Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Monday, 30 November, 18:26

Länstidningen i Jämtland - 21 nov 20 kl. 11:00

Debatt: Räkna aldrig bort våra medlemmarLåt oss vara tydliga: Vi kommer aldrig att acceptera att LO rundas när en ny lagstiftning tas....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
 LO

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Räkna, aldrig, bortvåra , medlemmar
Jmini.se - 09 nov 16 kl. 09:44

Debatt: Glöm aldrig det som hände under Kristallnatten

Att ta avstånd från förintelsen är självklart för de allra flesta. På kristallnatten, eller på förintelsens minnesdag, är vi många som delar inlägg på sociala medier eller på andra sätt tar avstånd och lovar varandra att vi aldrig ska låta det so.....

SVT Debatt - 18 jun 13 kl. 14:38

Regeringen slarvar bort viktig EU-reform

STRUKTURFONDER I Sverige finns 3400 regionala, EU-stödda projekt ? men många som jobbar med dem vittnar om en skrämmande krånglig administration. Aldrig förr har möjligheterna att förenkla EU-fonderna varit så stora.

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 06 mar 14 kl. 07:00

Zlatan hade aldrig fått chansen i damfotbollen

DAMFOTBOLL Fotbollförbundet krossade min dröm om att spela landslagsfotboll. Jag passade inte in – bara för att jag råkade ha föräldrar födda i ett annat land. Är jag inte svensk?

SVT Debatt - 18 feb 14 kl. 11:02

Tafsande på bröst är aldrig roligt, SVT

MELODIFESTIVALEN Det spelar mindre roll att det var programledaren själv som låg bakom bröstskämtet i lördagens schlagertävling. SVT borde tänka på vilka signaler de sänder ut till sin miljonpublik.  För två år sedan toppades löpsedlarna av sensationsrubriker som ”Thorsten Flinck tar Gina Dirawi på rumpan”.

SVT Debatt - 11 sep 13 kl. 05:29

Anna Lindh glömde aldrig systerskapet

ANNA LINDH Idag är det tio år sedan Anna Lindh mördades. Hon var en av Sveriges mest respekterade politiker och jag vill att vi minns hennes betydelsefulla ledarskap. Systerskap över partigränserna är snårigt, men Anna Lindh fastnade inte i revirtänkande.

SVT Debatt - 29 jan 14 kl. 12:06

Personalen glöms bort av ministern

ÄLDREVÅRDEN Att kunna rekrytera och behålla personal är en av äldreomsorgens allra viktigaste frågor. Vänsterpartiet öronmärker miljarder i sin budget för mer personal i äldreomsorgen. ”Vi tittar på behoven” sa äldrevårdsminister Maria Larsson när vi möttes igår kväll i SVT Aktuellt för att debattera den svenska äldrevården.

Aftonbladet - 23 jun 14 kl. 11:00

Aldrig en rättighet att köpa ett barn

DEBATTÖRERNA: Att avtala bort sin egen kropp är lika lite som slaveri eller prostitution "ett arbete".

SVT Debatt - 16 maj 19 kl. 14:00

Bah Kuhnke (MP): ”Jag kommer aldrig att ge mig”

”Lämna inte bort makten över ditt liv och kommande generationers förutsättningar i andras händer”, säger Alice Bah Kuhnke, Miljöpartiets förstanamn på EU-listan..

SVT Debatt - 12 jun 19 kl. 09:04

”S-smedjan Tiden försöker trolla bort problemen i skolan”

”Om debattörerna verkligen tror att det löser problemen att trolla bort alla obehöriga så vill jag varna för konsekvenserna. Kraven i grundskolan måste tvärtom upprätthållas och förväntningarna måste höjas generellt sett”, skriver debattören..

Expressen - 04 okt 16 kl. 23:16

Fem saker att vänta inför nattens debatt

Här är 5 saker du ska titta efter i nattens sammandrabbning. Vice presidentkandidaterna Mike Pence och Tim Kaine möts i valrörelsens andra debatt. Räkna med försöksballonger, superfokus på minsta snedsteg – och en hel massa frågor om skatter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.