UNT > Lokalt

Thursday, 03 December, 09:08

UNT - 21 nov 20 kl. 08:33

Vildsvin på vägen på E4Trafiken i båda riktningarna på E4 mellan trafikplatserna Brunnby och Säby påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
E4, Brunnby, Säby, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vildsvin, vägenpå E4
GT - 23 nov 19 kl. 19:11

Bil har kolliderat med vildsvin – en person till sjukhus

I Melleruds kommun har en personbil kolliderat med ett vildsvin.Vägen har stängts av och en person har fått föras till sjukhus med ambulans.– Det har varit en rejäl kollision, säger Simon Willner, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Blekinge Läns tidning - 18 okt 18 kl. 06:31

E22: Krock med vildsvin – vägen avstängd

YA - 24 jun 14 kl. 09:39

Vildsvin checkade in på hotell

Ett vilset vildsvin rusade in på Kockska gården i söndags. Den lilla kultingen kom springande på Kristianstadsvägen och rakt in på hotellets stenlagda gård.
– Svinet gick sedan rakt över gården och in i trädgården, berättar Christian Esbjörnsson om den ovanliga gästen.

Skånskan - 18 okt 18 kl. 15:00

Olyckor med vildsvin har blivit vanligare

STAFFANSTORP Vildsvin i Staffanstorp är ingen vanlig syn men visst finns de i området.
Djuren har setts på väg in mot bland annat Hjärup och villaområden vid Vikhem och flera viltolyckor med vildsvin har inträffat vid McDonalds vid väg 11.– Boende som ser en flock vildsvin på väg in mot byn klockan fem en morgon blir ofta väldigt skärrade, säger skyddsjägare Kaj Dahlberg i Staffanstorp.

Barometern - 24 sep 14 kl. 08:30

Vildsvin skrämde hundar i centrum

Ett stort vildsvin skrämde en hundägare och hennes hundar nära Tallbacken.
– Det rusade fram något stort ur buskarna. Det är välkänt att vildsvinen finns i byarna runt Emmaboda.

Skånskan - 08 apr 17 kl. 10:00

Vackert om vildsvin och vilsna människor

Recension/litteratur BOK
Vildsvin
Författare: Hannah Lutz Förlag: Albert Bonniers ERWP.fif(0)Finlandssvenska Hannah Lutz belönades 2011 med Umeås novellpris. Nu kommer hennes romandebut Vildsvin, en nätt och förförande bra roman på 99 glesskrivna sidor.

Skånskan - 26 dec 18 kl. 08:13

Vildsvin på väg 108

Svedala Just nu rör det sig vildsvin på och intill vägen i höjd med Svedala.Trafikverket uppmanar trafikanter att vara försiktiga vid väg 108 från Aggarp till Svedala i båda riktningarna då det finns vildsvin som uppehåller sig på och intill vägen. Djuren uppges skapa stora trafikproblem ända fram till 9-tiden..

LV - 12 feb 17 kl. 00:40

Två bilar och vildsvin i krock på Tunavägen

Vid 23-tiden i kväll kolliderade två personbilar på Tunavägen vid Barmshult, en knapp mil utanför Vimmerby. Orsaken var vilt på vägen, vilket ju inte är helt ovanligt – men den här gången var det ett vildsvin som blev påkört inte bara en, utan två gånger. Först var det en bilist från Vimmerby som körde på vildsvinet och släpade med djuret en bit på vägen.

BT - 18 sep 12 kl. 07:28

Hur ofta ser du vildsvin?

Ove Nilsson, tidningsbud i Marks kommun, ser många vildsvin när han kör på kvällarna. Hur ofta ser du vildsvin?
?

Barometern - 17 apr 20 kl. 10:15

Väjde för vildsvin

En bilförare som körde på Sinnerbovägen sent på torsdagskvällen hamnade vid sidan av vägen när ett vildsvin kom i vägen för bilen..

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 13 kl. 04:07

Omringad av ilskna vildsvin

Sent på tisdagskvällen fick polisen i Västmanland ett samtal från en bilist som omringats av vildsvin strax söder om Kolbäck. Enligt polisen kom ett gäng på sju eller åtta vildsvin utrusande på vägen. Mannens bil träffade tre av dem så att de föll omkull på vägbanan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.