GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 05 December, 01:11

GöteborgsPosten - 20 nov 20 kl. 20:42

Krögaren sågar hemkörning av alkoholPeter Orrmyr om Demokraternas förslag: ”Det låter nog bättre för vissa än vad det är”..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Orrmyr, Demokraternas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krögaren, sågar, hemkörningav , alkohol
GöteborgsPosten - 10 apr 18 kl. 11:25

Göteborgsrestaurang riktar kritik mot Foodora

Matleveranstjänsten Foodora är en av de största aktörerna i Sverige för hemkörning av mat. Deras nya avtal väcker missnöje hos restaurangägare. Men Foodora menar att de värnar om den gemensamma kunden.

Kristianstadsbladet - 16 mar 20 kl. 21:00

Oro hos krogägare – börjar med kostnadsfri hemleverans

På restaurangerna i Hässleholm och Kristianstad har krögaren Peo Fredholm bevittnat hur gästleden blivit allt glesare. För att möta intäktstappet erbjuder man nu hemkörning av mat. .

Blekinge Läns tidning - 16 apr 20 kl. 18:00

Restaurang Kronolaxen kämpar mot coronaströmmen

Fikapåsar till vårdpersonal, hemkörning och nya delikatesser på menyn. Restaurang Kronolaxen gör allt i sin makt för att ställa om. Men den ekonomiska krisen har verksamheten på kroken, och veven går i hänsynslös takt.

BT - 20 sep 12 kl. 10:06

"Kattman" fortsätter med dödshot trots åtal och risk för fängelse

Nyligen stod han inför rätta för dödshot mot en barnfamilj i Borås som annonserade ut katter på Blocket. Nu misstänks den villkorligt frigivne och tungt belastade 31-åringen ha hotat döda en man efter en bilaffär. "Polisen och kronofogden skrämmer inte mig, ingen gör det?

YLE - 01 jan 16 kl. 07:11

Vems sprit dricker du?

Det är inte ofta man kommer att tänka på vem som står bakom de bolag som tillverkar alkoholen vi stjälper i oss. Som global bransch är tillverkning och distribution av sprit, vin och öl starkt koncentrerad till ett fåtal multinationella bolag. När du beställer en Dry Martini vid bardisken frågar bartendern kanske vilken gin du vill ha i drinken.

YA - 03 jun 14 kl. 09:00

Polisanmäld för olaglig spritservering

Arkivfoto: Mark Hanlon
Svaneholms slotts Gästgifveri och festsalar har polisanmälts för olaglig alkoholförsäljning. Bakom anmälan står Skurups kommun.
– Eftersom det hela är anmält till polisen vill jag inte kommentera det, säger Ingela Engblom, alkoholhandläggare på Skurups kommun.

YLE - 20 maj 16 kl. 16:57

Restauranger nöjda men inte euforiska av den nya alkohollagen

En rundringning bland restauranger i huvudstadsregionen visar att de flesta är relativt nöjda med den nya alkohollagen. En del hade ändå hellre sett ekonomiska lättnader i de nya riktlinjerna. Regeringens nya linjedragningar i alkoholpolitiken har en mer liberal syn på alkoholförsäljningen.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

15. Godnattsagor för barn som dricker

Det var en för länge sedan bortglömd liten rondell. Sedan en nerlagd bilverkstad som fortfarande gjorde reklam för billig biltvätt. Sedan en återvändsgränd.

Skånskan - 30 apr 18 kl. 13:13

Polisen ingriper mot fylla på Luckys Lada

HÖÖR Polisen kommer att ta kontakt med Höörs kommun om nöjesstället Luckys Lada och kräva skärpning.
– Det har tydligen varit mycket stökigt där i helgen med mycket berusade personer, säger kommunpolis Mats G Odestål.Polispatrullerna som var på plats under helgens nöjesarrangemang upplevde att alkoholserveringen inte sköttes som den skulle.

YLE - 14 feb 17 kl. 12:23

Olovlig motorsportbana stör grannar i Vörå

En olovlig motorsportbana i Vörå har fått grannarna och markägare att klaga till kommunen. Den olovliga motorsportbanan finns på Svedarskangan-Keskis, ett grundvattenområde som ägs av Destia. Nu har markägare och boende intill banan vänt sig till kommunen för att få slut på bullret.

Skånskan - 25 nov 16 kl. 14:00

Nationer har brister i säkerheten

lund Räddningstjänst Syd har gjort tillsyn på en rad studentnationer i Lund och kräver att dessa förbättrar säkerheten.
Det rör sig om nationerna Blekinge, Wermlands och Göteborgs.
Tidigare i år ställde myndigheten krav på Kristianstad nation.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.