GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 26 November, 13:27

GöteborgsPosten - 21 nov 20 kl. 05:00

I Sverige finns förskolor där ingen pratar svenskaAtt inte vidta de åtgärder som krävs för att vända utvecklingen vore inget annat än ett enda stort svek..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I Sverigefinns , förskolordär ingen , pratarsvenska
BT - 21 jul 19 kl. 08:53

Sverige: Körskolor på svarta marknaden ökar: ”Som en cancer”

Antalet svarta körskolor i Sverige har blivit så många att de ofta konkurrerar ut laglig verksamhet. Och läget har förvärrats under senare år. – Det har spridit sig, infekterat allt och alla.

Alliansfritt Sverige - 09 apr 13 kl. 16:22

Svintrångt på Stockholms förskolor

GRISIGT. Stockholms innerstads förskolebarn har fått mindre plats att röra på sig de senaste åren - och nu uppmärksammar Metro att barnen har mindre plats att röra på sig än vad som ens är rekommenderat av för grisar.


För att få hålla grisar krävs 7 kvadratmeter per djur.

Alliansfritt Sverige - 19 mar 14 kl. 16:13

I borgerlighetens Sverige äter barn utan tänder knäckebröd och äldre får leva i överfyllda blöjor

Vatten och bröd till frukost som barn och en vägd blöja som gammal. Visst låter det som en värdigt liv? För den borgerliga verkligheten ser ut så.

Alliansfritt Sverige - 21 mar 14 kl. 17:16

När alliansen pratar om 200 000 nya jobb räknar de människor i fas 3

Alliansen älskar att prata om de 200 000 nya jobben som dykt upp i Sverige sedan de tog makten. Underförstått: att det är de som har skapat dem. Vilket inte är sant, och det blir dessutom irrelevant när man håller i åtanke att antalet människor i arbetsför ålder har ökat med 500 000 under samma period.

Alliansfritt Sverige - 02 jun 14 kl. 14:55

När Reinfeldt pratar jämställdhet gör han bort sig

– Om flickor och kvinnor i Sverige upplever att det fortfarande finns brister i jämställdhet, glastak och det som hindrar, då är det ett allvarligt samhällsproblem. Mina damer och herrar: vår statsminister Fredrik Reinfeldt. Han talade ut om feminismen igår.

Expressen - 14 mar 20 kl. 19:07

Unga kvinnorna som förlorar sina jobb i coronans Sverige

Coronans effekter slår mot det svenska samhället.Branscher med många unga anställda – som hotell, restaurang och event – drabbas hårt.I samband med VeckoRevyn kan Expressen publicera fem unga kvinnors berättelser från coronans Sverige.

SvD - 06 okt 12 kl. 01:30

Sverige och USA pratar IT-brott

Beatrice Ask (M) tror att ett samarbete över landgränserna måste till för komma åt nätattacker, skriver Jönköpings-Posten..

Sydsvenskan - 10 jun 15 kl. 16:35

I Sverige pratar vi svenska

Varför ska svenska skattebetalare finansiera exklusiva engelskspråkiga förskolor?I en artikel i Svenska Dagbladet den 4 juni ondgör sig Fredrik Johansson över att två engelskspråkiga förskolor i Malmö hotas av stängning. Men varför ska svenska skattebetalare finansiera en verksamhet, som uteslutande bedrivs på engelska, som inte är landets huvudspråk?

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 15 kl. 16:35

I Sverige pratar vi svenska

Varför ska svenska skattebetalare finansiera exklusiva engelskspråkiga förskolor?I en artikel i Svenska Dagbladet den 4 juni ondgör sig Fredrik Johansson över att två engelskspråkiga förskolor i Malmö hotas av stängning. Men varför ska svenska skattebetalare finansiera en verksamhet, som uteslutande bedrivs på engelska, som inte är landets huvudspråk?

Cornucopia - 28 aug 14 kl. 16:33

Sjöstedt (v): "Vi vill lägga ner 11 186 vårdcentraler, sjukhus och äldreboenden, samt 4 000 skolor och förskolor"

Jonas Sjöstedt (v) säger till Stampen/GP att förbud mot företag inom välfärden inte är förhandlingsbart. Det innebär att 11 000 vårdinrättningar och ca 4 000 skolor, gymnasier och förskolor ska läggas ner om (v) ska sätta sig i regering med (s) och (mp).

Enligt Vårdföretagarna finns det 11 186 privata företag som sysslar med vård och omsorg.

YLE - 23 jan 17 kl. 06:42

Bromarvbo är årets vikarie i Sverige

Det är företaget Pedagogpoolen som har utsett Bromarvbon Sofia Selenius till årets vikarie i Sverige. Sofia Selenius jobbar som vikarie vid Johanneshov skola i Stockholm. Årets Vikarie är en utmärkelse där företaget Pedagogpoolen uppmärksammar lärarvikarier som har gjort en stor och betydelsefull insats i förskolor och skolor på olika håll i Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.