SR > Nyheter

Wednesday, 02 December, 07:14

SR - 21 nov 20 kl. 09:28

Polisen: Lugnare än vanligt efter alkoholstoppetDet har varit lugnare än vanligt för polisen på många håll i landet, efter att alkoholstoppet på krogar och restauranger infördes i går kväll. På vissa håll har inga krogrelaterade ärenden rapporterats alls..
Läs mer på SR

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Lugnare, än, vanligtefter , alkoholstoppet
UNT - 06 apr 12 kl. 01:00

"Norskinvasion" lugnare än vanligt

På skärtorsdagen reste som vanligt många norrmän till Strömstad för den sedvanliga "rånerfesten". Men trots två fall av misshandel och 25 omhändertagna fyllerister beskriver polisen dagen som lugnare än vanligt. (TT).

Nyhetskanalen - 27 jun 11 kl. 08:46

Värsta trafikhelgen ? lugnare än vanligt

Årets värsta trafikhelg, Midsommarhelgen, verkar ha varit lugnare än vanligt. Nyhetsmorgons panel diskuterar trafiksäkerhet och vad man bör tänka på när man ger sig ut på vägarna..

Polisen - 04 jul 11 kl. 10:40

Polisen finns som vanligt på Yran

Polisen förbereder sig inför Storsjöyran och sätter som vanligt in extra personal. Inriktningen är att förebygga våldsbrott, ungdomsfylleri, stölder och narkotikabrott. Genom vår närvaro bidrar Polisen till en trygg och säker vistelse under Yran..

Polisen - 26 jul 12 kl. 13:05

Polisen finns som vanligt på Yran

Snart går årets Storsjöyra av stapeln, ett arrangemang som brukar vara välbesökt både av länsbor och turister. Polisen möter detta med ökad service och tillgänglighet. Syftet är att festivalen ska kunna genomföras på ett säkert sätt..

Polisen - 25 jul 13 kl. 16:24

Polisen finns som vanligt på Yran

Den återkommande Storsjöyran börjar snart, ett arrangemang som brukar vara välbesökt av både turister och länsbor. Polisen möter medborgarna med stor synlighet för att bidar till en trygg och säker vistelse i länet..

Polisen - 30 jul 14 kl. 16:10

Polisen finns som vanligt på Yran

Den återkommande Storsjöyran börjar snart, ett arrangemang som brukar vara välbesökt av både turister och länsbor. Polisen möter medborgarna med stor synlighet för att bidra till en trygg och säker vistelse i länet..

Polisen - 26 jul 17 kl. 13:26

Polisen finns som vanligt på Yran

På fredag startar Storsjöyran, ett arrangemang som brukar vara välbesökt av både turister och länsbor. Polisen möter medborgarna med stor synlighet för att bidra till en trygg och säker vistelse i länet..

Jönköpingsnytt - 14 apr 17 kl. 17:33

Polisen: "Mycket lugnare än vanligt"

Det var tät trafik i Jönköping runt klockan 10, men efter det lugnade det ner sig och det har varit en lugn långfredag i trafiken. - Det har varit lugnare än det brukar vara. En polis vi har ute sa att det är mycket lugnare än var det brukar vara på långfredagen, säger Karin Kjällbring som är kommunikationsansvarig i kommenderingen..

YA - 02 apr 17 kl. 19:50

Stökig helg blev lugnare än vanligt

I år kraftsamlade polisen för att tivolihelgen i Skurup inte skulle bli lika stökig som vanligt..

Sydsvenskan - 15 jun 17 kl. 14:53

Trots bengalbränning – årets studentfiranden lugnare än vanligt

Polisen: Jämfört med förra året har det gått mycket bättre..

Trelleborgs Allehanda - 30 aug 17 kl. 14:50

Polis: Lugnare än vanligt på Palmfestivalen

Årets Palmfestival blev en av de lugnaste någonsin för polisen..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Flyktingar från Tigray vågar inte återvända

Etiopiens premiärminister Abiy Ahmed har sagt att kriget i Tigrayregionen är över, men få av de som flytt striderna vågar återvända. Runt 40 000 människor har tagit sig över gränsen till Sudan. Hör radions korrespondent Richard Myrenbergs rapport från UNHCR:s tillfälliga flyktingläger i Hamdayet, Sudan..

SR - 45 minuter sedan

EU:s gränspolis nekar till att ha kört bort flyktingar

EU:s gränspolismyndighet Frontex avvisar anklagelser om att ha medverkat i att trycka tillbaka flyktingar och migranter från grekiskt vatten till Turkiet. Chefen för Frontex, grillades på tisdagen i Europaparlamentet. Många ledamöter lät sig dock inte övertygas av Frontexchefens svar att det inte finns bevis för en Frontex inblandning..

SR - 1 timme sedan

Forskare vill göra nässpray mot corona

Forskare i USA håller på att undersöka om det går att göra ett näs-sprej som kan skydda mot coronaviruset. Det rapporterar AFP. Forskarna vid University of Pennsylvania tror att näs-sprejet skulle kunna ge ett sex månaders skydd mot coronaviruset om de tester som just nu genomförs faller väl ut..

SR - 45 minuter sedan

Unga i utanförskap riskerar bli kvar i åratal

Unga som varken jobbar eller studerar, blir ofta kvar i utanförskap i åratal. Det visar en rapport från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, som presenteras idag. 70 000 personer mellan 16 och 24 år har följts över tid.

SR - 1 timme sedan

Läkare gick till jobbet trots coronasymptom

En överläkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset har avskedats efter att ha gått till jobbet trots symptom på covid-19, det skriver Göteborgs-posten, och hänvisar till nyhetsbyrån Siren. 13 personer på läkarens avdelning smittades och läkaren har nu anmälts till Inspektionen för vård och omsorg. Händelsen inträffade under två dagar i oktober då överläkaren trots uppenbara symtom på smittan både hade besök på den aktuella mottagningen och deltog i möten med andra personer..

SR - 4 timmar sedan

I väntan på godkännande – tillverkning redan i full gång

Inget vaccin mot covid-19 är ännu godkänt av den europeiska läkemedelsmyndigheten. Trots det uppger sig till exempel Astra Zeneca vara beredd att börja leverera vaccin i hundratals miljoner doser i januari, förutsatt ett godkännande. "Det finns inget vaccin i Sverige än, men det finns lagring av aktiva substanser centralt i Europa", säger regeringens vaccinsamordnare Richard Bergström..

SR - 5 timmar sedan

Storbritannien stoppar pubertetsblockerare för de under 16 år

Barn under 16 år med könsdysfori kan sannolikt inte att ge informerat samtycke till att genomgå behandling med pubertetsblockerande mediciner. Det slog Storbritanniens högsta domstol fast idag efter att en 23-åring, som ångrat sig efter att ha genomgått behandlingen, drivit fallet rättsligt. Lars Sandman, professor i hälso- och sjukvårdsetik vid Linköpings universitet, är överraskad över beskedet..

SR - 6 timmar sedan

Norge sänker gränshandelsavgifter för att behålla jobben

Norge sänker avgifterna på typiska gränshandelsvaror som godis och tobak för att minska handelstappet till Sverige när gränserna öppnas igen. Överenskommelsen innebär avgiftssänkningar på totalt 3,7 miljarder kronor säger Fremskrittspartiet partiledare Siv Jensen till NRK. "Vi hoppas att detta ska säkra fler jobb i Norge" säger Siv Jensen..

SR - 8 timmar sedan

Centertopp: Partiets förtroende för Federley är skadat

Centerpartiets partisekreterare Michael Arthursson skriver i ett SMS till Ekot på tisdagskvällen att partiets förtroende för EU-parlamentarikern Fredrik Federley är skadat. Anledningen är enligt Arthursson, att Federley en längre tid ska ha känt till att att en honom närstående person är dömd för grova brott. Detta innan han berättade för partiet.

SR - 10 timmar sedan

Barr uttalar sig om påstådda valfusket

Nu uttalar sig en av Donald Trumps hittills mest lojala medarbetare,om det av Trump och andra republikaner påstådda valfusket i presidentvalet. Barr säger till nyhetsbyrån AP att hans justitiedepartement inte stött på några tecken på valfusk som skulle kunna ha ändrat utgången av det presidentval som Joe Biden vann. Han avviker därmed för första gången offentligt från Trumps påstående om att ett omfattande valfusk ledde till att han förlorade valet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.