Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 05 December, 00:01

Aftonbladet - 21 nov 20 kl. 07:22

Hustrun dog: ”Var skönt att få hålla i hennes händer”▸ Monika Mattsson Bäcklin, 54, fick andnöd och hämtades med ambulans i hemmet..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Mattsson Bäcklin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hustrun, dogVar , sköntatt , , hållai hennes , händer
BT - 06 jan 11 kl. 13:57

Per Oscarsson och hustrun dog i branden

Det var kvarlevorna efter Per Oscarsson och hans fru som hittades efter branden i deras hus natten mot nyårsafton, det bekräftade polisen i går. Skådespelaren Per Oscarsson och hans fru Kia Östling dog då deras hus brann ned natten till nyårsafton. Oscarssons är en av våra mest folkkära skådespelare och hans karriär sträcker sig från år 1944.

Sydsvenskan - 18 apr 11 kl. 01:30

Hustrun dog innan han fick donera

Foto: Lars Brundin
Maken Bo Persson skulle donera en njure, men utredningen drog ut på tiden.
Det tog tre och ett halvt år innan utredningen av Bo Persson var klar. När han väl godkändes som donator blev Agneta Persson sjukare.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Rausing fick panik när hustrun dog

Tetra Pak-arvtagaren Hans-Kristian Rausing fick panik och kunde inte ta in att hans hustru Eva Rausing avlidit. I stället gömde han kroppen under sängkläder och plast i parets lägenhet i stadsdelen Belgravia i London. Där låg den ruttnande kroppen i två månader tills polisen kom dit den 9 juli.

Expressen - 14 dec 12 kl. 20:17

Vice rättsläkaren: Så dog Eva Rausing

Orsaken till Eva Rausings dramatiska död har avslöjats. Tetra Pak-arvtagaren Hans-Kristian Rausing har också berättat för utredare om ögonblicket när hustrun dog: ? Jag försökte dra upp henne.

DalaDemokraten - 09 dec 15 kl. 15:44

Hustrun dog i hotellexplosion – får inte dödförklaras

Den 1 november ska borlängemannens hustru ha avlidit i samband med en explosion på ett hotell i den somaliska huvudstaden Mogadishu. Det var hustruns bror som kom med dödsbudet till maken i Borlänge..

Kristianstadsbladet - 15 jun 16 kl. 17:05

Hustrun dog när sjuk sändes hem

Den gamle mannen bröt axeln men skickades hem från akuten på CSK. På natten föll han över sin hustru som bröt höftleden och avled i efterförloppet..

News55 - 11 aug 16 kl. 11:11

90-åring skickades hem och ramlade över hustrun – som dog

SKÅNE. Det var i februari som den 90-årige mannen kom till akutmottagningen vid Centralsjukhuset Kristianstad efter att han hade ramlat hemma och skadat sig, det står i en anmälan till IVO. Kände obehag i höften Höger arm röntgades och visade sig vara bruten.

Skånskan - 29 nov 16 kl. 17:30

Hustrun gav ingen förklaring till mordet

HJÄRUP Den för mord åtalade 47-åriga hustrun och trebarnsmamman som misstänks ha slagit ihjäl sin man och sedan hällt bensin över och tänt eld på honom, tog för första gången till orda själv när rättegången mot henne fortsatte i Lunds tingsrätt på tisdagen. ERWP.fif(1)Liten och späd, delvis dold bakom sitt långa hår men med klar och tydlig röst berättade hon vad som enligt henne hände i villan i Hjärup den 30 januari när hennes man hittades död i förrådet.

Dagen - 23 aug 11 kl. 14:47

Pastor dog i hotellsäng

Megapastor Zachery Tims, 42, hittades död i sin säng på ett hotellrum New York 12 augusti. Dödsorsaken är inte klarlagd, men polisen hittade ett kuvert med ett vitt pulver på kroppen. - Han var djupt olycklig, sa Bishop T D Jakes, ledare för 30 000-kyrkan The Potter´s House, under begravningsgudstjänsten för Tims.

Aftonbladet - 04 apr 12 kl. 21:06

Dog under flygturen ? hustrun fick landa

John Collins, 81, fick hjärtattack och dog vid spakarna i familjens plan80-åriga hustrun Helen tog över spakarna och lyckades nödlanda..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.