Expressen > Sport

Thursday, 26 November, 13:07

Expressen - 21 nov 20 kl. 09:19

Tidiga strecken bjuder in till en spik på CityJag tar ställning redan i match ett där jag väljer att spika City baserat på hur den tidiga streckningen ser ut.• • •ANNONS: Spela expertens 324-raderssystem .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
City, Annons

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidiga, strecken, bjuderin till en , spik, City
Skånskan - 24 aug 16 kl. 09:00

Sagodepartementet bjuder på sagomöten

Nöje
Tre kostymklädda män har med sig tre sagor – på svenska och arabiska – i en resväska och tillsammans bjuder de publiken på spännande äventyr och en massa musik och sång.
Pjäsen heter Sagorna och har premiär på Unga Teatern i Malmö på lördag 27 augusti.– Det handlar om tre kollegor från Sagodepartementet, ett ministerium för sagornas bevarande.

Nya Wermlands Tidningen - 11 jan 14 kl. 06:00

Ottens Fighter V4-spik i svår omgång

De två kommande måndagarna kör Färjestad lunchtrav med fem lopp. Nu på måndag bjuder man på en svår V4-omgång, men med spik på Ottens Fighter kan man gardera friskt i övriga avdelningar..

Expressen - 27 okt 15 kl. 10:39

V86: Solvalla och Åby bjuder på varsin spik

Det såg överkomligt ut, på förhand, förra veckan - men det small till både här och där och det slutade med nästan 800 000 kronor på åtta rätt. V86 är svårt, som sagt ... Den här veckan har vi hittat en spik på vardera bana: • Daley Lovin har toppchans på Solvalla.

Västerbottens Folkblad - 05 jun 17 kl. 14:23

[PLUS] Tips: V4-spik och blygsam insats

TRAV. Sporten bjuder på en V4-spik och olika spelförslag till blygsamma insatser..

Expressen - 30 mar 19 kl. 08:30

Luriga skrällen har bara fyra procent av strecken

Inte pluggat på inför V75 på Solvalla?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips..

Expressen - 17 sep 18 kl. 11:53

Han är en tänkbar spik i premiären av VM i V75

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Färjestad 22 september 2018..

Expressen - 15 apr 19 kl. 10:23

Omgångens bästa spik – han bör avgöra tidigt

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Romme den 15 april.

Expressen - 04 nov 19 kl. 09:48

Nära toppformen nu – bra spik på lördag

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Eskilstuna 9 november.

SmålandsPosten - 15 feb 14 kl. 08:52

Kommunen inte skadeståndsskyldig för uppstickande spik

Det gick illa när Kerstin Ohlsson i Alvesta trampade på en spik på träbron i Sjöparken i höstas. Hon föll, slog i armen och axeln hoppade ur led. Men Alvesta kommun bedöms inte vara skadeståndsskyldiga.

Sydsvenskan - 13 aug 14 kl. 05:30

Per Nörgård bjuder på innovativ orkesterbehandling och obegränsad fantasi.

Per Nörgårds åttonde symfoni uruppfördes hösten 2012 i samband med tonsättarens 80-årsfirande och har sedan dess spelats flera gånger. Nu kommer den första skivinspelningen av verket och danska bolaget Dacapo har lyckats med något så unikt som att få Wienfilharmonikerna under ledning av dirigenten Sakari Oramo att stå för den.Redan i verkets öppning känner man igen Nörgårds värld av flera parallella skeenden vilka rör sig till synes oberoende av varandra, men som ändå smälter samman till en helhet.

Hela Gotland - 23 maj 16 kl. 11:35

Värmen bjuder på tidiga gubbar

Med en extra varm maj månad följer extra tidiga jordgubbar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.