Aftonbladet > Nyheter

Friday, 27 November, 21:17

Aftonbladet - 21 nov 20 kl. 10:06

Instagram backar efter bantningsförslag▸ Efter att appen Instagram uppdaterats får nu användarna förslag på innehåll och inlägg som kan intressera dem..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Instagram

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagram, backarefter , bantningsförslag
DN - 02 aug 17 kl. 17:55

Trump backar förslag om nytt immigrationssystem

President Donald Trump ställer sig bakom ett förslag som kraftigt ska minska antalet legala invandrare per år i USA..

DI - 02 okt 16 kl. 15:56

Blackrock backar förslag om stresstester för fonder

Framöver är det inte säkert att det bara är banker som tvingas vidta stresstester. Financial Stability Board i Basel, som övervakar det globala finanssystemet, föreslog i juni att individuella fonder skulle testas för att säkerställa att fondbolagen faktiskt klarar av att hantera eventuella större uttag.

Expressen - 15 jun 19 kl. 07:41

Hongkongs ledare backar – lagförslag kan skrotas

Det kontroversiella och kritiserade lagförslaget om utlämningar från Hongkong till Kina kan komma att skrotas.På lördagen väntas Hongkongs ledare Carrie Lam gå ut med information.Samtidigt planerar kritiker nya protester..

Skånskan - 22 sep 19 kl. 19:42

M-ledaren röstar för Regeringens förslag

Inrikes Moderaterna kommer att rösta för regeringens lista på åtgärder mot den grova brottsligheten i landet, meddelar Ulf Kristersson på sin Instagram under söndagskvällen.På lördagen utlyste regeringen en pressträff där en lista med 34 åtgärder för få bukt på gängkriminaliteten i Sverige presenterades. Ett par timmar innan pressträffen hade oppositionspartierna M, L och KD meddelat att de drar sig ur samtalen med regeringen.

YLE - 28 apr 17 kl. 10:28

Kyrkan backar i frågan om att höja tomthyror på Lövö – invånarna fortfarande missnöjda

Kyrkan backar i frågan om att chockhöja tomthyrorna på Lövö, men invånarna är långt ifrån nöjda. På det gemensamma kyrkorådets möte på torsdag kväll kom kyrkan med ett kompromissförslag. Kyrkofullmäktige fattar det slutliga beslutet i frågan i maj.

Kristianstadsbladet - 11 feb 14 kl. 17:04

Republikaner backar om lånetaket


Republikanska ledare i representanthuset backar från sina villkor för att höja den amerikanska statens lånetak.Enligt den republikanske talmannen John Boehner planerar de att låta ett "rent" lagförslag gå igenom villkorslöst på onsdagen. - Vi låter Demokraterna rösta igenom det.

BT - 11 feb 14 kl. 17:06

Republikaner backar om lånetaket

Republikanska ledare i representanthuset backar från sina villkor för att höja den amerikanska statens lånetak. Enligt den republikanske talmannen John Boehner planerar de att låta ett "rent" lagförslag gå igenom villkorslöst på onsdagen.- Vi låter Demokraterna rösta igenom det.

BT - 13 mar 14 kl. 21:06

Regeringen backar om studiebidrag

Studiebidraget kommer inte att sänkas. Regeringen backar nu från sitt tidigare förslag. - En glädjande nyhet, säger Erik Arroy, ordförande i Sveriges förenade studentkårer.

YLE - 10 feb 15 kl. 13:40

Centern backar om mellanölet: "Två år gammalt förslag"

Centern vill trots allt inte att man slutar sälja mellanöl i matbutikerna. Det meddelar partiets ordförande på tisdag, dagen efter uppståndelsen kring partiets alkoholpolitiska utspel. I ett pressmeddelande säger Centerns ordförande Juha Sipilä att partiet fortfarande vill minska alkoholskadorna.

Supermiljöbloggen - 21 aug 15 kl. 10:30

Niklas Einarsson: ”Behåll den höga biologiska mångfalden vid Bara backar”

Svedala kommun måste lyssna på de medborgarförslag som visar hur man skulle kunna bebygga området och samtidigt bevara mångfalden för eftervärlden. Svedala kommun väntas inom kort fatta beslut om att exploatera området Bara backar i västra Bara med cirka 250 bostäder och en förskola för 160 barn. Samhället Bara ligger cirka en mil öster om Malmö.

Dagens PS - 19 dec 16 kl. 08:10

Regeringen backar efter Spotify-krav

Dagens PS har tidigare berättat om Spotifys hot om en flytt från Sverige. Och i höstas kom en ny attack på regeringens företagspolitik. Förslaget innehåller skattelättnader för personaloptioner, vilket bland andra Spotify och en rad företag i it-branschen efterfrågat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.