Magazin24 > Nyheter

Friday, 27 November, 02:02

Magazin24 - 21 nov 20 kl. 09:39

"Varför är socialdemokraterna ovilliga att diskutera riskerna med kusingifte?"Debattartikel signerad Mikael Andersson Elfgren (M), oppositionsråd Region Västmanland..
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Mikael Andersson Elfgren, Region Västmanland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför är socialdemokraterna, ovilligaatt , diskutera, riskernamed , kusingifte
Expressen - 10 sep 17 kl. 12:15

Skäl att diskutera riskerna ett för stort beroende av USA

I veckan sätter amerikanska trupper sina fötter på svensk mark i en stor övning.På flera olika sätt har Sverige på senare år valt att stärka det militära samarbetet med USA.Med utvecklingen i USA och Trump vid rodret finns dock starka skäl att diskutera riskerna med ett alltför stort beroende till USA och hur samarbetet ska se ut..

YLE - 19 okt 14 kl. 17:47

Socialdemokraterna knackar dörr i Österbotten

De finlandssvenska socialdemokraterna söker nya grepp för att möta presumtiva väljare. Inför riksdagsvalet nästa vår kommer socialdemokraterna att ringa på hemma hos folk åtminstone i Jakobstad, Vasa och i Karleby. I Österbotten inleddes kampanjen i Jakobstad på söndagen.

YLE - 22 jul 17 kl. 17:16

Allt fler tar lån för att kunna konsumera - känner du igen riskerna?

Finländare använder allt mer pengar på konsumtion och våra inkomster hinner inte med. Många tar nu kreditlån för att täcka sina utgifter. Den finländska ekonomin växer fortare än den gjort på länge och även företagens resultatperiod ser bra ut.

Barometern - 08 sep 14 kl. 06:26

"Lättare diskutera på Henrikssons tid"Hilmansson vill hitta 140 miljoner

"Socialdemokraterna är inte vana vid kritik, men debatten får inte tystas". Inger Hilmansson är Folkpartiets stridbara gruppledare i Kalmar. – Det är aldrig roligt med dåliga siffror, men å andra sidan är det väldigt många osäkra väljare som vi har möjlighet att vinna.

Barometern - 08 sep 14 kl. 07:08

?Lättare diskutera på Henrikssons tid?

”Socialdemokraterna är inte vana vid kritik, men debatten får inte tystas”. Inger Hilmansson är Folkpartiets stridbara gruppledare i Kalmar. Folkpartiet backade till 4,5 procent i Barometerns opinionsundersökning, vad tänkte du då?

Alliansfritt Sverige - 07 mar 14 kl. 10:30

Folkpartiets fotfolk fortsätter tåflört med Socialdemokraterna

I helg är det folkpartistiskt riksmöte i Örebro. Det betyder att liberaler från hela landet träffas i Närkes pärla och berättar för varandra vad riktig liberalism är. På kvällen blir det liberal middag med efterföljande liberal dans.

YLE - 13 nov 15 kl. 15:05

Rebecca Åkers leder de unga socialdemokraterna

Rebecca Åkers vill sänka tröskeln till politiskt engagemang bland unga. Hon vill också att de unga socialdemokraterna framöver ska betona antidiskriminering och antirasism i det politiska arbetet. - Vi ska också fokusera mera på feminism, nu när vi har en kvinnlig ordförande, säger Rebecca Åkers som är ny ordförande för Finlands Svenska Unga Socialdemokrater.

DI - 09 sep 16 kl. 19:33

Socialdemokraterna värnar alliansfrihet

Socialdemokraterna måste våga diskutera Nato och ifrågasätta alliansfriheten. Det anser Palmecentrets generalsekreterare Jens Orback. ”Vi måsta diskutera vad den bästa metoden är för fred och säkerhet”, säger han..

YLE - 01 jul 16 kl. 08:26

Riksdagsledamöterna avbryter semestern för att diskutera brexit

Riksdagsledamöterna har kallats in för att behandla Storbritanniens utträde ur EU. Statsminister Juha Sipilä (C) kommer att hålla en presentation och efter det följer gruppanföranden. Du kan följa med sammanträdet direkt här på webben.

Expressen - 18 sep 18 kl. 11:15

SD i möte om talmansvalet – ska diskutera M:s förslag

Kring lunchtid har flera SD-toppar samlats i riksdagens ledamotshus för att diskutera bland annat Moderaternas förslag på talman, vilket enligt uppgifter till DI sägs vara Andreas Norlén (M). – Vi ska diskutera det nu, sa partisekreteraren Richard Jomshof till Expressen strax innan han gick in.  Under tisdagen fattar även Socialdemokraterna sitt beslut om talmanskandidat, skriver Aftonbladet..

Kristianstadsbladet - 25 jan 12 kl. 06:30

S vill diskutera länkdragning

Arkivfoto: Johanna Wallin
Socialdemokraterna i Kristianstad är öppna för en diskussion om alternativ dragning av Kristianstadslänken.
? Är Centerpartiet nu öppet för att riva upp delar av beslutet om Kristianstadslänken, så är socialdemokraterna inte främmande för det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.