metoder.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.