News55 > Nyheter

Saturday, 05 December, 22:29

News55 - 21 nov 20 kl. 07:53

Julbranschen hoppas – trots coronaInställda julmarknader och folktomma affärer – vad händer med alla svenska julprodukter när konsumenterna håller sig hemma? Bland landets producenter råder ändå optimism och en tro på att folk öppnar plånboken trots epidemin. – Svenskarna vill ha vita h. .
Läs mer på News55

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Julbranschen, hoppastrots , corona
SVT - 11 timmar sedan

De fick förvrängd smak av corona: ”Vill bara borsta tänderna”

En sjö med algblomning. Gammal Coca-Cola vanilj. Ruttna blommor.

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 12:33

Krismöte: Skåne hoppas att staten ska ta smällen för corona: ”Vi diskuterar inte pengar nu”

Ansträngd omsorg och tufft läge för näringslivet. Lägesbilden är densamma för samtliga kommuner i Skåne efter onsdagens krisberedskapsmöte. De extra kostnaderna på grund av corona hoppas man staten står för..

SVT - 07 mar 20 kl. 11:42

Mello-artisterna om Corona-oron: ”Skulle stryka med”

Mello-artisterna hanterar Corona-oron väldigt olika inför finalen. Läkarstudenten Anna Bergendahl är inte särskilt orolig. Men Robin Bengtsson hoppas slippa smittas innan tävlingen är slut.

News55 - 06 maj 20 kl. 12:00

Veckans läsarbrev: Tankar från en corona-patient

Har sedan två veckor tillbaka haft på känn att det är något som inte står till som det borde vara; torrhosta, hosta, hosta, hosta dygnet runt. En något förhöjd feber, ont i leder och särskilt den mycket plågsamma huvudvärken. Idag fick jag besked ifrån min mycket trevliga husläkare, du har Corona.

SmålandsPosten - 21 mar 20 kl. 04:00

Generation Z möter corona

Generation z möter corona. Det låter som en rätt häftig thriller. Och i någon mening är det nog det.

Expressen - 06 apr 20 kl. 19:19

Forskare vill testa blodgivare för corona

Forskare på Karolinska institutet vill testa blodgivares blod för corona.– Vi hoppas kunna komma i gång så fort som möjligt, säger Lennart Hammarström, professor i immunologi vid KI.Syftet är att se vilka som haft viruset och att studera antikroppar..

SVT - 12 mar 20 kl. 11:30

Nilsson om fotbolls-EM: ”Hoppas det har klingat av då”

Flera evenemang runt om i världen ställs in eller skjuts upp på grund av coronaviruset. Sommarens fotbolls-EM hotas också men Uefas vice ordförande Karl-Erik Nilsson hoppas mästerskapet ska bli av – med publik. – Förhoppningen är att, det stora corona-hotet vi ser i dag ska ha klingat av i tillräcklig omfattning för att EM ska kunna genomföras, säger Karl-Erik Nilsson till SVT Sport..

Corren - 18 mar 20 kl. 11:15

Motalabor hoppas kunna komma hem nästa vecka

De Motalabor som sitter i corona-karantän på Cypern hoppas kunna vara hemma igen nästa vecka..

YLE - 25 mar 20 kl. 15:21

Idrottsstjärnorna donerar miljoner till kampen mot corona – Roger Federer hoppas flera hänger på: "Vårt bidrag är bara en början"

Idrottsstjärnor i olika delar av världen har börjat dra sitt strå till stacken för att hjälpa till under coronakrisen. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Simona Halep, Roger Federer med flera har redan donerat miljoner till sjukhus och drabbade familjer. Nu hoppas tennislegendaren att flera ansluter sig för att övervinna krisen..

Barometern - 08 apr 20 kl. 14:34

Gänget bakom Krusenstiernskas sommarfars hoppas kunna köra

Ingen vet hur länge corona-restriktionerna kan vara nödvändiga och nu börjar det se mörkt ut för sommarevenemang tidigt på sommaren. Gänget bakom sommarens fars på Krusenstiernska teatern i Kalmar hoppas kunna köra som planerat..

ÖstersundsPosten - 11 maj 20 kl. 14:45

Trots corona – Camilla Olsson hoppas kunna köra cruising till hösten: ”Det största som händer i Bräcke”

Det blir ingen Cruising-fest under sommaren, men man hoppas ändå kunna genomföra Bräckes största....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.