Nerikes Allehanda > Nyheter

Tuesday, 01 December, 06:20

Nerikes Allehanda - 21 nov 20 kl. 08:47

GRAFIK: Så många är bekräftat smittade i Örebro län – här är läget kommun för kommun • Se coronastatistikenAntalet personer smittade av coronaviruset ökar stadigt. Vårdavdelningarna tar emot allt fler....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Grafik, Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GRAFIK, många är , bekräftat, smittadei , Örebro, län, här är läget kommun för kommun Se coronastatistiken
HBL - 28 sep 13 kl. 19:09

HS: Hittills okänt verk av Eero Järnefelt har hittats

En hittills okänd tavla av konstnären Eero Järnefelt har upptäckts, skriver Helsingin Sanomat.Verket är en grafik som föreställer kompositören Jean Sibelius. Ägaren är en privatperson som bor i huvudstadsregionen.

Kristianstadsbladet - 29 sep 13 kl. 14:54

Okänt Sibelius-porträtt hittat


En hittills okänd tavla av konstnären Eero Järnefelt har upptäckts, skriver Helsingin Sanomat. Verket är en grafik som föreställer kompositören Jean Sibelius. Ägaren är en privatperson som bor i huvudstadsregionen.

Trelleborgs Allehanda - 29 sep 13 kl. 14:54

Okänt Sibelius-porträtt hittat


En hittills okänd tavla av konstnären Eero Järnefelt har upptäckts, skriver Helsingin Sanomat. Verket är en grafik som föreställer kompositören Jean Sibelius. Ägaren är en privatperson som bor i huvudstadsregionen.

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 11:22

Jättarna fortsätter att stjäla Snapchats idéer – nu kommer Stories till Facebook Messenger

Det är inte första gången Facebook (eller Instagram, eller Twitter…) snor en idé eller funktion från framgångsrika Snapchat. Senast ut är alltså meddelandetjänsten Messenger, som testar något som heter ”Messenger Day”. Funktionen har nästan allt man känner igen från Snapchat… Som om man på Facebook anade att ”stölden” skulle bli alltför uppenbar så har man hittills bara släppt Messenger Day i Polen, där Snapchat inte är så poppis som i många andra länder, skriver TechCrunch.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.