Expressen > Nyheter

Saturday, 28 November, 09:49

Expressen - 21 nov 20 kl. 07:00

Testet av McDonald's muggar – efter påståendet på TikTokVad är egentligen skillnaden på McDonald's muggar?Användare på TikTok har den senaste tiden försökt bevisa att de olika storlekarna egentligen rymmer lika mycket innehåll.Men stämmer det verkligen?.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
McDonald, TikTok, Användare

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Testetav , McDonald's, muggarefter , påståendet, TikTok
HBL - 30 mar 15 kl. 23:50

Oväntat starkt behov av plan B

Också oroande framtidsfrågor behöver diskuteras. Det visar HSS Medias kandidattestfråga om behovet av plan B.De svenskösterbottniska tidningarna bjöd i söndags på intressanta uppgifter om inställningen till det som brukar kallas plan B.

Ekonomistas - 05 dec 13 kl. 05:55

Listiga frågor avslöjar hemligheter

De flesta av oss har egenskaper, beteenden eller åsikter som vi inte alltid är beredda att stå för. Det är ett problem i samhällsvetenskaplig forskning eftersom vi ofta är beroende av att folk avslöjar hur någonting faktiskt är snarare än hur den tillrättalagda versionen, som vi skulle vilja visa upp, ser ut. Så hur ska vi göra för att få människor att avslöja sina mindre smickrande konsumptionsmönster, politiskt inkorrekta åsikter, osv.?

YLE - 12 aug 15 kl. 04:02

Brunt socker lika ohälsosamt som vitt

Det bruna rörsockret dyker upp i allt fler recept som ett trendigt alternativ till vitt socker, men att rörsockret skulle vara hälsosammare är en myt. Näringsinnehållen vitt och brunt socker är så gott som identiska och i en hälsosammare kost rekommenderar kostkännare att istället dra ner på mängden. Föreställningen om att brunt socker är nyttigare än vitt är inte ovanlig.

Cornucopia - 29 jan 18 kl. 17:46

MÖP-måndag: Rysk propaganda och lögn om 100 megaton undervattensdrönare

Det cirkulerar mediapåståenden om att Ryssland har en undervattensdrönare med en 100 megaton stark kärnladdning. Det är en intressant studie i hur rysk propaganda har tagits för sanning i media. I verkligheten finns ingenting som talar för att denna avancerade torped har en 100 megaton laddning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.