Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Wednesday, 25 November, 22:44

Länstidningen i Jämtland - 21 nov 20 kl. 08:30

Så funkar det när ett företag vill starta hälsocentral – Region JH: ”Vi måste gå grundligt tillväga”Alla hälsocentraler som vill bedriva verksamhet i länet måste ansöka till region JH först samt....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
JH

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , funkardet när ett , företagvill , starta, hälsocentral, Region JH Vi måste gå grundligt tillväga
HBL - 08 sep 14 kl. 05:06

Finland är bra att starta i men sämre att växa i

Med några få ändringar kan Finland bli det bästa landet att starta företag i, tycker grundarna av en av de senaste finska uppstartssuccéerna Kiosked. Men politikerna måste börja beakta också mindre företag och inte bara storindustrin och de stora fackföreningarna.Micke Paqvalén och Antti Pasila, grundarna bakom den digitala annonsplatformen Kiosked som växer så det knakar, hyllar Finland som startplats för nya företag.

YA - 24 jun 14 kl. 10:59

Rekordmånga unga vill starta egna företag

Kommunens satsning ”Sommarlovsentreprenörerna” lockar fler unga än någonsin. I går presenterade de 19 unga entreprenörerna de affärsidéer som under sommaren ska bli verklighet.
För femte året i rad ger Sjöbo kommun ungdomar i åldern 15 till 19 år chansen att lära sig hur man startar och driver eget företag.

Dagens PS - 20 sep 19 kl. 12:25

Se upp! Buybacks funkar inte längre

Företag som annonserar så kallade buybacks får oftast en extra skjuts uppåt av investerare i samband med offentliggörandet. Då kan det vara läge att sälja. Med buybacks menar tillbakaköp av aktier.

Dagensanalys.se - 13 jul 16 kl. 19:18

Pokemon Go – så funkar det

Nintendos senaste supermegahajpade (japp, nu är det ett ord!) mobilspel Pokemon Go har exploderat över hela internet de senaste dagarna. Om du inte redan har skaffat appen, som inte lanserats i Sverige än rent officiellt så är du säkert en av de sista i världen.

IDG - 24 okt 18 kl. 15:27

När inget annat hjälper – gör en omstart. Det funkar även i rymden.


Nasa lyckades fixa ett problem med ett av systemen ombord på Hubble-teleskopet på klassiskt manér. När inget annat funkar – starta om..

DrivaEget - 15 sep 17 kl. 06:46

“Funkar tester när jag ska rekrytera?”

 Personal  I varje nummer av Driva Eget hjälper psykologen och psykoterapeuten Madeleine Gauffin en läsare med företagarlivets mänskliga sidor – känslorna, relationerna och mående. Den här gången är det Mattias som funderar över hur han ska gå tillväga vid en rekrytering. “Jag står i begrepp att nyanställa till mitt företag.

DrivaEget - 10 apr 17 kl. 09:55

Deklarera företag – så funkar det

 Skatt  Snart är det dags att deklarera företaget. Årets alla affärshändelser ska samlas och avrapporteras till Skatteverket. Det är nu du är tacksam för att du bokförde löpande precis som man ska enligt bokföringslagen.

Skånskan - 21 apr 18 kl. 10:31

Företag kan få extra arbetskraft

ESLÖV Eslövs 886 företag som har mellan två och nio anställda kommer fram till september att bli kontaktade av Eslövs kommuns förvaltning för arbete och försörjning. Kommunen hoppas att de här mindre företagen ska kunna ta emot extra arbetskraft i form av en person som i dag måste ha försörjningsstöd.Det är ett initiativ från politikerna i nämnden som ville se ökad aktivitet bland de mindre företagen.

Dagensanalys.se - 09 jun 16 kl. 12:06

Digital marknadsföring via Marketing Automation är stekhett just nu – så här funkar det

Dagens Analys fick möjlighet att byta några ord med Olof Törnqvist, grundaren av Triggerbee som är en snabbväxande startup inom sales & marketing automation.  Triggerbee har det senaste året ökat antal nya kunder med över 300 procent. Alla har pratat om marketing automation men vad händer just nu inom området, Olof?

Dagensanalys.se - 07 sep 16 kl. 15:44

Inforgraf – så funkar influencers på sociala medier

Influencers – framgångsrika personer på sociala medier och vars åsikter kring en produkt kan ge enorma framgångar för ett företag. De kan vara stjärnor och tjäna miljoner – eller så kan de vara ”mikro-influencers”. Medieplattformen Bloglovin har kollat upp hur de prioriterar olika kanaler, och man har också kollat på relationen mellan bloggare och företag.

Dagens PS - 25 okt 17 kl. 13:13

Mellan blockkedja och nod – så funkar det

Är du fortfarande förvirrad över vad kryptovalutor är eller hur kan man göra kedjor av block? Då har du kommit till rätt plats. Den största snackisen under 2017 har onekligen handlat om kryptovalutornas raketartade tillväxt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.