UNT > Nyheter

Friday, 27 November, 03:59

UNT - 21 nov 20 kl. 08:01

Testa här: Är din partner arbetsnarkoman?"Älskling, jag kommer senare, måste bara avsluta en del på jobbet." Generellt sett är det socialt accepterat att offra tid med familjen för att i stället jobba över, framför allt om det dessutom drar in klirr i kassan..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Testahär Är din , partner, arbetsnarkoman
Dagensanalys.se - 05 mar 19 kl. 02:15

CNN är först med att testa Comscores nya mätning

Att mäta över olika plattformar är ingen enkel sak. Nu säger sig mätbolaget Comscore ha kommit på lösningen och först ut att testa är tv-huset CNN. Mätningen heter Comscore Campaign Ratings (CCR) och ska kunna mäta videotittningar på dator, platta och mobilen.

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 13 kl. 15:02

Kidman spelar arbetsnarkoman

Efter att ha spelat krigskorrespondenten Martha Gellhorn i HBO-filmen "Hemingway & Gellhorn" har Nicole Kidman återigen slagit sina påsar ihop med kabelkanalen för "Reconstruction Amelia". Kidman ska både göra huvudrollen och producera tv-filmen som bygger på Kimberly McCreights bästsäljande debutroman. Berättelsen kretsar kring en ensamstående mamma som dessutom är arbetsnarkoman..

Kristianstadsbladet - 11 maj 13 kl. 15:00

Kidman spelar arbetsnarkoman


Efter att ha spelat krigskorrespondenten Martha Gellhorn i HBO-filmen "Hemingway & Gellhorn" har Nicole Kidman återigen slagit sina påsar ihop med kabelkanalen för "Reconstruction Amelia".Kidman ska både göra huvudrollen och producera tv-filmen som bygger på Kimberly McCreights bästsäljande debutroman. Berättelsen kretsar kring en ensamstående mamma som dessutom är arbetsnarkoman.

Kristianstadsbladet - 14 jan 14 kl. 11:21

Branagh är gärna arbetsnarkoman

Kenneth Branagh har inget emot att bli kallad arbetsnarkoman. - Jag tycker om att jobba, säger mannen som regisserar nya Jack Ryan-filmen, ska filma med Stellan Skarsgård och spela in fler Wallander-filmer.
Vi träffas för att tala om den nya Jack Ryan-filmen, som Kenneth Branagh inte bara regisserat utan där han också spelar skurken.

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 14 kl. 11:21

Branagh är gärna arbetsnarkoman

Kenneth Branagh har inget emot att bli kallad arbetsnarkoman. - Jag tycker om att jobba, säger mannen som regisserar nya Jack Ryan-filmen, ska filma med Stellan Skarsgård och spela in fler Wallander-filmer.
Vi träffas för att tala om den nya Jack Ryan-filmen, som Kenneth Branagh inte bara regisserat utan där han också spelar skurken.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 14 kl. 11:24

Branagh är gärna arbetsnarkoman

Kenneth Branagh har inget emot att bli kallad arbetsnarkoman. — Jag tycker om att jobba, säger mannen som regisserar nya Jack Ryan-filmen, ska filma med Stellan Skarsgård och spela in fler Wallander-filmer..

DN - 14 jan 14 kl. 13:58

Branagh är gärna arbetsnarkoman

Kenneth Branagh har inget emot att bli kallad arbetsnarkoman.– Jag tycker om att jobba, säger mannen som regisserar nya Jack Ryan-filmen, ska filma med Stellan Skarsgård och spela in fler Wallander-filmer..

Expressen - 28 maj 14 kl. 13:02

"Jag är en klassisk arbetsnarkoman"

Det blir ingen semester för Robert Gustafsson i sommar. I stället väljer han ett hektiskt schema och att pendla mellan Kalmar och Öland. – Jag är en klassisk arbetsnarkoman så jag mår dåligt om jag är ledig för länge, säger han..

IDG - 14 nov 14 kl. 14:27

5 tecken på att du är arbetsnarkoman

Jobbar du för mycket? Då kan du vara arbetsnarkoman. Här är några tydliga varningssignaler du bör vara uppmärksam..

Dagens PS - 17 feb 17 kl. 09:55

Därför blir du arbetsnarkoman

Då och då får jag frågan från klienter som jobbar för mycket om jag tror att de är arbetsnarkomaner och vad det är som ligger bakom det beteendet. Det finns naturligtvis många olika anledningar till ett mönster men här går jag igenom några.
För det första: om du tänker så om dig själv ibland så råder jag dig att först och främst ställa dig frågan – vad är det som driver mig, egentligen?

YLE - 16 jan 17 kl. 06:02

Dubbelt så många blir mamma utan partner - vanligast i Nyland

Antalet barn som föds genom fertilitetsbehandlingar för kvinnor utan partner har fördubblats på tio år. Det har Folkhälsan märkt och ordnar nu föräldrakurs för ensamstående mammor. Nina Nyman blev mamma för ett år sedan och upplever att stödet från rådgivningen och på BB varit bra.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.