GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 28 November, 00:39

GöteborgsPosten - 21 nov 20 kl. 04:57

Nu är det bråttom!Det är nu hög tid för våra folkvalda att visa göteborgarna att de är situationen mogen och ser till att omgående fatta de beslut som krävs för att minimera konsekvenserna av pandemin, skriver Lasse Taube..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Lasse Taube

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu är det bråttom
NSD - 25 feb 13 kl. 09:20

Ständigt bråttom

Bråttom till skolan, bråttom hem från fritids, bråttom till kvällsaktiviteterna och bråttom i säng. Bara för att orka med morgondagen med nya bråttom..

SR - 10 apr 17 kl. 12:53

Dansteater för barn om stress i "Bråttom bråttom"

Varför har vuxna så bråttom? Birgitta Egerbladhs dansföreställning "Bråttom bråttom" tar sig på ett lekfullt sätt an den vardagsstress som barn marineras i..

Dagens PS - 11 okt 17 kl. 10:36

PS karriärcoach tipsar bråttom-människor

Känns det som om du alltid har bråttom, både på jobbet och privat, även om du egentligen inte borde ha det, för du ligger sällan efter med dina uppgifter? En del människor jag möter i min roll som karriärcoach lever med en ständig känsla av att vara jagade. De springer nästan alltid fram i korridoren oavsett om de är sena med något eller ej.

YLE - 17 okt 14 kl. 03:45

Bråttom att bygga daghem i Ekenäs

Trots att Raseborg försöker utnyttja och fylla de byggnader staden redan äger föreslår bildningsnämnden att staden bygger ett nytt svenskspråkigt daghem i Ekenäs.
Fre 17.10.

Skånskan - 28 nov 16 kl. 16:36

Smitarens fru hade bråttom till toa

ÖSTRA Ingelstad Trots att vittnen försökte stoppa föraren efter olyckan körde han vidare. Till rätten uppger han att hans fru hade bråttom till toaletten. ERWP.

GöteborgsPosten - 12 jul 12 kl. 06:00

Det är bråttom med nytt hjärta för William

Två saker önskar sig William mest av allt - en grön Porsche och ett nytt hjärta. Bilen kan han vänta på, men med hjärtat är det bråttom..

YLE - 17 sep 12 kl. 09:29

Hamilton har inte bråttom att lämna McLaren

Lewis Hamilton som under hela säsongen ryktats lämna McLaren vill minska på diskussionen kring hans situation och säger att han trivs i sitt nuvarande stall. Hamilton har förknippats med Mercedes redan en längre tid. Han försäkrar sig ändå vara nöjd bakom McLaren-ratten.

Alingsås tidning - 10 maj 13 kl. 07:47

Bråttom bestämma om fiber på landsbygden 

SIENE: Bernt Hägerlöf och Tore Norén engagerar sig för bredbandsutbyggnad med fiber på landsbygden. För området runt Lagmansholm är det bråttom. Informationsmöten ordnas inom kort..

Expressen - 08 jun 13 kl. 04:34

"Är bråttom stoppa avfolkningen i norr"

Norrland håller på att dö ut - och ska regionen räddas är det bråttom, enligt Norrlandsförbundet. Förbundets ordförande Ewa Back vill att regeringen tillsätter en nationell samordnare för att komma åt problemet. "Alla vill inte flytta till Stockholm", skriver hon i på DN Debatt i dag..

Barometern - 12 sep 13 kl. 07:35

Det är bråttom med en rovdjurspolitik värd namnet

Jag håller med om att det är på tiden att våra riksdagsmän, riksdagskvinnor och deras partier ser till att vi får en rovdjurspolitik värd namnet. Det var liksom själva poängen med min debattartikel!
Om Johnny Andersson vill vara snäll och läsa hela artikeln kan han se att det är möjligheten till att vargfrågan, en av decenniets mest infekterade och sämst hanterade politiska frågor, nu skulle kunna få sin lösning jag välkomnar.

PrivataAffärer - 13 sep 13 kl. 06:00

Bråttom att lämna kyrkan

Medlemmar i Svenska kyrkan betalar flera tusenlappar i extra skatt om året. Men det börjar bli bråttom för den som vill lämna kyrkan för att slippa skatten nästa år....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.