UNT > Nyheter

Friday, 27 November, 14:49

UNT - 21 nov 20 kl. 09:07

Lös hund bet åttaåring – ägaren åtalasEn åttaårig flicka blev biten av en lösspringande hund i Härjarö naturreservat. Nu åtalas ägaren..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Härjarö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lös, hund, bet, åttaåring, ägarenåtalas
LV - 28 apr 17 kl. 14:05

Hund bet 5-åring i benet

En hundattack som ska ha skett på Brukshundklubben i måndags har anmälts till polisen. Enligt anmälan satt ett barn i femårsåldern på en pall när en hund bet barnet i höger ben, så att smärta och blodvite uppstod. Barnet trillade av pallen.

Skånskan - 16 apr 19 kl. 10:58

Hund bet nioåring på Nygatan

LUND När pappan och hans nioåriga dotter parkerade bilen på Nygatan i centrala Lund och klev ur för att köpa en parkeringsbiljett hoppade plötsligt en okänd hund fram och bet nioåringen.
I nuläget finns det inga uppgifter om var hunden bet flickan. Enligt polisanmälan, som gjordes när en patrull kom till platsen, ska flickan inte ha fått några sårskador men bettet syntes.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hund bet sjuåring i halsen

En sjuårig flicka blev biten i halsen av en hund när hon var hemma hos en kompis i torsdags.Hunden bet henne även i huvudet och i ett finger, men det finns inga uppgifter om att hon fått några allvarligare skador.Hunden avlivades direkt efter attacken och ägaren, en man i 40-årsåldern, är nu misstänkt för brott mot tillsyn av hund, skriver Gefle Dagblad..

Skånskan - 24 jul 18 kl. 11:43

Hund bet 60-åring i handen

löderup En hund attackerade en 60-årig man i en trappuppgång i Löderup i måndags klockan 16.30, när han just hade lämnat sin lägenhet för att kasta sopor. Hunden bet mannen i handen.

UNT - 21 aug 14 kl. 14:46

Hund bet femåring i ansiktet

Helt oprovocerat bet en rottweiler en sovande femåring i ansiktet..

UNT - 21 aug 14 kl. 14:46

Hund bet femåring i ansiktet

Helt oprovocerat bet en rottweiler en sovande femåring i ansiktet..

Expressen - 22 aug 18 kl. 17:48

Hund bet ettåring i benet – hundägare misstänks för brott

Ett barn i ettårsåldern blev biten i benet av en hund i Fisksätra utanför Stockholm.– Vi har skrivit en anmälan om vållande till kroppsskada samt brott mot tillsyn av hundar, säger Towe Hägg, polisens presstalesperson..

VBL - 13 dec 12 kl. 16:45

Hund bet tvååring

En schäfer som sprang lös bet ett tvåårigt barn i handen och benet i Kauhajoki i Södra Österbotten på torsdagen..

NT - 08 okt 12 kl. 17:31

Hund bet 6-åring - polis söker ägare

Polis söker efter en hundägare efter att en sexårig pojke blev hundbiten i Brunnsparken i centrala Göteborg vid 16.30-tiden på måndagen. Hunden ska enligt polisen ha bitit i pojken och slitit sönder hans kläder..

Helsingborgs Dagblad - 08 okt 12 kl. 17:33

Hund bet 6-åring ? polis söker ägare

Polis söker efter en hundägare efter att en sexårig pojke blev hundbiten i Brunnsparken i centrala Göteborg vid 16.30-tiden på måndagen. Hunden ska enligt polisen ha bitit i pojken och slitit sönder hans kläder.

BT - 08 okt 12 kl. 17:46

Hund bet 6-åring - ägaren smet

Polis söker efter en hundägare efter att en sexårig pojke blev hundbiten i Brunnsparken i Göteborg vid 16.30-tiden. Hunden ska enligt polisen ha bitit i pojken och slitit sönder hans kläder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.