NT > Nyheter

Monday, 23 November, 19:56

NT - I förrgår: 07:00

Nya planen: Så kan tomten vid torget byggas omPlanerna för de nya flervåningshusen vid Skvallertorget ska nu ut på granskning. Samtidigt har länsstyrelen godkänt de nya restaurangplanerna intill Strömmen..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Skvallertorget, Strömmen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya planen, kan , tomtenvid , torget, byggasom
NSD - 03 mar 16 kl. 19:25

Planen: Så blir nya torget i Haparanda

Torget ska bli större och strandområdet ska bli mer attraktivt..

Hela Gotland - 04 mar 19 kl. 17:10

Här är planen för tomten på Skarphäll

Flera företag inom handeln har lämnat Skarphällsområdet de senaste åren..

YLE - 11 mar 17 kl. 13:18

Gammalt hus kan ge plats för nya bostäder vid torget i Ekenäs

Den gamla Varuboden-fastigheten vid Rådhustorget i Ekenäs kan rivas. Ägaren vill bygga bostäder på platsen i stället. På tomten finns flera byggnader.

Skånskan - 16 mar 17 kl. 16:18

Klartecken för ”Pinnen på torget”

ESLÖV BA Bygg Fastigheter får klartecken för att bygga Pinnen på torget, ett 8,5 våningar högt bostadshus vid Stora Torg i Eslöv. Kommunen vill skynda på projektet. ERWP.

YLE - 07 feb 17 kl. 21:50

Hangö stadsstyrelse drog tillbaka planen för Fabriksudden - inget fullmäktigebeslut ännu

Det var meningen att Hangö stadsfullmäktige på tisdagen (7.2) skulle godkänna den nya planen för Fabriksudden. Men stadsstyrelsen beslutade i elfte timmen dra tillbaka den omdiskuterade planen till stadsdirektörens stora frustration.

Skånskan - 23 nov 16 kl. 14:00

Stadsarkitekten: ”Planen slukar inga p-platser”

ESLÖV Stadsarkitekt Torsten Helander menar att den nya detaljplanen inte slukar några parkeringsplatser men påpekar att tanken med planen inte är att säkra gratis p-platser.
– Vi gör inte en hel plan för ett 100-tal bostäder för att konservera gratis parkeringsplatser till omkringboende, säger han. ERWP.

YLE - 31 jan 17 kl. 13:43

Planen för Fabriksudden i Hangö nu nära godkännande

Dragningen av Simhusgatan var den sista detaljen i förslaget till ny plan för Fabriksudden som behövde lösas. Stadsstyrelsen gav på måndagen (30.1) sin välsignelse till planen och skickar den vidare till stadsfullmäktige för godkännande.

YLE - 26 maj 16 kl. 14:53

Raseborg påskyndar tomten för en stor datacentral

De nya delarna av Horsbäck mellan Karis och Ekenäs framskrider i ovanligt rask takt. Orsaken är att Raseborgs stad hoppas locka en stor datacentral till den stora tomten som ligger på området. Planen för området är ännu inte helt färdig men planläggningsnämnden i Raseborg godkände den trots det på onsdagen (25.

Skånskan - 08 sep 16 kl. 09:55

Ja till lägenheter på torget

ESLÖV Det är inte bara i och kring nuvarande polishuset det kan bli nya lägenheter i Eslöv.
Kommunstyrelsen tillstyrkte på tisdagen en detaljplan som, om kommunfullmäktige beslutar det, möjliggör att ett nytt stort kringbyggt hus byggs på Föreningstorget rakt mittemot. Även det kan få 80-90 nya lägenheter.

YLE - 24 nov 15 kl. 14:44

Köpmännen i Hagnäs vill ha tak över torget

Köpmännen i Hagnäs saluhall vill ge torget ett ansiktslyft genom att täcka det med glastak och –väggar. Själv kunde de flytta in där medan hallen renoveras. - Tjänstemännen förklarar åt politikerna att Hagnäs vissnar.

Skånskan - 16 dec 16 kl. 16:20

”Jag trodde länge på tomten”

När Anders Ekborg var liten trodde han länge på tomten och julen har sedan barndomen varit viktig för honom. Sedan flera år tillbaka är också hans konsertturné En stilla jul ett viktigt inslag i mångas julfirande.
– Jag känner ett starkt stöd från publiken, säger han.

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Bob Dylan felaktigt dödförklarad i Australien

Ibland blir det tokigt. Som till exempel när Bob Dylan dödförklarades felaktigt av ett australiskt morgonprogram..

NT - 5 minuter sedan

Turkiet rasar över bordning av fartyg

Ankara har ilsknat till rejält av att tyska soldater bordat och försökt genomsöka ett turkiskt lastfartyg i Medelhavet för att övervaka vapenembargot mot Libyen..

NT - 15 minuter sedan

Augustpristagaren: "Jag skakar"

Klas Östergren var storfavorit, men Augustpriset i den skönlitterära kategorin gick till årets mest hyllade – och omdebatterade debutant. Juryn beskriver Lydia Sandgrens "Samlade verk" som en kärleksförklaring till litteraturen..

NT - 15 minuter sedan

Göteborg riskerar mardrömslottning i CL

På tisdagen lottas 16-delsfinalerna i damernas Champions League-fotboll. Svenska mästaren Göteborg kan få riktigt tufft motstånd direkt, medan Rosengård framför allt får tampas med en knölig bortaresa..

NT - 30 minuter sedan

Surt mottagande efter Astras vaccinbesked

Astra Zenecas vaccinbesked fick ett surt mottagande på Stockholmsbörsen. Analytiker ser logistiska utmaningar när det gäller vaccinkandidaterna som nu presenteras..

NT - 30 minuter sedan

Restaurang fick stänga tillfälligt på grund av trängsel

Inga krogar bröt mot de nya alkoholreglerna under lördagen, men en fick stänga ner sin verksamhet på grund av trängsel..

NT - 45 minuter sedan

Nytt konsultföretag startar i Norrköping

Carl-Oscar Linder Vin & Sprit Konsult AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Konsultverksamhet och Dryckesprovning inom vin och sprit.".

NT - 45 minuter sedan

Man blev sparkad och slagen i centrala Norrköping

En man blev slagen och sparkad av en förbipasserande i centrala Norrköping..

NT - 1 timme sedan

Google förlorar i domstol – bryter mot GDPR

Efter år av tvister förlorar Google i svensk domstol. Bolaget bryter enligt förvaltningsrätten mot GDPR-förordningen om hur man behandlar personuppgifter när en person vill få en sökträff på sig själv borttagen..

NT - 1 timme sedan

Historiska minnenas olika öden

Gravstenen slogs sönder men minnestavlan räddades för eftervärlden. Här undersöker vi olika sätt att hantera gårdagens artefakter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.