NT > Nyheter

Saturday, 28 November, 05:44

NT - 21 nov 20 kl. 10:00

Hjärnforskaren om sjukdomen covid-19: "Jag är bekymrad"Vi håller på att få en helt ny patientkategori som vi inte kan tillräckligt mycket om. Det befarar läkaren och hjärnforskaren Michael Axenhus vid Karolinska Universitetssjukhuset..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Michael Axenhus, Karolinska Universitetssjukhuset

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hjärnforskarenom , sjukdomen, covid-19Jag är , bekymrad
Expressen - 13 sep 15 kl. 08:02

Behandla sjukdomen – inte bara symptomen

Det är nog få som inte berörs av bilderna från flyktingsituationen i södra Europa, och särskilt kropparna efter dem som vågat sig ut på Medelhavet men inte lyckats med överfarten. Mest berörande är bilden på den drunknade treåringen Alan. Lika berörd som jag blir av bilden, och rörd över den stora viljan hos människor runtom i Europa att hjälpa till, lika bekymrad blir jag över att fokus hamnar på att behandla symptomen och inte sjukdomen..

YLE - 13 jun 14 kl. 04:00

Feldt-Ranta: Det är fel i vårt budskap

Sossedrottningen i Västnyland, riksdagsledamoten Maarit Feldt-Ranta ser fram emot att snart återvända till riksdagen och lokalpolitiken.
Feldt-Ranta fick i höstas återfall av cancer men är nu på bättringsvägen. Hon vill fortfarande rädda välfärdssamhället och samtidigt lyfta socialdemokraterna på benen igen.

Dagen - 22 feb 11 kl. 03:00

EFS:aren Stig Jonsson blev "Kistaprästen" med hela landet efter busskrasch i Norge

En skolbuss med barn från Kista kraschade mot en tunnelvägg i Norge. Tolv barn och fyra vuxna omkom, nitton skadades. Chocken fullständigt knockade polis och socialtjänst i Kista.

Magazin24 - 09 mar 11 kl. 14:26

Dolt under ytan

En kvinnas berättelse om att leva med en oförutsägbar man. - Ni kan dra åt helvete båda två! skriker mannen och trampar gasen i botten.

BT - 18 dec 14 kl. 07:25

Chef drar åt skogen ? och blir pensionär

Det är från en stubbe i skogen som Karl-Erik Claesson tänker och reflekterar bäst. Så många viktiga beslut för Ulricehamns kommuns del har under årens lopp fattats från gården Prästhagen i Romsås. Karl-Erik Claesson, kommunchef i Ulricehamns kommun, avtackas på fredag och går nu i pension efter 16 år som kommunens ledare.

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Lundqvist: Måste vänta sig tacklingar

Högre fart har gett färre tacklingar i SHL – och mer oförsiktiga spelare. Det tycker Frölundakaptenen Joel Lundqvist, ligans främste tacklare: –Som puckförare måste du vänta dig att bli tacklad. Där tycker jag det kan bli bättre, säger Lundqvist..

NT - 15 minuter sedan

En stark välfärd är helt avgörande

Vi socialdemokrater kommer fortsätta att mobilisera samhällets samlade krafter – skola, socialtjänst, polis, rättsväsende och kriminalvård – för att bekämpa brottsligheten, menar debattörerna..

NT - 45 minuter sedan

Pappan erkänner misshandel av sonen

Sonen har själv berättat för olika parter om sin rädsla för pappan. Nu åtalas mannen..

NT - 45 minuter sedan

Skärpta restriktioner i Los Angeles

Från och med måndag blir alla sammankomster förutom religiösa samt protester förbjudna i USA:s näst största stad Los Angeles i syfte att minska spridningen av covid-19..

NT - 1 timme sedan

Raketattack från Tigray mot Eritrea

På fredagskvällen avfyrades minst en raket från Tigrayregionen i Etiopien mot grannen Eritrea i norr, uppger flera diplomatkällor för nyhetsbyrån AFP..

NT - 1 timme sedan

Tentafusket har ökat under pandemin

Under pandemin har det anmälts fler fall av fusk vid tentor och examinationer på svenska universitet och högskolor, jämfört med tidigare år..

NT - 1 timme sedan

Tyson om sin comeback: "Allt kan hända"

Femton år efter pensionering är det åter dags för boxaren Mike Tyson att äntra ringen då han på lördag, amerikansk tid, möter Roy Jones Jr. –Det kommer att bli underhållande. Han är en fajter.

NT - 2 timmar sedan

Bröder häktade för sprängdåd i Uppsala

Sju veckor efter ett sprängdåd i stadsdelen Gränby i Uppsala häktades en man i 20-årsåldern misstänkt för inblandning..

NT - 2 timmar sedan

FRP-ledare i Oslo: USA-valet var riggat

Fremskrittspartiets ledare i Oslo är övertygad om att presidentvalet i USA var riggat..

NT - 3 timmar sedan

Åtalas för falsk sjuksköterskelegitimation

En kvinna i 30-årsåldern har åtalats misstänkt för att ha arbetat som sjuksköterska med falsk legitimation, skriver Göteborgs Posten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.