Dalarnas tidningar > Sport

Sunday, 29 November, 01:49

Dalarnas tidningar - 21 nov 20 kl. 09:15

Polska regler stoppar Pedersen – Masarnas plan inför 2021: "Hitta fynden"Antonio Lindbäck, Vadim Tarasenko och Przemyslaw Pawlicki lämnar Masarna. Med stor sannolikhet....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Pedersen, Lindbäck, Tarasenko, Przemyslaw Pawlicki, Masarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polska, regler, stoppar, Pedersen, Masarnas, planinför , 2021, Hitta, fynden
Expressen - 05 mar 16 kl. 20:29

SVT:s regler stoppar Samir Badran

SVT:s regler stoppar Samir Badran, 25. Artisten tvingas ändra sina kläder från generalrepet till kvällens direktsändning – efter att hans t-shirt hade ett stort tryck med reklam. "Det var endast under repet", skriver Lili Assefa, pressansvarig för Melodifestivalen i ett sms.

SR - 27 jan 11 kl. 06:44

EU-regler stoppar svenskt djurskydd

Efter förra årets avslöjanden om missförhållanden inom grisnäringen har allt fler svenska kommuner börjat ställa hårdare krav på bra djuromsorg vid upphandling av kött till skolkök och äldreboenden. Men det här krockar med EU:s regler för offentlig upphandling..

Nyteknik - 31 mar 14 kl. 06:30

Nya regler stoppar otät skarvmassa

Den gummimassa som ofta används för att täta skarvar i fuktspärren i badrum har visat sig läcka i laboratorietester. Branschorganisationen Byggkeramikrådet ändrar därför sina regler. Men det kritiseras av tillverkare..

Sydsvenskan - 11 sep 14 kl. 21:01

Regler stoppar förtidsskräll

Mobilia är Sveriges näst populäraste förtidsröstlokal.
Förtidsröstandet i Malmö har ökat med 4,7 procent jämfört med valet 2010. Förra valets skräll, ”Citygrosseffekten”, stoppas av Valmyndighetens nya regler..

Nyan - 23 jan 15 kl. 10:11

Nya regler stoppar bråk om pengar

Kanslikommissionen har slagit fast nya regler för hur pengar till lagtingsgrupperna ska fördelas. Reglerna ska stoppa bråk om pengar när politiker byter parti..

DI - 20 jun 16 kl. 15:40

Apples nya regler stoppar Bank-id i appar

Apples nya regler förbjuder att appar är beroende av andra appar. Beskedet slår mot en rad appar som betallösningen Swish, spartjänsten Dreams och myndigheter som Skatteverket..

Sydöstran - 23 aug 16 kl. 15:26

Nya regler stoppar bidragspengar till bredband

Nya regler hindrar kommunen från att dela ut bidragspengar till bredbandsutbyggnad. – Olofströms kraft får gå in och stötta med arbete istället, säger Rolf Jönsson, gruppledare för Centerpartiet.

Expressen - 22 mar 17 kl. 08:30

Nya regler stoppar fusket med de svenska passen

Missbruket av svenska pass har stannat upp. Efter att väldigt många svenska pass anmälts som försvunna infördes nya regler i fjol för att försvåra passfusk. Ett år senare visar sig reglerna inte haft någon jätteeffekt – men trenden med ett ständigt ökande antal försvunna pass har stannat av..

PrivataAffärer - 21 dec 17 kl. 09:50

Nya regler stoppar handel med amerikanska ETF:er

Hårdare regler gör att handeln med amerikanska börshandladefonder (ETF:er) i princip kommer att upphöra i Sverige. Det avslöjar DI på torsdagen....

DN - 11 maj 19 kl. 20:44

Nya regler stoppar plastexport utan kontroll – USA står utanför

187 av världens länder har enats om nya regler för hur använda plastprodukter kan exporteras till andra länder. USA kritiserar beslutet och står utanför avtalet..

GöteborgsPosten - 17 nov 19 kl. 19:52

Facebooks regler stoppar feminism i annonser

Facebooks nya regler mot politiskt innehåll i annonser tycks ställa till problem för aktörer som arbetar med jämställdhet och kvinnohistoria. En av dem är tidskriften Historiskan, vars reklam med bild på ett nummer om 100-årsminnet av den kvinnliga rösträttskampen stoppades av företaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.