GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 28 November, 06:34

GöteborgsPosten - 20 nov 20 kl. 21:10

Hammarby lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot BollnäsBollnäs hade ledningen i halvtid med 3–2 borta mot Hammarby i Elitserien herr i bandy. Men i andra halvlek kom Hammarby mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 4–4..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Bollnäs, Hammarby, Elitserien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hammarbylyfte sig i andra och , fixade, kryss, hemma, mot Bollnäs
GöteborgsPosten - 25 jul 20 kl. 17:00

Hammarby lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Brommapojkarna

Brommapojkarna hade ledningen i halvtid med 1–0 borta mot Hammarby i Elitettan i fotboll. Men i andra halvlek kom Hammarby mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2–2..

GöteborgsPosten - 11 apr 18 kl. 19:45

Utbynäs lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Guldheden

Guldheden hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Utbynäs i division 2 västra Götaland i fotboll. Men i andra halvlek kom Utbynäs mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2..

GöteborgsPosten - 14 apr 18 kl. 13:59

Långås/Morup lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Glommen

Glommen hade ledningen i halvtid med 2-1 borta mot Långås/Morup i division 6 Halland norra i fotboll. Men i andra halvlek kom Långås/Morup mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2..

GöteborgsPosten - 14 apr 18 kl. 14:28

Slöinge lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Galgbacken

Galgbacken hade ledningen i halvtid med 2-0 borta mot Slöinge i division 6 Halland norra i fotboll. Men i andra halvlek kom Slöinge mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2..

GöteborgsPosten - 20 apr 18 kl. 18:55

Floda lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Kode

Kode hade ledningen i halvtid med 2-1 borta mot Floda i division 4 Göteborg A i fotboll. Men i andra halvlek kom Floda mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2..

GöteborgsPosten - 22 apr 18 kl. 16:40

Ämtervik lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Gauthiod

Gauthiod hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Ämtervik i division 1 norra Götaland i fotboll. Men i andra halvlek kom Ämtervik mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3-3..

GöteborgsPosten - 27 apr 18 kl. 19:28

Centern lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Halmia Academy

Halmia Academy hade ledningen i halvtid med 2-1 borta mot Centern i division 5 Halland i fotboll. Men i andra halvlek kom Centern mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2..

GöteborgsPosten - 27 apr 18 kl. 19:47

Dalen/Krokslätt lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Donsö

Donsö hade ledningen i halvtid med 2-1 borta mot Dalen/Krokslätt i division 4 Göteborg B i fotboll. Men i andra halvlek kom Dalen/Krokslätt mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2..

GöteborgsPosten - 28 apr 18 kl. 18:04

Nordvärmland lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Vänersborg FK

Vänersborg FK hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Nordvärmland i division 2 norra Götaland i fotboll. Men i andra halvlek kom Nordvärmland mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2..

GöteborgsPosten - 28 apr 18 kl. 18:24

Hönö lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Björndammen

Björndammen hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Hönö i division 5 Göteborg A i fotboll. Men i andra halvlek kom Hönö mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2..

GöteborgsPosten - 29 apr 18 kl. 13:19

Göteborg DFF lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Ämtervik

Ämtervik hade ledningen i halvtid med 2-1 borta mot Göteborg DFF i division 1 norra Götaland i fotboll. Men i andra halvlek kom Göteborg DFF mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3-3..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.