DalaDemokraten > Nyheter

Tuesday, 01 December, 03:25

DalaDemokraten - 21 nov 20 kl. 09:00

Pizzavagnen lyser upp i Mjälga: "Vi trodde inte att det var så här - många hittat hit"En pizzeria har öppnat i Mjälga. Skylten lyser upp i mörkret. Det är Naheda Said och Sarwan....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Mjälga, Naheda Said, Sarwan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pizzavagnen, lyserupp i , MjälgaVi , troddeinte att , det var så här många hittat hit
YLE - 30 jan 16 kl. 07:00

Blues svenska målvakt: ”Jag trodde inte detta kunde hända i Finland”

Blues har tappat tolv spelare under säsongen men kämpar ändå om en plats i slutspelet. Lagets svenska målvakt försöker ta Esbolagets ekonomiska problem med humor trots att lönerna varit försenade vid flera tillfällen. I början av oktober blev Olli Malmivaara den första spelaren att lämna Blues under den pågående säsongen.

Barometern - 09 jun 16 kl. 21:14

Neon som ännu lyser

Det var nog ingen som trodde att de skulle få se Neon Rose live igen..

Skånskan - 01 sep 18 kl. 16:00

Deckare som lyser upp hösten

Deckarspalten Äntligen är den här! Arne Dahls Mittvatten (Albert Bonniers) som förmodligen är sista delen i serien om expoliserna Molly Blom och Sam Berger. Och redan från inledningen är situationen så svår som den bara kan vara.

BT - 13 jul 13 kl. 12:41

Recension: "Gyllene Tider fyller verkligen hela Ullevi"

?Mer sommar än såhär blir det inte?, tänker jag när fyrverkerierna lyser upp de runt 40 000 glada människorna som slutit upp för att sjunga allsång på Ullevi.

BT - 29 jul 11 kl. 13:19

Lång vandring mot vardagen i Norge

En vecka efter terrordåden är Norge fortfarande ett skakat land. Såren kommer att ta tid att läka, men här och var lyser vardagen igenom ? norrmännen vägrar låta Anders Behring Breivik ta framtiden från dem.

Sydsvenskan - 12 nov 11 kl. 15:05

Sofias val

Foto: LUDVIG THUNMAN
Sofia Åkerman har blivit självskade­tjejernas förebild och stora hopp. På måndag kommer hennes reportagebok om flickorna som tvångsvårdas på rättspsyk. Hon ser den som sin sista chans att förändra.

VA - 07 sep 11 kl. 07:00

Så ser kapitalismens framtid ut

7 september Förstora Stefan Krook, grundare GoodCause, Per Grankvist, redaktör Veckans Affärer, Stina Billinger, SPP. Foto: VA   Lite mindre än trettiofem trappsteg under Nobelmuseet i Stockholm ligger forskningsbiblioteket som man når via en dunkel källartrappa. Under tegelvalven står bokhyllor längs väggarna och ur en av dem drar jag ut en bok med vit rygg märkt ?

Kristianstadsbladet - 29 sep 11 kl. 06:30

Patric: Spelarna verkar vara de verkliga experterna

krönika Inför säsongen presenterade Sportbladets Johan Flinck en superenkät. En fråga handlade om vi?
krönika Inför säsongen presenterade Sportbladets Johan Flinck en superenkät.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

VM-stjärnan om otäcka skräckskadan: "Jag sträckte mitt anus"

Det var många som var besvikna över semifinalmatchen mellan Argentina och Nederländerna. När den offensiva fotbollen lyser med sin frånvaro gäller det att rikta blickarna mot andra, lite ovana hjältar. Argentinas och Barcelonas stjärnan Javier Mascherano var definitivt en stor faktor till att Argentina klarade av att hantera Nederländernas största stjärnor i anfallet.

BT - 28 aug 14 kl. 10:15

Elfsborg vaknade när drömmen slocknade

En omväg tog dem till möjligheten att rädda allt. En tro att möjligheten fanns gav dem chansen. I kväll kan Elfsborg skriva historia.

BT - 28 aug 14 kl. 10:15

Elfsborg vaknade när drömmen slocknade

En omväg tog dem till möjligheten att rädda allt. En tro att möjligheten fanns gav dem chansen. I kväll kan Elfsborg skriva historia.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.