GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 26 November, 11:03

GöteborgsPosten - 21 nov 20 kl. 04:22

Pandemin i fokus på G20-möteUSA:s president Donald Trump, Tyskland förbundskansler Angela Merkel och Kinas ledare Xi Jinping finns bland de världsledare som på lördagen möts för ett två dagar långt G20-möte via nätet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
G20, USA, Donald Trump, Angela Merkel, Kinas, Xi Jinping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pandemini , fokus, G20-möte
BT - 14 nov 14 kl. 13:11

Putin i fokus på G20-möte

Ett G20-möte med ekonomi och tillväxt i fokus var planen. Men när den ryske presidenten nu landat i Brisbane ser utvecklingen i Ukraina ut att överskugga mötet. På fredagen började världens ledare anlända till Brisbane i Australien inför helgens G20-möte.

BT - 15 nov 14 kl. 11:29

Asien fortsatt i fokus för USA

Säkerheten i Asien får inte bygga på hot, där stora nationer ger sig på mindre länder. Det är budskapet från president Barack Obama som försäkrar att USA står fast vid sitt strategiska skifte av fokus till Stillahavsregionen.Obama vände udden mot Kina och sade i ett tal i samband med G20-mötet att USA tänker fördjupa engagemanget och gå samman med nationer i regionen.

BT - 16 nov 14 kl. 16:57

Putins uppbrott från G20 oroar

Höjd tillväxt, nya klimatmål och utrotning av ebola. Stora beslut till trots låg G20-mötets fokus på Rysslands Vladimir Putin - som lämnade träffen i förtid. Ett uppbrott som inte bådar gott, anser analytiker.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Grekland i fokus på G20-möte

I morgon inleds G20-mötet med världens mäktigaste länder i Mexiko, uppger Ekot. Valet i Grekland väntas hamna i fokus under mötet, då en fördjupad eurokris skapar oro runt om i världen.Indiens premiärminister, bland andra, uttrycker sin oro genom att hävda att bakslagen i den indiska ekonomin kommer sig av eurokrisen.

UNT - 14 nov 14 kl. 13:11

Putin i fokus på G20-möte

Ett G20-möte med ekonomi och tillväxt i fokus var planen..

SvD - 14 nov 14 kl. 13:11

Putin i fokus på G20-möte

Ett G20-möte med ekonomi och tillväxt i fokus var planen. Men när den ryske presidenten nu landat i Brisbane ser utvecklingen i Ukraina ut att överskugga mötet..

Affärsvärlden - 24 jun 19 kl. 07:42

Fokus på G20-möte på Asienbörserna

De asiatiska börserna uppvisade mindre förändringar på måndagen. Investerarnas fokus var inriktat på det kommande G20-mötet i Osaka, Japan i slutet på veckan. Mötet kan potentiellt bli en vändpunkt för de globala handelsspänningarna..

Sydsvenskan - 27 jun 19 kl. 07:49

G2-middag i fokus på G20-möte

Handelskriget mellan USA och Kina överskuggar det mesta när världspolitikens tungviktare samlas på G20-toppmöte i Japan på fredag och lördag. Medialt är nästan allt fokus på lördagens planerade G2-middag mellan Kinas ledare Xi Jinping och USA:s presiden.

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 19 kl. 07:49

G2-middag i fokus på G20-möte

Handelskriget mellan USA och Kina överskuggar det mesta när världspolitikens tungviktare samlas på G20-toppmöte i Japan på fredag och lördag. Medialt är nästan allt fokus på lördagens planerade G2-middag mellan Kinas ledare Xi Jinping och USA:s presiden.

BT - 03 nov 11 kl. 17:20

Grekisk skugga över G20-möte

Med ögon och öron riktade mot Aten möts ledarna för världens tyngsta ekonomier i Cannes.
Premiärminister Papandreous tvärvändning om folkomröstningen lättar tillfälligt på trycket.
Knappt hemkommen till Aten efter en rejäl uppsträckning av eurokollegorna i Cannes på franska Rivieran kallade Giorgos Papandreou till krismöte med regeringen.

BT - 14 nov 14 kl. 15:43

G20: Svalt mottagande väntar Putin

Ett G20-möte med ekonomi och tillväxt i fokus var planen. Men när den ryske presidenten med sitt stora följe landade i Brisbane såg krisen i Ukraina ut att överskugga mötet. Redan innan världens ledare anlände till Brisbane i Australien inför helgens G20-möte passade Putin på att spä på ordkriget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.