ÖstersundsPosten > Nyheter

Wednesday, 25 November, 20:51

ÖstersundsPosten - 21 nov 20 kl. 11:13

Ren och rådjur döda efter påkörningPolisen rapporterar om två viltolyckor i Härjedalens kommun under morgonen. En ren och ett rådjur....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Härjedalens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Renoch , rådjur, dödaefter , påkörning
Skånskan - 15 jan 19 kl. 11:00

Världen lockade med spännande djur

NATURFOTOGRAF Det var Dick Perssons naturintresse som tog honom ut i världen. I årtionden har han dokumenterat naturen i öknar och urskogar, i bergstrakter och på savanner. Nu hänger hans fotografier på 13 museer i världen och han har fått en insektsart uppkallad efter sig..

Skånskan - 21 jun 18 kl. 05:00

Djur fick avlivas efter månader av vanvård

Vollsjö Ett flertal får och ett trettiotal höns vanvårdades på en gård utanför Vollsjö i flera månader innan länsstyrelsen fick nys om fallet och ingrep.
Nu döms djurägaren till tre månaders fängelse för djurplågeri vid Ystad tingsrätt.Det var i oktober 2014 som en person upptäckte att flera djur sprang lösa på gården och att ett får hade fastnat i ett staket.

Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 06:00

Buskörning i skogen växande problem

Ovanan att dundra fram i skog och friluftsområden med terränggående fordon har tilltagit de senaste åren.Men framfarten är i de flesta fall totalt olaglig och kan vålla stora skador på djur och natur.
Vår kära allemansrätt gör det som bekant möjligt att ta del av i princip all natur i Sverige.

BT - 25 apr 14 kl. 06:00

Buskörning i skogen växande problem

Ovanan att dundra fram i skog och friluftsområden med terränggående fordon har tilltagit de senaste åren. Men framfarten är i de flesta fall totalt olaglig och kan vålla stora skador på djur och natur.Vår kära allemansrätt gör det som bekant möjligt att ta del av i princip all natur i Sverige.

NT - 25 apr 14 kl. 06:00

Buskörning i skogen växande problem

Ovanan att dundra fram i skog och friluftsområden med terränggående fordon har tilltagit de senaste åren.Men framfarten är i de flesta fall totalt olaglig och kan vålla stora skador på djur och natur..

Helsingborgs Dagblad - 25 apr 14 kl. 06:08

Buskörning i skogen växande problem

Ovanan att dundra fram i skog och friluftsområden med terränggående fordon har tilltagit de senaste åren. Men framfarten är i de flesta fall totalt olaglig och kan vålla stora skador på djur och natur..

UNT - 25 apr 14 kl. 06:00

Buskörning i skogen växande problem

Ovanan att dundra fram i skog och friluftsområden med terränggående fordon har tilltagit de senaste åren.Men framfarten är i de flesta fall totalt olaglig och kan vålla stora skador på djur och natur..

Dalarnas tidningar - 26 apr 15 kl. 17:00

Hårdkörning för dansarna under lägerhelg i Djurås

– Det känns bra att samla alla under en helg där vi helt kan ägna oss åt föreställningen, säger regissören och koreografen Stina-Kari Axelsson..

Skånskan - 17 maj 18 kl. 16:54

Almvik har fått en enhörning

ALMVIK
Bocken José Fin har blivit enhörnad. Ett slagsmål med en annan bock för några veckor sedan gjorde att han förlorade sitt ena horn. – Det sprutade blod och gjorde nog mycket ont på honom.

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

YLE - 14 dec 14 kl. 10:10

Att jaga - för mat eller för nöje?

Jaktsäsongen pågår som bäst, och jägarna rör sig i skog och mark på jakt efter villebråd. Vad är det som fortfarande driver så många människor ut i naturen med ett gevär? Det finns ungefär 380 000 jägare i Finland.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.