UNT > Nyheter

Friday, 27 November, 03:54

UNT - 21 nov 20 kl. 08:30

Närgångna målfiranden - nu har Sirius fått böterAlla lag utom ett i allsvenskan har straffats för sina målfiranden under säsongen. Sirius är bland dessa och har fått böter på mellan 3 000 och 6 000 kronor..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Sirius

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Närgångna, målfirandennu har , Sirius, fått, böter
UNT - 05 feb 17 kl. 15:00

Pelle Olssons råd till Sirius

Den gångna veckan var Sirius seriekonkurrent AFC Eskilstuna på läger i spanska Salou – dit Uppsalalaget åker ned under måndagen..

Uppsalanyheter.se - 21 maj 18 kl. 01:29

Lundberg klar för Sirius

SSL Dam: Sirius damer värvar ytterligare en back från degraderade SSL-laget Linköping. Sedan tidigare har man gjort klart med Amanda Boström och nu meddelar man att man även gjort klart med Frida Lundberg.Sirius damer värvar ytterligare en back från degraderade SSL-laget Linköping.

Uppsalanyheter.se - 23 apr 14 kl. 01:31

Billy Nilsson klar för Sirius

Superligan: Billy Nilsson är klar för Sirius, efter två SM-guld med Falun är det nu klart att den tidigare siriusspelaren återvänder till Uppsalaklubben.Billy Nilsson är klar för Sirius, efter två SM-guld med Falun är det nu klart att den tidigare siriusspelaren återvänder till Uppsalaklubben.   Redan några timmar efter SM-finalen för drygt en vecka sedan hävdade "säkra källor" att den tidigare siriusspelaren Billy Nilsson återvänder till Uppsala och klubben som han lämnade för tre säsonger sedan.

UNT - 20 mar 13 kl. 20:34

Sirius förlänger med talangtrio

BANDY. Sirius fortsätter sin satsning på egna talanger. Klubben väljer att skriva treårskontrakt med trion Gustav Holmgren (född 1995), Tobias Engstrand (1995) och Jakob Edberg (1995), som samtliga funnits med i a-laget den gångna säsongen..

UNT - 12 maj 14 kl. 20:08

Målvaktsrockad i Sirius?

Sirius målvakt Tobias Steineck fick sparsamt med speltid under den gångna säsongen och kan vara på väg bort från klubben.– Det är inte omöjligt, säger Nicklas Stuxgren..

UNT - 19 dec 14 kl. 17:06

Näste spelare att förlänga med Sirius

Den gångna säsongen var skadefylld för Sirius ytterback Stina Melin och speltiden blev därmed knapp..

UNT - 19 jun 17 kl. 14:03

Målkungen förlänger med Sirius

Hans kontrakt gick ut efter den gångna säsongen men nu är det klart att Johan Eriksson stannar i Sirius efter att ha skrivit ett nytt avtal som gäller i två år..

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 18 kl. 11:05

Skidskada stoppar Sirius mittback

Sirius mittback Oscar Pehrsson missade inte en minut under den gångna fotbollsallsvenska säsongen. Men efter en skidolycka på nyårsafton i Dalarna ser det ut som att Pehrsson kommer tvingas stå över matcher i den säsongsinledande Svenska cupen. – Jag sk.

Barometern - 08 jan 18 kl. 11:05

Skidskada stoppar Sirius mittback

Sirius mittback Oscar Pehrsson missade inte en minut under den gångna fotbollsallsvenska säsongen. Men efter en skidolycka på nyårsafton i Dalarna ser det ut som att Pehrsson kommer tvingas stå över matcher i den säsongsinledande Svenska cupen.(TT).

Kristianstadsbladet - 08 jan 18 kl. 11:05

Skidskada stoppar Sirius mittback

Sirius mittback Oscar Pehrsson missade inte en minut under den gångna fotbollsallsvenska säsongen. Men efter en skidolycka på nyårsafton i Dalarna ser det ut som att Pehrsson kommer tvingas stå över matcher i den säsongsinledande Svenska cupen.(TT).

YA - 08 jan 18 kl. 11:05

Skidskada stoppar Sirius mittback

Sirius mittback Oscar Pehrsson missade inte en minut under den gångna fotbollsallsvenska säsongen. Men efter en skidolycka på nyårsafton i Dalarna ser det ut som att Pehrsson kommer tvingas stå över matcher i den säsongsinledande Svenska cupen.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.