UNT > Nyheter

Monday, 30 November, 12:01

UNT - 21 nov 20 kl. 07:30

Löftet: Tierp ska bli tryggare och säkrareTierp ska bli tryggare, det enligt årets medborgarlöfte från Tierps kommun och Nordupplands lokalpolisområde. Fokus kommer ligga på att göra offentliga miljöer tryggare samt göra trafikmiljön vid skolorna säkrare..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tierps, Nordupplands

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löftet, Tierpska bli , tryggareoch , säkrare
Barometern - 27 nov 13 kl. 07:26

Vi vill arbeta för en ännu säkrare och tryggare vård

I veckan som gick markerade regeringen återigen vad de borgerliga partierna tycker är det absolut viktigaste i svensk politik: förslag om sänkt statlig skatt för samhällets rikaste. Prioriteringen har sett likadan ut sedan regeringen tillträdde 2006. Sänkta skatter har konsekvent gått före förbättringar i skola, vård och omsorg.

Regeringen - 27 jan 17 kl. 14:35

BID-samarbeten gör områden tryggare och attraktivare

Tisdagen 24 januari 2017 medverkade Morgan Johansson på ett seminarium om hur lokal fastighetssamverkan kan göra offentliga platser tryggare och säkrare. Samverkansmodellen kan användas för att, på ett definierat geografiskt område, komplettera existerande offentlig service och göra området tryggare och mer attraktivt..

Helsingborgs Dagblad - 08 sep 12 kl. 11:28

Ramlösa station byggs om för att bli säkrare

Ramlösa station ska bli tryggare och säkrare med bättre belysning och nya tak..

BT - 10 sep 12 kl. 11:06

Domstolarna ska bli säkrare

Alliansregeringen satsar på att stärka hela rättskedjan. Vi vet att om vi ska få ett tryggare samhälle måste alla funktioner i rättsstaten hålla hög standard. Att brott kan utredas med hjälp av fler poliser och skickliga åklagare är viktigt.

YLE - 02 okt 14 kl. 16:17

Osäkra planer på att göra Salovägen i Svartå tryggare

Närings- trafik- och miljöcentralen låter göra en utredning som gäller den en och en halv kilometer långa omkörningsfilen i Svartå, Raseborg, mellan Svartå FBK och avtaget till riksväg 25 på Ingåsidan. För trafiklösningen som den är nu är farlig, eftersom det på omkörningsfilen saktar in bilar som ska svänga till vänster in på Lindersvägen, Gråströmsvägen och upp mot riksväg 25. I inget av de alternativ som presenterades på mötet ska det längre gå att svänga upp på Gråströmsvägen mot Svartåhållet, berättar projektchef Kai Tattari vid NTM-centralen.

UT - 28 okt 14 kl. 06:54

Karta ska göra Ulricehamn tryggare

Bättre belysning och säkrare vägövergång är några av medborgarnas önskemål. Just nu pågår ett arbete där man via en karta kan lämna in synpunkter på var det är otryggt i Ulricehamns kommun. Från och med den 1 oktober har man kunnat lämna in synpunkter på var Ulricehamn behöver bli tryggare.

Sydsvenskan - 17 jun 15 kl. 19:33

Sverige riskerar att stå ensamt i en allt osäkrare värld.

Repmånaden är tillbaka. I höst kallar Försvarsmakten, för första gången sedan 1990-talet, in krigsplacerade personer till repetitionsutbildning. Det sker efter ett beslut som regeringen tog i december.

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 15 kl. 19:33

Sverige riskerar att stå ensamt i en allt osäkrare värld.

Repmånaden är tillbaka. I höst kallar Försvarsmakten, för första gången sedan 1990-talet, in krigsplacerade personer till repetitionsutbildning. Det sker efter ett beslut som regeringen tog i december.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Bättre balans, säkrare äldre

Hälsoveckan fortsätter och på torsdagseftermiddagen var det de äldres hälsa som stod i centrum.På Folkets hus stod sjukgymnasten Lena Berglund redo med balansövningar som ger chans till tryggare och säkrare pensionärsliv..

SR - 09 feb 16 kl. 16:26

De arbetar för ett tryggare internet för barn och unga

I dag uppmärksammas Safer Internet Day i hundratals länder, som samarbetar för att göra nätet till en säkrare och tryggare plats för framför allt barn och unga. I Sverige satsar Statens medieråd på att upplysa föräldrar om barns digitala tillvaro, bland annat genom en ny informationsfilm..

Skånskan - 03 mar 16 kl. 14:00

Polisens statistik: Sjöbo känns tryggare

Sjöbo Sjöboborna upplever kommunen som allt säkrare, enligt polisens nya trygghetsmätning.
– Samarbetet mellan polis och kommun har varit bra under väldigt lång tid, säger kommunpolisen Johan Håkansson.Sjöbo är bäst i södra Skåne: Andelen av befolkningen som helt har undgått att bli utsatt för något brott under förra året är  88 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.