Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 27 November, 02:07

Vestmanlands Läns Tidning - 21 nov 20 kl. 11:16

De låg bakom Playstationsymbolerna i skyn: ”Måste vara i sin bubbla för att få det rätt”I somras prydde de skyn med hjärtan och på fredagen var det dags för ny så kallad skywriting över....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Playstationsymbolerna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De låg, bakom, Playstationsymbolernai , skynMåste vara i , sin bubbla för att få det rätt
GöteborgsPosten - 20 maj 18 kl. 10:04

Laholms första sexvåningshus växer upp mot skyn

Successivt växer det upp mot skyn, Laholms första sexvåningshus. Fastigheten har blivit lite av en snackis på stan och det är Mathias Nilsson och hans företag Gunnohus som är byggherre. Alla de 30 lägenheterna är redan uthyrda – och för första gången flyttar Mathias in hos sig själv.

BT - 16 feb 12 kl. 16:04

Tålamod, envishet och kaos bakom Korparna

Torsdag den 23 februari är det dags för Borås Tidnings stora debutantprisgala. Fem debuterande författare är nominerade. BT har träffat dem alla.

Skånskan - 12 maj 17 kl. 14:00

Bössan riktas åter mot skyn

BLENTARP Råkorna i Blentarp fortsätter att vara ett bekymmer för boende i Blentarp.
Och precis som varje år i maj är det kommunjägaren Sven Olsson som ser till att hålla nere beståndet. ERWP.

UNT - 27 nov 12 kl. 14:09

Izzard stiger varsamt mot skyn

Eddie Izzard följer en noggrann plan, han beskriver sin karriär en luftballong som stadigt men varsamt stiger mot skyn. I vår kommer hans show till Stockholm..

NT - 10 jun 16 kl. 17:20

Ballongerna gick upp i skyn för studenterna

Studentsången sjöngs stark och mössorna höjdes i skyn..

Skånskan - 08 jul 18 kl. 17:31

Hemmabyggen svävade i skyn

Malmö Det fina vädret lockade många till Ribban i helgen. De som inte lapade sol kunde i stället utnyttja vinden till en annan aktivitet.Staffanstorpsbon Sara-Stina Tegnander med familj var en av dem som hittade till bordet där man kunde bygga sin egen drake, för att sedan testa dess flygförmåga.

BT - 28 jul 18 kl. 06:36

Seklets längsta månförmörkelse lockade nyfikna att blicka mot skyn under kvällen

Seklets längsta månförmörkelse lockade nyfikna att blicka mot skyn under kvällen. Men på en del håll var det för ovanlighetens skull molnigt. Och instagrammare och andra svär över att dylika himlafenomen är svåra att fånga snyggt på bild..

SmålandsPosten - 06 mar 19 kl. 19:07

Friheten finns uppe i skyn

Naturupplevelsen och frihetskänslan är det som lockar med skärmflygning. Anders Bergqvist är certifierad skärmflygare och lär andra att segla fram i skyn fram med hjälp av både luftströmmar och motorer..

BT - 14 jul 19 kl. 11:31

TV: Här försvinner fiskedraget upp i skyn – ”det var som trolleri”

När Hasse Bengtsson var ute och fiskade i Öresjö under gårdagskvällen fick han en chockerande överraskning. När han skulle kasta ut landade nämligen inte draget i vattnet, utan fortsatte rakt upp i skyn. .

Alliansfritt Sverige - 25 mar 14 kl. 19:42

Statsministern står inte bakom demokratiministers demokratimål

I maj är det val till Europaparlamentet. Det brukar dessvärre inte locka många väljare och i Sverige är vi vana vid ett valdeltagande runt 40 procent. EU-minister, Birgitta Ohlsson, har satt som mål ett 50 procentigt valdeltagande i valet.

YLE - 06 jan 17 kl. 08:00

"Vi finns bakom parabolen" - dokumentären sänds ikväll

I drygt ett år har vi följt med personerna på Åvägen i Närpes, och ikväll sänds dokumentären om dem: Bakom Parabolen - vi är era främlingar. Personerna på Åvägen bor vägg i vägg, men deras paraboler riktar sig mot helt olika länder, och själva riktar de sig också mot olika gudar då de ber. I en lägenhet ber man till Buddha, i nästa till Allah.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.