Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Tuesday, 24 November, 18:10

Länstidningen i Södertälje - 21 nov 20 kl. 07:00

Nostalgi: Tågexpert prickar in rätt årtalVi uppskattar verkligen kontakten med läsekretsen som tar sig tid att komma med förtydliganden.....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nostalgi, Tågexpert, prickarin rätt , årtal
Barometern - 09 jul 13 kl. 07:23

Motsägelsefullt arv

Få årtal under 1900-talet har samma symboliska och ­emotionella kraft som 1968; det har blivit ett slags sammanfattning av en hel mentalitet och av en hel grupp unga vuxna (?sextio­åttor?).

Barometern - 09 jul 13 kl. 07:23

Motsägelsefullt arv

Få årtal under 1900-talet har samma symboliska och ­emotionella kraft som 1968; det har blivit ett slags sammanfattning av en hel mentalitet och av en hel grupp unga vuxna (?sextio­åttor?).

Skånskan - 20 jul 19 kl. 12:00

Kronér låter nostalgin flöda över

Efter ett långt uppehåll är Lasse Kronér snart tillbaka med det helt nya sommarprogrammet ”Kronérs sommargäster”. Programmet, med premiär den 3 augusti, kommer fokusera på musik och nostalgiska återblickar i stora artisters liv.Precis som han ska göra nu efter inspelningarna av det nya programmet, brukar Lasse Kronér åka iväg och sätta sig på olika ställen i världen för att skriva på idéer.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jan 14 kl. 14:10

Året var 1964

Det var en gång ett årtal som hette 1964. Om detta kåserade Olof Andersson på biblioteket under onsdagskvällen. Ett 40-tal åhörare hade samlats för att ta del av hans efterforskningar.

YLE - 18 aug 14 kl. 13:32

Kluvet om Nittonhundranånting

Komikern Alfred Backa inleder den 22 augusti programmet "Nittonhundranånting" i Radio Vega. Ett program som faller inom den mindre bevandrade genren "nostalgikomedi". Alfred Backa satte sig själv ner med Alfred Backa, för att höra mer om programmet och hans uppenbara personlighetsklyvning.

BT - 05 maj 17 kl. 11:16

Anton Hedberg: Kiss har gjort mig till en nostalgisk gubbe

I ett okontrollerat anfall av nostalgi köpte BT:s Anton Hedberg i höstas tre biljetter till en av världens längsta rockusåpor - Kiss world tour. Med tio årtal förklarar han här varför det är värt det, trots allt?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.