Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 03 December, 08:33

Vimmerby Tidning - 21 nov 20 kl. 08:00

Hon ger röst åt Eivor i "Assassin's creed"Cecilie Stenspil gör huvudrollen som vikingahövding i "Assassin's creed Valhalla". –Hon är en cool, stridsinriktad kvinna. Men hon är också full av känslor, säger den danska skådespelaren..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Eivor, Assassin, Stenspil, Valhalla

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon ger röst, åt, Eivori , Assassin's, creed
YLE - 16 dec 16 kl. 17:00

Eivor i Molpe har fullkoll på allas födelsedagar

Eivor Sund gratulerar så gott som varje fredag en lång rad österbottningar på deras födelsedagar. Man får en känsla av att ingen i vänskapskretsen blir lämnad utanför i en radie på sisådär 50-60 kilometer. Ungefär trettio minuters körväg mot sydväst från Vasa ligger byn Molpe, som är en av byarna i världens kanske mest svenskspråkiga kommun, nämligen Korsnäs kommun.

YLE - 25 jul 17 kl. 06:30

Eivor Andersson: Om man inte vågar står man still

Eivor Andersson har varit VD i många stora internatioinella och svenska företag, som TUI, Ving och Coop. I sitt sommarprat berättar hon om ledarskap, företagskultur och hur det kan blåsa på toppen. - Intuition är en viktig del i mitt beslutsfattande.

Barometern - 23 sep 13 kl. 11:52

Eivor Åkesson

Eivor Åkesson, Kalmar, blev 86 år. Hennes närmaste är barnen Åke och Gertrud med familjer. Eivor (född Olsson) var född i Madesjö och uppvuxen i Förlösa som ett av fyra syskon.

Barometern - 11 okt 13 kl. 09:09

Eivor Pålsson

Eivor Pålsson, Kalmar har avlidit 87 år gammal. Vår älskade Eivor, eller Eia som vi kallade henne, har fått hembud! Himlen har blivit rikare!

Världen Idag - 15 feb 16 kl. 00:01

Eivor Emsänge

Evangelisten Eivor Emsänge, född Ohlsson, har lämnat oss för att för alltid vara hos Herren. Eivor föddes 1921 i Möklinta, Västmanland, och växte upp i By socken i södra Dalarna. Vid 16 års ålder blev Eivor en avgjord kristen och ganska snart därefter kom kallelsen att förmedla evangelium.

DN - 16 apr 19 kl. 17:14

”Assassins Creed” kan hjälpa i Notre-Dames återuppbyggnad

Datorspelet ”Assassins Creed: Unity” utspelar sig i ett realistiskt Paris under revolutionsåren. Notre-Dame är avbildat i nästan exakt detalj..

Hela Gotland - 02 sep 11 kl. 04:00

Nu har Eivor telefon men inte larm

Efter att ha varit utan telefon sedan åskovädret den 22 juli har Eivor Nilsson i Lojsta nu en fungerande hemtelefon igen. Men larmet är fortfarande dött.- Nu blir jag ledsen igen, säger Eivor Nilsson..

YLE - 10 jun 15 kl. 10:39

Eivor körde med öppet bogvisir

Förbindelsebåten m/s Eivor som trafikerar mellan Pärnäs i Nagu och Utö körde med öppet bogvisir i slutet av maj. Fartyget tog inte in vatten men händelsen är allvarlig eftersom visiren endast får öppnas i hamnen, säger redaren Stefan Jensen. Incidenten ägde rum den 20 maj cirka två sjömil från Jurmo.

SN - 29 aug 16 kl. 20:18

Bussen åkte från Eivor, 89 – "Jag blev fly förbannad"

Eivor Kärsö vill inte bara sitta hemma, men för att inte göra det måste hon få åka med bussen, säger hon. Men bussföraren måste dock inte plocka upp Eivor..

Dagen - 24 mar 17 kl. 03:00

Som svar på bön återvände livet för Eivor efter stroken

För fem år sedan var det full fart på Eivor Sydvart, hon var bland annat engagerad i Läkarmissionens second hand-arbete. Men efter en stroke förra året förändrades livet. Då grep Gud in, berättar Eivor.

Dagen - 24 mar 17 kl. 03:00

Som svar på bön återvände livet för Eivor efter stroken

För fem år sedan var det full fart på Eivor Sydvart, hon var bland annat engagerad i Läkarmissionens second hand-arbete. Men efter en stroke förra året förändrades livet. Då grep Gud in, berättar Eivor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.