Expressen > Kultur

Thursday, 26 November, 19:35

Expressen - 21 nov 20 kl. 07:15

Nu förstår jag varför folk hatade ObamaFörsta delen av Barack Obamas memoar över tiden i Vita huset är ett mästerligt samtidsdokument – och en privat berättelse om triumf, kärlek och brustna drömmar.Jens Liljestrand läser ”Ett förlovat land” och lyssnar på ett soundtrack med både soul, rytm och blues..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Obama, Barack Obamas, Vita, Liljestrand, Ett

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu förstårjag varför , folk, hatade, Obama
BT - 16 okt 13 kl. 21:00

Påkostade förskolan i Sandared stängs: "Kan förstå att folk undrar"

Påkostade förskolan Kvarnen i Sandared tvingas stänga. Det efter att prover visat på en gammal mögelskada i huset. BT har tidigare skrivit om fuktproblemen i byggnaden.

Expressen - 21 aug 14 kl. 13:55

"Jag kan inte förstå att folk kan skriva sådant"

Lavrans Solli, 22, tävlar i kväll i finalen på 50 meter ryggsim i sim-EM i Berlin. Men vägen dit har inte varit enkel. Solli har under de senaste dagarna fått utstå väldigt hård kritik på sociala medier.

Nyteknik - 22 maj 13 kl. 06:00

?Äntligen förstår folk vad vi gör?

Få saker är så haussade som 3d-skrivare just nu. För Magnus René, vd för 3d-skrivartillverkaren Arcam, betyder uppmärksamheten att folk äntligen fattar vad han gör. Men svensk industri är på efterkälken, anser han..

SVT Debatt - 22 maj 13 kl. 16:00

Måste Hornstull brinna innan vi förstår?

HUSBY Stenkastning är ett uttryck för social oro och hopplöshet, som är resultatet av allt för många låsta dörrar. Problemet ligger i vår fortsatta misstro för folk från andra länder och kulturer. Vi tror att vi kan skjuta ut ?

Kristianstadsbladet - 06 apr 13 kl. 11:00

Nätbedragare: Hur enkelt som helst att lura folk

Foto: Scanpix
Att lura folk på Blocket är ingen konst. Kristianstadsbladet har talat med en person som lyckats få in över 20?000 kronor på en dag.?

Västerbottens Folkblad - 21 mar 16 kl. 15:47

Upp till bevis för Obama och Castro

Ställer Kubas president Raúl Castro upp på Barack Obamas agenda för snabb förändring i det kommunistiska ö-landet? USA-presidentens besök blir i dag än mer historiskt då de två möts i Revolutionspalatset i Havanna. — Förändringar kommer att ske och jag tror att Raúl Castro förstår det, sade Obama i en intervju med tv-kanalen ABC kort […].

Expressen - 16 okt 16 kl. 07:47

"Förstår inte hur folk kan ägna sig åt skiten"

Peppe Eng gör sig redo för att leda sändningarna från Hockeyettan. Men tv-ikonen känner inte igen sig i dagens medielandskap. Hans största hatobjekt: Twitter.

Dagensanalys.se - 21 jul 16 kl. 16:00

Hjärnkartan som kommer göra det lättare att förstå hur konsumenterna tänker

En spännande studie med den mindre spännande titeln ”A multi-modal parcellation of human cerebral cortex” har nyligen publicerats i den vetenskapliga tidskriften Nature. Där presenteras en avancerad kartmodell som visar nästan 100 tidigare outforskade hjärnområden – och som i förlängningen kommer göra det lättare att förstå hur och varför vi tänker som vi gör. Den nya kartan är baserad på de delarna av hjärnan som hanterar alla våra sinnesintryck, och även sådant som har att göra med problemlösning och känslohantering.

HBL - 17 okt 13 kl. 10:57

Ollila har ingen förståelse för lata miljonärer

Nokias tidigare vd Jorma Ollila säger att valet av Windows Phone som operativsystem för bolagets smarttelefoner var väl förberett. Angående belöningarna säger Ollila att Nokia över lag klarade sig bra.Enligt Ollila fattades beslutet till slut enhälligt.

Aftonbladet - 08 maj 14 kl. 16:02

'Jag kan förstå att folk spekulerar'

Går in som storsponsor i Elitloppet – nu berättar Lennart Ågren om: boSin syn på möjliga jävsituationen om Magic Tonight startar i loppet boPengarna han satsar på travet.

DN - 28 sep 14 kl. 08:00

Han vill få politikerna att förstå verklighetens folk

Han tågar in till Latin Kings och har Botkyrkas kommunslogan intatuerad på armen.Men Nico Musoke är mer än bara en lokalpatriot. UFC-fajtern vill få makthavare och andra att lyssna på förorten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.