Resume > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 10:31

Resume - 21 nov 20 kl. 09:41

Lotta Ågerup lämnade byråvärlden efter 20 år för att bygga varumärke med trasmattorGuldäggsbelönade art directorn Lotta Ågerup valde att satsa helhjärtat på det egna bolaget Swedish Rags och lämnade King. Nu ska handvävda trasmattor bli en lönsam affär, helt utan investerare. ”Jag har varit lika tuff mot mig själv som jag tidigare var mot mina kunder”.
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Ågerup, Lotta Ågerup, Swedish Rags, King

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Ågerup, lämnade, byråvärldenefter 20 , årför att , bygga varumärke med trasmattor
YA - 12 dec 13 kl. 10:11

Avancerade vågar skickas över hela världen

Foto: Anette Sjöstrand
Från en helt vanlig bondgård i utkanten av Östra Tommarp skickas tekniskt avancerade kranvågar till snart sagt hela värden. Här driver Lotta och Olle Hildebrand sitt företag Intermercato.
Paret Hildebrands vägar korsades på slaviska institutionen i Uppsala.

Kristianstadsbladet - 10 dec 12 kl. 13:45

Årets bästa böcker

Foto: Dan Hansson
Åtta litteraturskribenter fick samma fråga: vilka är dina tre favoriter från bokåret 2012? Här är hela listan med deras svar, 24 olika böcker som spänner från poesi till klassiker och svensk samtidslitteratur. Och en Augustvinnare.

Skånskan - 05 aug 19 kl. 17:18

Lämmeltåg väntas åter längs sydkusten

Gislövs läge Det blir ett andra minneslopp längs stranden i Gislövs läge med sikte på Böstes strand.
På lördag den 10 augusti är det dags för den andra upplagan av Run for Kim.– Vi var så tagna av förra årets lopp att vi vill göra det igen.

BT - 14 mar 14 kl. 08:11

De står upp för hälsan

På PR-byrån Mecka har personalen bytt till ståmattor och upphöjda bord inför en kommande reklamkampanj. Forskning visar att det faktiskt är livsfarligt att sitta under ett helt arbetsliv, men samtidigt höjs kritiska röster även mot stå-trenden. Efter sommarn ska reklambyrån Mecka göra en kampanj kring ergonomiska produkter och efter att ha träffat tillverkaren av de ergonomiska produkterna, har Meckas personal själva blivit frälsta.

HBL - 21 maj 14 kl. 06:00

Svenska klubben blir bara Klubben

Det fortsätter att bubbla i restaurangvärlden. Bossa novas krögare Kristian Karnell tar över Svenska klubben i höst och Nox i Karis lämnar Bangatan.En slump och en lyckospark.

YLE - 16 okt 15 kl. 12:09

Kriminella roffare eller fläckfria politiker?

Brottslingar och snåla roffare? Nej, de flesta politikerna på Åland är säkert hederliga hårt arbetande, med ett fläckfritt förflutet och stor vilja att arbeta för andra. Det riskerar att snabbt bli bortglömt när man följer de dystrare sidorna i åländsk politik, skriver Yles utsända Bengt Östling.

YLE - 23 mar 16 kl. 19:06

Arabias keramikfabrik lade ner – vad händer med fabrikskvarteret?

Arbetet vid Arabias anrika keramikfabrik i Helsingfors har lagts ner. Fabriksarbetarnas sista arbetsdag var den 18 mars, eftersom Fiskarskoncernen flyttar sin keramikproduktion utomlands. Samarbetsförhandlingarna vid keramikfabriken i Helsingfors avslutades i november ifjol och 120 anställda sades upp.

BT - 10 nov 13 kl. 13:43

Fruktansvärd ödeläggelse efter tyfonen

Tragedins omfattning efter monstertyfonen Haiyans framfart i Filippinerna blir alltmer tydlig. Mer än 10 000 människor har omkommit och bilderna från katastrofområdena påminner smärtsamt om tsunamin 2004. Nu slår den till mot norra Vietnam och sydvästra Kina.

SVT Debatt - 10 dec 13 kl. 10:51

Vänsterns syndabockstänk ett hån mot Mandela

MANDELAS DÖD Nu vid lunchtid befinner sig många världsledare på FNB Stadium i Johannesburg för att ta ett sista farväl av Nelson Mandela. Samtidigt har svenska journalister och politiker de senaste dagarna spelat på hans död genom att misstänkliggöra varandra och hitta syndabockar. Att som Åsa Linderborg och Lars Ohly hävda att Fredrik Reinfeldt inte ska få närvara på Mandelas begravning, eller att han ska be om ursäkt, är ett slag i ansiktet på det svenska folket – och inte alls i linje med den försoning Mandela ville se, skriver Lotta Gröning.

YLE - 31 mar 17 kl. 15:30

Musikal av Sting inleder Åbo stadsteaters höst

I september återvänder Åbo stadsteater till sitt eget nyrenoverade teaterhus vid åstranden. Först ut är en musikal med musik och lyrik av ingen mindre än världskända artisten Sting. Teatern öppnar sina dörrar för allmänheten den 15 september och premiärvisar då musikalen Viimeinen laiva (det sista fartyget) eller The Last Ship som musikalen heter på engelska.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.