Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 26 November, 13:42

Aftonbladet - 21 nov 20 kl. 09:36

Skolbarn smittades på fritiden▸ Smittorisken för skolbarn är större på fritiden än i skolan, enligt en analys av smittade skolelever i tyska Hamburg..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Hamburg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skolbarn, smittades, fritiden
Alingsås tidning - 26 jan 16 kl. 05:30

Försäkring på fritiden kan utredas

Alingsås kommun är ett steg närmare mot att försäkra skolbarn på fritiden. I dag, tisdag, tas frågan upp i barn- och ungdomsnämnden. I förra veckan träffades nämndens arbetsutskott, och ett av ärendena var flerårsstrategin.

NT - 20 jun 19 kl. 21:00

Här försäkras inte skolbarn på loven

De flesta kommuner försäkrar sina grundskoleelever både på skoltid och fritiden..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Patienter smittades på sjukhus – två avlidna

Totalt smittades sju patienter i åldern 75 till 95 år..

News55 - 3 timmar sedan

Patienter smittades på sjukhus – två avlidna

Två patienter avled efter att ha blivit coronasmittade när de var inlagda på sjukhus. Totalt smittades sju patienter i åldern 75 till 95 år på en infektionsavdelning på Skånes universitetssjukhus, som nu gör en anmälan enligt lex Maria. Sannolikt var de….

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Patienter smittades på sjukhus – två avlidna

Två patienter avled efter att ha blivit coronasmittade när de var inlagda på sjukhus. Totalt smittades sju patienter i åldern 75 till 95 år på en infektionsavdelning på Skånes universitetssjukhus, som nu gör en anmälan enligt lex Maria..

BT - 23 aug 11 kl. 07:52

Skolelever oförsäkrade på fritiden

Hur är ditt barn försäkrat genom skolan? BT har jämfört alla grundskolor i Sjuhärad. Två friskolor och Bollebygds kommun sticker ut.

Västerbottens Folkblad - 27 sep 11 kl. 00:30

Stugägare smittades av legionellabakterie

UMEÅ En man har nyligen insjuknat i legionärssjuka. Han smittades sannolikt i sitt fritidshus utanför Umeå.UMEÅ En man har nyligen insjuknat i legionärssjuka.

YLE - 02 aug 14 kl. 10:11

Finländarna tillbringar fritiden ensamma med datorn

Finländarna tillbringar en växande andel av sin tid ensamma och i sällskap av datorer, pekdatorer och smarttelefoner. Samtidigt motionerar finländarna mer än befolkningen i många andra europeiska länder. Det visar den färskaste studien i hur finländarna tillbringar sin vakna tid.

Nyan - 20 apr 16 kl. 05:48

Rasist – men bara på fritiden?

Är det diskriminering i arbetslivet att säga nej till en person som söker inhopp på grund av att personen säger sig vara rasist på fritiden?

Det ska tingsrätten nu ta ställning till efter två rättegångar i går.

I det första målet åtalades ÅHS dåvarande överskötare Gunnar Sjöblom för diskriminering när han efter en inskolningsperiod på fyra dagar meddelade Daniel Lampinen att han inte skulle få några inhoppsuppdrag eftersom hans rasistiska åsikter inte överensstämmer med ÅHS värdegrund.

Skånskan - 21 jun 16 kl. 13:08

”Jag orkar inte vara ful på fritiden”

Kultur och Nöje Hon är en av Sveriges främsta kläddesigners, brinner för att lyfta fram kvinnokroppen räds inte att ta plats och säga sin åsikt. På Dunkers kulturhus i Helsingborg kan man nu ta del av några av Camilla Thulins plagg.Utställningen Camilla Thulin – Kostymer, korsetter och Army of Lovers kom senast från Kulturhuset i Stockholm och består dels av Camilla Thulins privata plagg och dels av scenkostymer från uppsättningar som Evita på Göteborgsoperan och från Doktor Zjivago på Malmö opera.

YLE - 23 jan 17 kl. 14:25

"Fritiden behöver inte kosta mycket"

Över 1 700 personer har svarat på enkäten om fritid som Yle Österbotten och HSS Medias tidningar lanserade för knappt två veckor sedan. Yle Österbotten, Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbotten har startat ett unikt samarbete för att ta reda på vad österbottningarna gör på sin fritid. Du kan svara på enkäten här.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.