GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 25 November, 23:45

GöteborgsPosten - 21 nov 20 kl. 03:46

Tabbe gav tillgång till hemligt ministermöteNederländernas premiärminister Mark Rutte uppmanar samtliga statsråd att se över sin digitala säkerhet, sedan ett topphemligt videomöte mellan Europas försvarsministrar fått plötsligt besök av en nyfiken nederländsk journalist..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Mark Rutte, Europas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tabbe, gav, tillgångtill , hemligt, ministermöte
YLE - 15 sep 14 kl. 19:00

Spotlight: Ingenting är längre hemligt

De vet mer om dig än du själv. De håller ständig koll på vad du gör och med vem du gör det. De är säkerhetstjänster, hackare och bolag som tjänar sina pengar på att samla in och sälja data om dig.

Dagensanalys.se - 20 okt 17 kl. 11:28

Annonser i Android-appar ger tillgång till allt du har på din telefon

Det visar sig att annonser i Android-appar öppnar ett kryphål där man får tillgång till allt du har i din telefon Forskare från University of Washington har hittat ett sätt att spåra en persons plats och appanvändning genom att placera annonser i mobilappar. Resultatet blir att via annonser öppnas dörren till din telefon genom det appbaserade annonseringssystemet. Forskarna hittade kryphålet när de köpte en rad annonser riktade till specifika platser och appar för att sedan kontrollera vilka mobilabonnenter som passar målgrupper bäst.

Fria Tidningen - 14 jan 14 kl. 11:04

Synskadade kan inte rösta hemligt

Inrikes Trots hårdare krav på tillgängliga vallokaler så kan synskadade fortfarande inte rösta hemligt..

Dagens PS - 09 mar 17 kl. 11:51

Vd:ar och modeller i hemligt dejtningnätverk

Du kanske känner till Tinder? Den omåttligt populära dejtingappen har växt rekordsnabbt i både Sverige och världen. Men nu kan amerikanska Techcrunch avslöja att appen haft en gömd funktion körandes i bakgrunden som endast varit tillgänglig för liten utvald klick användare.

Dagens PS - 02 maj 17 kl. 10:23

Försvunnen fastighetskung lever hemligt liv i lyx

DagensPS.se skrev för några år sedan om hur den svenske affärsmannen Hans Thulin, i dag 69, lyckades trolla bort nära 180 miljoner kronor i skulder efter att ha gått i miljardkonkurs. Tidningen Fokus kartlagde – efter att hans namn dykt upp i en stor läcka – turerna kring den svenske fastighetsklipparen som länge hade funnits med på kronofogdens värstinglista redan då.

Dagens Medicin - 09 apr 15 kl. 11:17

Priskonkurrens satte hemligt avtal ur spel

I förra veckan gav TLV klartecken till melanomläkemedlet Zelboraf. Det är första gången ett läkemedel som tidigare omfattats av ett hemligt prisavtal med landstingen nu ingår i förmånen. .

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Hemligt berg ska locka turister

Svinbäcksberget kan bli ett nytt besöksmål. Brigadmuseet föreslog för en tid sedan, vilket NWT berättade om, att ledningscentralen i Svinbäcksberget bevaras och blir tillgängligt som besöksmål för allmänheten..

UNT - 07 jul 16 kl. 17:53

Vill neka Clinton hemligt material

Representanthusets talman Paul Ryan och andra ledande republikaner har begärt att Hillary Clinton inte ska få tillgång till konfidentiellt material under presidentvalskampanjen eftersom hon handskats vårdslöst med hemliga uppgifter..

Computer Sweden - 16 jun 17 kl. 10:36

Hemligt Apple-team ska göra Iphone till en hubb för patientjournaler


Apple gör i tysthet en jättesatsning inom hälsoområdet för att labbresultat, recept och läkarbesök ska kunna göras tillgängliga från en Iphone – bland annat för att patienter enkelt ska kunna dela information med läkare..

IDG - 16 jun 17 kl. 10:36

Hemligt Apple-team ska göra Iphone till en hubb för patientjournaler


Apple gör i tysthet en jättesatsning inom hälsoområdet för att labbresultat, recept och läkarbesök ska kunna göras tillgängliga från en Iphone – bland annat för att patienter enkelt ska kunna dela information med läkare..

Nyan - 16 mar 18 kl. 15:54

Hemligt värre om polisens nya hus

Om du är nyfiken på hur polisens utrymmen ska se ut efter ombyggnaden, glöm det. Ritningarna är, med undantag av fasaderna, sekretessbelagda.
Efter sommarsemestrarna börjar polisen flytta till de tillfälliga lokaler som de ska husera i på Elverksgatan i Mariehamn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.