Corren > Nyheter

Friday, 27 November, 15:11

Corren - 21 nov 20 kl. 08:00

Ann-Louise: "Det är som om skallen ska sprängas""Om jag haft en patient med de symtom jag själv uppvisade i våras hade jag ringt ambulans". Det säger sjuksköterskan Ann-Louise Sundberg..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
louise, Ann-Louise Sundberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ann-LouiseDet är som om , skallenska , sprängas
Sydsvenskan - 31 dec 15 kl. 04:00

Ann Heberlein: Vi är fast i ett medeltida tänkande

Årets sista skälvande dagar, timmar, minuter är den väldigt närvarande. Tiden. Vi räknar ner, samlar ihop våra minnen, gör bokslut och listor över året som gått.

Helsingborgs Dagblad - 31 dec 15 kl. 04:00

Ann Heberlein: Vi är fast i ett medeltida tänkande

Årets sista skälvande dagar, timmar, minuter är den väldigt närvarande. Tiden. Vi räknar ner, samlar ihop våra minnen, gör bokslut och listor över året som gått.

Skånskan - 11 apr 16 kl. 16:00

Globala perspektiv

Recension KONST
På väg mot en större värld
Moderna museet, Malmö
Till och med 16 oktoberDen stora videoutställningen Knock, knock, knock is anyone home på Moderna Museet Malmö har nu fått sällskap dels av en presentation av årets tre Fredrik Roos-stipendiater, dels av smakprov på nyförvärv i Moderna Museet Stockholms samlingar. De tre Fredrik Roos-stipendiaterna – vars verk utställs till och med den 1 maj –är kongolesiska Sandra Mujina som visar den ljudsatta videotriptyken I Gave the World a Word, Karl Patric Näsman som i samarbete med Jiang Weitao skapat en fyrdelad pärlemorskimrande skärmvägg på temat Shanghai Pearl Market och slutligen André Talborn som presenterar fyra nonfigurativa målningar skapade med vatten- och oljebaserade färger.

Sydsvenskan - 04 okt 12 kl. 06:30

Nyfinkänslighet. Att vara författare kräver ett visst mått av hänsynslöshet.

Ann Heberleindoktor i etikSamtidigt som den journalistiska rätten till det fria ordet hyllas, försvaras och romantiseras blåser det snålt kring yttrandefriheten. Kultursverige är upptaget med att diskutera gränser, ifrågasätta ämnen och inskränka författarens frihet att fabulera över verkligheten. Man kräver rättning i leden, avbön och censur.

Sydsvenskan - 28 sep 14 kl. 05:30

Det var på 80-talet det hände

Jag såg en affisch. Den gjorde mig på ett märkligt sätt beklämd. Ett turnerande spektakel ska på Percy Nilssons arena i Malmö ”hylla” 80- och 90-talen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.