Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Thursday, 26 November, 14:23

Vestmanlands Läns Tidning - 21 nov 20 kl. 09:12

Debatt: Byggnads ledning behöver ta ansvar för byggjobbenMedan svensk ekonomi går på knä med anledning av coronapandemin väljer Byggnads ledning i....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Byggnads

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Byggnads, ledningbehöver ta , ansvarför , byggjobben
DalaDemokraten - 12 apr 16 kl. 05:50

Debatt: Byggnads ledning vilseleder – så agerar de i förhandlingsrummet

Det är med djup oro jag läser debattsvaret från Byggnads (i DD 8/4) . Byggnads ledning verkar medvetet missleda sina medlemmar och andra ombudsmän. Det är ingen framgångsrik modell då sanningen till slut kommer ikapp.

Nerikes Allehanda - 9 timmar sedan

Byggnads ledning behöver ta ansvar för byggjobben

Medan svensk ekonomi går på knä med anledning av coronapandemin väljer Byggnads ledning i....

BT - 08 okt 19 kl. 11:08

Debatt: Byggnads kräver att alla i bastuklubben avgår

Deras beteende underminerar förtroendet för ett helt parti. Det underminerar också Byggnads och övriga delar inom arbetarrörelsen, skriver Tomas Emanuelsson, ordförande för Byggnads Väst..

DalaDemokraten - 06 jun 17 kl. 12:00

Debatt: Byggnads visar vägen till nya byggavtalet - denna gång i samförstånd med vår motpart

Ett fungerande bygge är den bästa arbetsplats som finns. Vi går gärna upp klockan fem för att bygga ditt nästa hem. Men det är mycket som krävs för att ett bygge ska vara en bra och säker arbetsplats och nu har vi tagit resan mot framtidens trygga och schyssta byggarbetsplats ett ordentligt kliv längre, skriver Byggnads..

Kristianstadsbladet - 20 apr 20 kl. 17:00

Debatt: Att ta ansvar är att prioritera även obekväma beslut

Att vara politiker innebär att prioritera, det är en politisk vilja och ideologi som ligger till grund för de prioriteringar man gör. Genom att vara en av dessa beslutsfattare så har man också ett ansvar för de beslut man ställer sig bakom. Men om man nu inte vill vara med och ta ansvar eller inte är beredd på att ta konsekvenserna av sina beslut, bör man syssla med någonting annat än politik.

Kristianstadsbladet - 25 apr 20 kl. 15:00

Debatt: Norwegian tar ansvar för miljön

Den 23 april skrev Kerstin Dahlberg att Norwegian inte tar ansvar, inte borde få låna pengar av svenska staten och inte bidrar till minskade utsläpp. Vi vill här bidra med fakta som förhoppningsvis ger en annan bild av bolaget, skriver företagets kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson. .

DalaDemokraten - 05 apr 16 kl. 06:10

Debatt: Tid för Byggnads att ta ansvar

Sverige är i stort behov av nya bostäder, förskolor och sjukhus. Men ska vi kunna fortsätta utveckla vårt samhälle måste vi ha konkurrenskraftiga byggföretag. Kraven som Byggnads ledning lagt under avtalsrörelsen innebär att en tredjedel av våra medlemsföretag får svårt att överleva och 30 000 medarbetare hade förlorat sitt jobb, varav 380 här i Dalarnas län.

Västerbottens Folkblad - 04 apr 16 kl. 20:00

Tid för Byggnads att ta ansvar

Nu är det hög tid att Byggnads ledning i Stockholm tar ansvar för alla sina medlemmar runt om i landet, skriver Johan Hallberg, regionchef för Sveriges Byggindustrier. Sverige är i stort behov av nya bostäder, förskolor och sjukhus. Men ska vi kunna fortsätta utveckla vårt samhälle måste vi ha konkurrenskraftiga byggföretag.

ÖstersundsPosten - 12 apr 16 kl. 13:51

Debatt: Hög tid för Byggnads att ta sitt ansvar!

Tidigt på tisdagsmorgonen tryckte Byggnads ledning på startknappen för en storstrejk som berör närmare 10 000 byggnadsarbetare..

SVT Debatt - 24 jun 13 kl. 11:02

Huvudentrepenörer måste ta ansvar för dödsfall på arbetet

ARBETSPLATSOLYCKOR I snitt en byggnadsarbetare dör varje månad i en arbetsplatsolycka. Dagens system, där företagen anlitar underentreprenörer som i sin tur anlitar underentreprenörer, försvårar för fällande domar vid en dödsolyckor ? vem ska ställas till ansvar?

Länstidningen i Jämtland - 19 apr 16 kl. 09:03

Byggnads strejk saknade folkligt stöd

Byggstrejken är slut. Till slut tog Byggnads ledning sitt ansvar och kom tillbaka till förhandlingsbordet. Nu kan vi fortsätta bygga nya bostäder, skolor och sjukhus runt om i landet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.