Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 25 November, 11:06

Vestmanlands Läns Tidning - 21 nov 20 kl. 09:09

Gav sin make 20 kronor – blev misshandladEn man i 20-årsåldern döms av Västmanlands tingsrätt till fängelse, för att ha misshandlat sin fru..
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Västmanlands

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gavsin , make20 kronor blev , misshandlad
UNT - 10 mar 12 kl. 08:52

Kvinna misshandlad av sin make

En kvinna blev sent på fredagskvällen misshandlad av sin make i parets gemensamma bostad i Tierp..

Västerbottens Folkblad - 23 mar 12 kl. 01:30

Kvinna misshandlad av make

En kvinna larmade polisen vid 00:40-tiden och uppgav att hon hade blivit misshandlad av sin make i en villa i Umeå. En polispatrull beordrades till platsen..

Nya Wermlands Tidningen - 07 aug 13 kl. 07:30

Kvinna misshandlad av ex-make

En kvinna i 50-årsåldern i Storfors ska enligt polisanmälan ha blivit misshandlad av sin ex-make..

BT - 24 mar 14 kl. 17:11

Strypmord gav tio års fängelse

Tio års fängelse blev straffet för en kvinna i 30-årsåldern som fällts för att i november ha mördat sin make i Hälleforsnäs, rapporterar lokala medier. Kvinnan slog själv larm om att hon strypt mannen till döds. I samtalet med SOS Alarm berättade kvinnan att hon blivit misshandlad av honom.

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 17:11

Strypmord gav tio års fängelse


Tio års fängelse blev straffet för en kvinna i 30-årsåldern som fällts för att i november ha mördat sin make i Hälleforsnäs, rapporterar lokala medier.Kvinnan slog själv larm om att hon strypt mannen till döds. I samtalet med SOS Alarm berättade kvinnan att hon blivit misshandlad av honom.

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 14 kl. 17:14

Strypmord gav tio års fängelse

Tio års fängelse blev straffet för en kvinna i 30-årsåldern som fällts för att i november ha mördat sin make i Hälleforsnäs, rapporterar lokala medier. Kvinnan slog själv larm om att hon strypt mannen till döds. I samtalet med SOS Alarm berättade kvinnan att hon blivit misshandlad av honom.

Hela Gotland - 14 mar 13 kl. 20:46

Kvinna misshandlad och kränkt

Vid 16-tiden under torsdagen polisanmälde en kvinna på Gotland att han under en längre tid blivit misshandlad och kränkt av sin make..

SvD - 23 jun 14 kl. 17:35

Misshandlad erbjöds enkelbiljett hem

En 18-årig kvinna hittades misshandlad och gravid i Göteborg. Kvinnan uppgav att hon tvingats till prostitution av sin make. Socialtjänsten kunde bara erbjuda en enkel biljett till kvinnans hemland, trots att hon inte hade hem eller familj kvar.

Skånskan - 21 okt 19 kl. 20:30

Karriär med drag och make up

Artist Robin Werner har sedan 2006 varit dragartist i Cabaret Moulin, han var under ett par års tid med i After Dark och han har vunnit pris för bästa dragshow 2015.
– Kreativiteten driver mig. Hade jag inte fått det i min vardag, på varken jobb eller fritid, tror jag att jag hade kvävts.

Kristianstadsbladet - 16 jul 12 kl. 11:07

Mariah Careys make: "Idol har inte råd"

Det har ryktats att Mariah Carey skulle kunna bli ny domare i "American idol". Men sångerskans make tror inte att ryktena blir verklighet. "Jag vet inte om de har råd med Mariah Carey", menar han.

Skånskan - 12 apr 19 kl. 05:00

Kund misshandlad efter klagomål på härsket kött

Malmö När kunden påpekade att köttet han handlat var härsket ilsknade butiksägaren till.
Senare samma dag blev den 50-årige kunden allvarligt misshandlad av drygt ett tiotal personer, varav butiksägaren var en.Händelsen utspelade sig för fem år sedan i en butik i de östra delarna av Malmö och en föreningslokal intill.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.