Corren > Nyheter

Thursday, 03 December, 02:51

Corren - 21 nov 20 kl. 07:41

Det ni håller på med nu är ett enda lapptäckeVi har hela tiden tagit ansvar och följt myndigheternas råd. Däremot har dessa ministrar och myndigheter skylt ifrån sig och inte tagit sitt ansvar, menar skribenten..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det ni hållerpå med nu är ett enda , lapptäcke
YLE - 26 apr 17 kl. 17:48

"Familjeledigheten ett lapptäcke som regeringen inte vågade röra"

- Det finns beslutsunderlag som både partierna och arbetsmarknadsparterna har gjort för att förnya familjeledigheten. Systemet är ändå som ett lapptäcke, säger forskningschef Minna Salmi vid THL, därför har förändringarna hittills bestått av kompromisser. Minna Salmi är en av våra främsta experter på familj och arbetsliv.

BT - 03 mar 16 kl. 01:00

Lapptäcke av flyktingungdomars drömmar

Ett lapptäcke gjort av ensamkommande flyktingungdomars känslor och drömmar. Det kommer snart att visas på Kulturhuset. Lapptäcket gjordes av flyktingungdomar som bjöds in till Kulturskolan under sportlovet..

Kristianstadsbladet - 14 feb 20 kl. 08:00

Konstnär syr lapptäcke till Prideparad – bjuder in allmänheten

Sofia de la Fuente syr ett täcke i regnbågsfärger varje lördag fram till Prideparaden i Sölvesborg. Hon bjuder in andra att hjälpa till med performanceverket ”Att sy ett lapptäcke tillsammans”. .

Barometern - 16 okt 13 kl. 10:53

?Cykelvägarna ett lapptäcke?

Cykelvägarna i Färjestaden fortsätter att röra upp känslor. Men en helhetslösning på de uppdelade cykelbanorna är långt ifrån klar. ?

DrivaEget - 01 sep 14 kl. 22:57

“Avgiftssänkningarna ett krångligt lapptäcke”

 Allmänt  Alliansens högtidliga skrivningar i sitt valmanifest rimmar inte med den faktiska politiken, skriver Förtagarnas VD  Elisabeth Thand Ringqvist i ett debattinlägg.  Hon menar att de olika sänkningarna av de sociala avgifterna blivit ett krångligt lapptäcke. Läs vidare, kommentera eller dela.

Nerikes Allehanda - 27 apr 15 kl. 05:21

Ås skola broderar ett blommigt lapptäcke

Förra veckan inledde Ås skola projektet ”Hela skolan broderar”, där eleverna gör ett enormt lapptäcke. – Jag fick idén av tv-program som Hela Sverige bakar, säger syslöjdsläraren Laurie Smårs..

Expressen - 10 dec 18 kl. 16:27

Kuhnkes klänning: Lapptäcke av skänkta second hand-plagg

Förra året var det klimatfokus på kulturministern Alice Bah Kuhnkes Nobelkreation – i år är det återbruk som står i fokus. Årets grå sidenklänning är nämligen ett lapptäcke skapat av bidrag till Stadsmissionen. – För mig är det självklart att göra politik av allt jag är delaktig i.

Blekinge Läns tidning - 13 feb 20 kl. 23:24

Hon ska sy lapptäcke på Stortorget hela våren

Konstnären Sofia de la Fuente inleder på lördag sitt konstprojekt ”Att sy ett lapptäcke tillsammans” på Stortorget i Sölvesborg..

YLE - 12 maj 17 kl. 03:46

Massiv IT-förnyelse riskerar försena vårdreformen - ett lapptäcke av system ska snabbt kopplas ihop

Vårdreformen kräver så omfattande förändringar i datasystemen inom social- och hälsovården att det kan bli svårt att utföra en stor del av dem innan år 2019, som regeringen har bestämt sig för. Dessutom ska vårdcentralerna till att börja med få övervaka sin egen verksamhet - något som får kritik. IT-systemen inom social- och hälsovården ska kopplas ihop med varandra, så att uppgifter ska kunna flyttas mellan vårdcentraler och myndigheter.

BT - 06 apr 18 kl. 16:32

Lapptäcket som berättar: ”När jag får frågan hur gammal jag är vet jag inte vad jag ska svara”

Vad händer när man får sin ålder uppskriven? Det undrade Sara Degerfält. En undran som resulterade i ett lapptäcke..

NSD - 15 feb 18 kl. 17:11

Kvinnojouren erhåller 12 000 kronor av stickglada

Deltagarna på stickcafét har skapat ett unik lapptäcke av gamla restgarner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.