Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 25 November, 23:06

Nerikes Allehanda - 21 nov 20 kl. 10:08

Bäriga skogsvägar till klimatmåletEU och Sverige har en fossilsvart/solvit syn på biobränslen: Förbränningen av låginblandade....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bäriga, skogsvägartill , klimatmålet
YLE - 08 jul 17 kl. 13:32

Nu ska 120-åriga stora skogen i Raseborg få växa i fred

250 hektar skog har fredats öster om Gennarbyviken i Raseborg. Det är Nylands största privat fredade skyddsområde. Den som väljer att freda sin skog kan få ersättningar på tusentals euro per hektar.

YLE - 12 sep 17 kl. 05:17

Finlands skogssektor ser ut att vinna grälet med EU - spännande omröstning närmar sig

En majoritet av EU-parlamentarikerna verkar ställa sig bakom Nils Torvalds förslag om hur skogsbruket ska beakta klimatskyddet. Omröstningen på onsdag ser ändå ut att bli jämn. Om ändringsförslaget går igenom kan den finländska skogsindustrin dra en suck av lättnad.

YLE - 09 aug 17 kl. 08:21

Paddling och skogsvård på vildmarkslägret i Grabbskog

På vildmarkslägret i Raseborg får barnen lära sig mera om skogsvård, jakt och paddling. Raseborgs vildmarksfaddrar vill uppmuntra unga att visa respekt för naturen. Att simma och paddla kom högt på listan då vildmarkslägrets barn fick berätta vad de mest såg framemot att göra under dagen.

YLE - 15 okt 13 kl. 14:58

Skriftligt spörsmål om 4-åriga Lana

Riksdagsledamot Maria Guzenina-Richardson (SDP) har lämnat in ett spörsmål om den 4 åriga syriska flickan Lana som sitter i barnhem i Ryssland till inrikesminister Päivi Räsänen, KD, idag. Svenska Yle skrev om fallet med flickan Lana i förra veckan. Den fyraåriga flickan Lana och hennes mamma som var på flykt från Syrien stoppades i Ryssland när de försökte resa till sina släktingar i Finland.

BT - 16 dec 14 kl. 11:04

Åklagaren sågar åtalades versioner

De åtalade bör dömas för mord och inget annat - så inledde chefsåklagare Pernilla Åström sin plädering i målet om åttaåriga Yaras död. Både mannen och kvinnan kan ha psykiska störningar.Åström hoppas att rätten ser till den samlade bevisningen och börjar sedan att såga versionerna som kommit från de åtalade.

Posh24 - 11 dec 13 kl. 17:08

Madonna är singel igen - dumpade sin 25-åriga toyboy!

Madonna har gjort slut med sin 25-åriga pojkvän Brahim Zaibat efter tre år tillsammans. Popikonen och bakgrundsdansaren träffades när han jobbade för henne, men nu har de gått skilda vägar. Anledningen ska vara att han skrivit kontrakt med franska Let's Dance.

Posh24 - 09 jun 14 kl. 15:07

Let's Dance-Sigrid släpper debutsingel efter vinsten!

För ett par veckor sedan kammade Sigrid Bernson, 25, hem vinsten i Let's Dance tillsammans med 16-åriga Benjamin Wahlgren Ingrosso. Nu ger hon sig in på en ny karriär - inom sången. "Jag släpper en singel.

GöteborgsPosten - 16 dec 14 kl. 06:01

Åklagaren sågar åtalades versioner

De åtalade bör dömas för mord och inget annat - så inledde chefsåklagare Pernilla Åström sin plädering i målet om åttaåriga Yaras död. Både mannen och kvinnan kan ha psykiska störningar..

SvD - 16 dec 14 kl. 11:04

Åklagaren sågar åtalades versioner

De åtalade bör dömas för mord och inget annat - så inledde chefsåklagare Pernilla Åström sin plädering i målet om åttaåriga Yaras död..

DN - 16 dec 14 kl. 11:16

Åklagaren sågar åtalades versioner i Yara-fallet


De åtalade bör dömas för mord och inget annat – så inledde chefsåklagare Pernilla Åström sin plädering i målet om åttaåriga Yaras död. Både mannen och kvinnan kan ha psykiska störningar..

UNT - 16 dec 14 kl. 11:04

Åklagaren sågar åtalades versioner

De åtalade bör dömas för mord och inget annat - så inledde chefsåklagare Pernilla Åström sin plädering i målet om åttaåriga Yaras död..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.