DalaDemokraten > Nyheter

Wednesday, 02 December, 22:53

DalaDemokraten - 21 nov 20 kl. 09:01

Satsar över 50 miljoner på skolrenoveringar – och mer pengar till lokalgatorna: ”Blåser ut allt”13,5 miljoner nästa år och 19 miljoner 2022. Med de pengarna hoppas kommunen få fason på den....
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Satsaröver 50 miljoner på , skolrenoveringaroch , mer, pengar, till lokalgatorna Blåser ut allt
Sydöstran - 27 jun 17 kl. 10:56

Mer pengar till padelbanan

Den nya padelbanan blir dyrare än vad som först var tänkt. – Vi satsar lite mer pengar för att få den mer stabil, säger fritidschefen Stefan Mårtensson..

Expressen Dina Pengar - 12 jul 11 kl. 22:48

Mer pengar för studenter och pensionärer

Nästa år kan bidragen höjas. Efter flera års stiltje får studenter, pensionärer och sjuka då mer pengar varje månad. - Det här är ju egentligen den första höjningen på tre år, säger Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea.

YA - 08 nov 13 kl. 09:43

Mer pengar till unga och gamla

Nästa år satsar den styrande majoriteten på allt från mer personal inom äldreomsorgen till förbättrat fastighetsunderhåll. Teknokratiskt och visionslöst, kontrar oppositionen.
I år gick det fort innan den kommunala budgeten havererade.

YLE - 23 maj 17 kl. 05:00

Privata daghem vill ha mer pengar av Vasa stad

Systemet med servicesedlar är helt vettigt. Men Vasa stad måste betala mer för att det ska fungera. Det säger man på ett par mindre privata daghem i Vasa.

Nerikes Allehanda - 26 jan 14 kl. 05:02

Vård och skola har fått mer pengar

Vård, skola och omsorg har inte tagit stryk på grund av skattesänkningarna. Sverige satsar mer pengar på sjukvården och mer pengar på skolan, enligt en rapport som Svenskt näringsliv publicerade i veckan. Ta en titt på exempelvis läsarkommentarerna på na.

YLE - 09 aug 17 kl. 20:46

FFC önskar mer pengar till vuxenutbildningen, EK önskar snabbare familjeledighetsreform

Fackcentralen FFC och Finlands Näringsliv EK har kommenterat Finansministeriets förslag till budget för år 2018. FFC vill att regeringen satsar på att utbilda arbetskraft för att få en snabbare ekonomisk tillväxt. EK vill å sin sida sätta fart på familjeledighetsreformen.

YA - 10 sep 13 kl. 06:30

Mer pengar till specialvård

ystad Region Skåne fortsätter att tilldela mer pengar till sjukvården nästa år. Nu satsas 200 miljoner kronor till den högspecialiserade sjukvården på Skånes universitetssjukhus. Några direkta pengar till lasarettet i Ystad presenteras inte.

Blekinge Läns tidning - 10 okt 16 kl. 16:17

Satsar mer pengar på ungas aktivitet

Idrott och kultur får mer pengar. Bidraget för ungdomars aktivitet ökar. Men det blir dyrare att bada..

Dalarnas tidningar - 14 jun 17 kl. 08:33

Mer pengar i fickan för Smedjebackens lärare – kommunen satsar 1,5 miljon

Smedjebackens lärare kan få mer pengar i fickan till hösten – åtminstone om de väljer de nya avtalet som har tagits fram av kommunen. 1,5 miljoner kronor är avsatta i 2018 års budget för att höja lärarnas löner..

DalaDemokraten - 14 jun 17 kl. 08:33

Mer pengar i fickan för Smedjebackens lärare – kommunen satsar 1,5 miljon

Smedjebackens lärare kan få mer pengar i fickan till hösten – åtminstone om de väljer de nya avtalet som har tagits fram av kommunen. 1,5 miljoner kronor är avsatta i 2018 års budget för att höja lärarnas löner..

Nya Wermlands Tidningen - 27 jun 17 kl. 14:44

Musikskolan i Åmål får mer pengar

Nu satsar skolan mer på kulturen och inte bara musiken. Syftet är att göra verksamheten mer jämlik och att förbättra möjligheterna för barn och unga..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.