Expressen > Nyheter

Saturday, 28 November, 09:50

Expressen - 21 nov 20 kl. 07:00

Förmådde 14-åring att posera sexuellt – åtalasEn Malmöbo i 35-årsåldern åtalas för grova sexbrott mot barn på nätet. Han ska ha förmått flickor i de lägre tonåren att posera för honom på Snapchat.Men hans aktiviteter upptäcktes och anmäldes. Filmbilder från övergreppen används nu som bevis mot honom..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmöbo, Snapchat

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förmådde, 14-åringatt , posera, sexuelltåtalas
UNT - 24 nov 16 kl. 16:07

Man förmådde nioåring posera framför datorn

En man i 25-årsåldern fälls för att ha förmått en nioårig flicka att posera framför en webbkamera..

BT - 20 mar 13 kl. 08:40

12-åring flicka i Sjuhärad kan ha fallit offer för misstänkt pedofil

En 12 årig flicka i Ulricehamn kan ha råkat ut för mannen som häktats för sexbrott mot barn sedan en flicka i Kumla tog sitt liv. ? Den här typen av utredningar brukar svälla och jag blir inte förvånad om det kommer fler anmälningar, säger Ulf Strömbom vid länskriminalen i Borås.

BT - 14 feb 14 kl. 09:06

Förmådde unga pojkar att sexposera

Med lock och pock och löften om cigaretter, alkohol och pengar förmådde en 25-årig man från Oskarshamn sju pojkar, yngre än femton år, att posera för honom - på plats eller på nätet. Nu har Kalmar tingsrätt dömt honom för sexuellt ofredande och utnyttjande av barn för sexuell posering. Han ska också betala pojkarna över 120 000 kronor i skadestånd.

Kristianstadsbladet - 14 feb 14 kl. 09:05

Förmådde unga pojkar att sexposera


Med lock och pock och löften om cigaretter, alkohol och pengar förmådde en 25-årig man från Oskarshamn sju pojkar, yngre än femton år, att posera för honom - på plats eller på nätet.Nu har Kalmar tingsrätt dömt honom för sexuellt ofredande och utnyttjande av barn för sexuell posering. Han ska också betala pojkarna över 120 000 kronor i skadestånd.

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 14 kl. 09:07

Förmådde unga pojkar att sexposera

Med lock och pock och löften om cigaretter, alkohol och pengar förmådde en 25-årig man från Oskarshamn sju pojkar, yngre än femton år, att posera för honom — på plats eller på nätet. Nu har Kalmar tingsrätt dömt honom för sexuellt ofredande och utnyttjande av barn för sexuell posering. Han ska också betala pojkarna över 120 000 kronor i skadestånd..

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 15 kl. 14:10

Nätpedofil utnyttjade unga flickor

Skyddstillsyn för 28-årig man som förmådde barn posera sexuellt..

UNT - 14 feb 14 kl. 09:05

Förmådde unga pojkar att sexposera

Med löften om alkohol och pengar fick en 25-åring i Oskarshamn sju underåriga pojkar år att posera för honom, på plats eller på nätet. Nu har han dömts till skyddstillsyn. Pojkarna får 120 000 kronor i skadestånd.

SvD - 14 feb 14 kl. 09:05

Förmådde unga pojkar att sexposera

Med löften om alkohol och pengar fick en 25-åring i Oskarshamn sju underåriga pojkar år att posera för honom, på plats eller på nätet..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11-åring nekades abort – födde styvfars dotter

En 11-årig flicka som blev gravid efter att ha våldtagits av sin styvfar födde i går kväll en liten flicka. Flickan hade blivit nekad abort av den paraguayanska regeringen, rapporterar CNN.11-åringen som våldtogs när hon var 10 år gammal blev tvingad att fullfölja sin graviditet då Paraguays abortlagar är väldigt stränga och endast tillåter en abort om mammans hälsa kan anses vara i fara.

BT - 08 jan 15 kl. 10:55

21-åring hotade flicka för att få nakenbilder

En 21-årig boråsare som redan dömts för sexuella trakasserier på nätet mot många flickor och kvinnor åtalas nu för att med hot ha försökt tvinga en flicka att skicka nakenbilder. Mannen sände även en bild av sin penis till den 17-åriga flickan och skrev att han inom två minuter skulle komma hem och döda henne om hon inte gjorde som han sa. Han hotade att sprida lättklädda bilder som funnits på hennes Facebook-sida om hon inte skickade nakenbilder.

Skånskan - 10 mar 16 kl. 14:19

1,5 år för sexnyttjande av tolvåring

Malmö Kontakten knöts på en chattsida när hon var tolv. Sedan sexutnyttjande han henne under lång tid.
Den 40-årige Malmöbon döms nu till 1,5 års fängelse för sexutnyttjande av underårig och barnpornografibrott.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.