SVT > Inrikes

Thursday, 03 December, 08:28

SVT - 21 nov 20 kl. 10:59

Därför är det så viktigt att aktivera sigFler och fler restriktioner, mindre och mindre att göra. Men att fortsätta hitta sätt att aktivera sig på är mycket viktigt för att vi ska fortsätta må bra. – Man ska inte vänta på rätt känsla, man ska inte vänta på att man får en bra ide. Man ska aktivera sig även om det inte känns så, säger psykologen Dan Katz..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Dan Katz

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför är det , viktigtatt , aktiverasig
Skånskan - 03 feb 19 kl. 11:51

Senior Sport School ska aktivera alla över 60 år

SVALÖV Snart kommer Senior Sport School till Svalöv.
Det handlar om att aktivera de som fyllt 60 år och som inte sysslar med några direkta aktiviteter.Nu ska kommunen göra en insats och onsdagen den 6 februari gäller upptaktsmöte och intresset har visat sig stort.

YLE - 07 sep 12 kl. 15:53

"Viktigt med återväxt inom politiken"

Svenska folkpartiets partifullmäktige samlades för första gången på fredagen. Det är ett helt nytt organ med 42 ledamöter från hela Svenskfinland, som ska dra upp ideologiska riktlinjer tre gånger i året. På mötet i Korsholm behandlades bland annat programmet inför kommunalvalet.

Cornucopia - 29 mar 17 kl. 10:01

Byt lösenord eller aktivera tvåstegsinloggning på iCloud

Hackers hävdar att de har fått tillgång till inloggningsuppgifter för 250 - 750 miljoner sk iCloud-konton hos Apple. Om inte Apple betalar en summa "pengar" (Bitcoin) avser utpressarna att blåsa rent hundratals miljoner iPrylar. Rekommendationen är att byta sitt lösenord till iCloud eller aktivera tvåstegsinlogging+säkra enheter.

YLE - 19 mar 13 kl. 09:38

Viktigt att informera om ungdomsgarantin

Vid nyår trädde Ungdomsgarantin i kraft - den garanterar utbildnings- eller arbetsplats för arbetslösa och nyutexaminerade personer. Tiina Palonen på Vasa stads informations- och rådgivningspunkt för ungdom, Reimari, arbetar med ungdomsgarantin. Spela upp klipp på ArenanPalonen konstaterar att ungdomsgarantin ännu är en nyhet.

YLE - 20 nov 13 kl. 08:16

Psykolog: Viktigt att känna efter hur man mår

Spela upp klipp på ArenanPsykiskt illamående ökar både bland barn och unga. Bland högskolestuderande i Åbo är det cirka 10 procent som någon gång under sin studietid uppsöker Studenthälsan på grund av psykiska problem. Men alla studerande mår inte dåligt, så vad är det som behövs för att må bra?

YLE - 21 apr 15 kl. 08:42

Tuomioja: Finland borde aktivera sig i migrantfrågan

Utrikesminister Erkki Tuomioja är chockad över drunkningssiffrorna i Medelhavet under och efter veckoslutet. Det är en mänsklig tragedi och trycket på åtgärder är starkt inom hela EU, säger han. - För det första vill Italien nu ha solidaritet, alla måste erkänna att migrantfrågan i Medelhavet inte enbart gäller Grekland, Italien och Malta utan det gäller oss alla i Europa.

UNT - 24 feb 12 kl. 20:00

Succé för Aktivera innebandy

Föreningen Aktivera innebandy i Tierp växer så det knakar. De senaste åren har föreningen gått från tre till tio seriespelande barn- och ungdomslag. Nu tampas de med svårigheten att få halltider..

YLE - 18 dec 13 kl. 09:05

Närsjukhuset ska aktivera de äldre

I Korsholm ska ett antal platser på bäddavdelningen ersättas av akutavdelning, vårdhem, rehabilitering och effektiverat serviceboende. Precis som i resten av landet vill man minska på anstaltsvården till förmån för hemmaboende för alla som fyllt 75 år. Hemma bäst Alla över 75 kan inte bo hemma så därför reser sig det nya närsjukhuset invid hälsovårdscentralen i Korsholm.

GöteborgsPosten - 03 okt 14 kl. 09:21

Tele2-kunder kan inte aktivera Iphone6

Många av Tele2:s kunder som skaffat Iphone 6 har inte kunnat aktivera sina sim-kort. Ännu finns ingen prognos för när felet kan vara åtgärdat..

UNT - 10 jan 15 kl. 08:59

Aktivera letar nya funktionärer

Föreningen Aktivera i Tierp hotas av upplösning om inte fler engagerar sig och fyller luckor i styrelsen..

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 15 kl. 21:52

Herrträffar för att aktivera kommunens äldre män

Det har varit svårare att aktivera män än kvinnor i Klippans kommun menar Bernhard Ingelsson. Därför initierar man nu herrträffar. Under lördagen hölls det första mötet och ett femtontal herrar dök upp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.