News55 > Nyheter

Monday, 23 November, 23:43

News55 - I förrgår: 09:45

Han är bäst av de unga i EuropaNorrmannen Erling Braut Haaland är den bästa unga fotbollsspelaren i Europa. Den italienska tidningen Tuttosport tilldelar honom utmärkelsen Golden Boy. Haaland, som är den första norrmannen att få priset, snuvar därmed bland annat den svenska supertala. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Europa, Erling Braut Haaland, Tuttosport, Golden Boy

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han är bästav de , ungai , Europa
YLE - 22 nov 14 kl. 14:33

Hon vill skapa ett bättre Europa för de unga

Finlandssvenska Johanna Nyman har valts till ordförande för det Europeiska Ungdomsforumet, en organisation som jobbar för de ungas rättigheter i Europa. Hon har arbetat med europeiska ungdomsfrågor i sex år, och vill se mer Europa, inte mindre. Nyman är 25 år gammal och kommer från Vasa, men bor nu i Helsingfors.

BT - 21 maj 14 kl. 08:56

Hög tid för ett rött Europa

Ingen ung EU-medborgare ska gå utan arbete eller utbildning i mer än 90 dagar. Snart är det dags för EU-val och förtidsröstningen är i full gång. Ibland sägs att det är små skillnader mellan höger och vänster.

YLE - 24 maj 13 kl. 16:19

Offer för rattfylleri: Sorgligt med unga rattfyllerister

Unga rattfulla är i farozonen för återfall. Det visar en ny analys om rattfylleri från trafiksäkerhetsverket Trafi. Ingvar Helsing miste benet som offer för rattfylleri Tisdagen den 15 augusti år 2006 är Vöråbon Ingvar Helsing på väg till Vasa med motorcykel för att skjutsa sin dotter till en fotbollsmatch.

BT - 21 maj 14 kl. 15:09

Stärk kvinnans ställning i Europa

Europa handlar om dig och din vardag. Bryssel kanske känns långt bort, men sanningen är att 60 procent av kommunens dagordning påverkas av lagar som stiftats av Europaparlamentet. Lagar som exempelvis rör din arbetsmiljö, vår levande landsbygd och vad för krav din kommun kan ställa vid en upphandling.

YLE - 24 feb 14 kl. 13:43

"Europa är fullt av spännande historier"

Måndagen den 24 februari klockan 22 börjar den åttadelade tv-serien "Vi borde prata om Europa" - en historisk satsning, eftersom den också sänds i Sverige, Norge och Danmark och har producerats av Svenska Yle i samarbete med Nordvision. Spela upp klipp på Arenan Klockan 22 på måndagar får vi följa med till Europa, sett med nordiska ögon. Till självständighetslängtande Katalonien - och till Polen som förutspås bli Europas nya stormakt, säger Pekka Palmgren.

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 15 kl. 00:21

Här riskerar barnen livet för drömmen om Europa

I den spanska enklaven Melilla spelar turisterna golf medan afrikanska flyktingar fastnar i rakbladsvass taggtråd. Det var hit Amin och hans bror Osama kom hösten 2013. HD och Sydsvenskan har träffat vännerna som är kvar.

Sydsvenskan - 16 jun 15 kl. 00:21

Här riskerar barnen livet för drömmen om Europa

I den spanska enklaven Melilla spelar turisterna golf medan afrikanska flyktingar fastnar i rakbladsvass taggtråd. Det var hit Amin och hans bror Osama kom hösten 2013. HD och Sydsvenskan har träffat vännerna som är kvar.

BT - 24 maj 14 kl. 10:55

Ge alla unga en ärlig chans

Skapa 90-dagarsgaranti. Ungdomsarbetslöshet är inte bara jobbigt för individen, det är dyrt för samhället också. Ingen ungdom i EU skall gå arbetslös längre än 90 dagar, genom att använda EU-systemet till max.

BT - 27 feb 12 kl. 13:05

SD:s vänner unga och besvikna

Fredrik Reinfeldt må vara statsminister och regeringschef. Men på nätet har han inte makten. Där är det Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson som är kung.

YLE - 04 okt 13 kl. 16:21

"Unga vill undan misär och arbetslöshet"

Trots enorma risker och dyra kostnader för flyktingarna kommer flyktingströmmen över Medelhavet inte att avta - snarare tvärtom. Det förutspår docenten och migrationsexperten Arno Tanner, som arbetar vid Europeiska stödkontoret för asylfrågor. Katastrofen utanför ön Lampedusa är bara en i en lång rad av liknande katastrofer.

GöteborgsPosten - Igår: 20:07

Pressad Erdogan hoppas plötsligt på Europa

Donald Trump är på väg ut och Turkiets ekonomi rasar. Då vänder sig president Recep Tayyip Erdogan mot ett motvilligt Europa med nya locktoner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.