SVT > Utrikes

Thursday, 26 November, 18:55

SVT - 21 nov 20 kl. 07:02

Saknade att resa – byggde en flygplanskabin i sitt eget kökSom många nuförtiden saknar Gunnar Hunskaar från norska Sandsfjord att få resa. Därför har han tagit saken i egna händer för att få känna känslan av att vara på väg. – Det är billigt att resa härifrån. Och smidigt, eftersom jag har micro, ugn och kylskåp bredvid mig, säger den 57-åriga flygfantasten till norska TV2..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Gunnar Hunskaar, Sandsfjord, TV2

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saknadeatt , resa, byggdeen , flygplanskabini , sitt, eget, kök
Helsingborgs Dagblad - 10 jan 16 kl. 04:00

Kanalen som Stalin byggde

Vitahavskanalens sluss nummer elva ligger i en otillgänglig skog i norra delen av ryska Karelen. Platsen är en bra utsiktspunkt för den som vill tänka tillbaka på 1900-talets brott mot mänskligheten. En bom spärrar av den sönderfallande träbro som leder till en vaktstuga vid kanalen och slu ssen.

Sydsvenskan - 10 jan 16 kl. 04:00

Kanalen som Stalin byggde

Vitahavskanalens sluss nummer elva ligger i en otillgänglig skog i norra delen av ryska Karelen. Platsen är en bra utsiktspunkt för den som vill tänka tillbaka på 1900-talets brott mot mänskligheten. En bom spärrar av den sönderfallande träbro som leder till en vaktstuga vid kanalen och slu ssen.

Sydsvenskan - 09 jul 11 kl. 06:30

Resa i arkitekturens värld

Med utställningen "Living" bjuder Louisiana på en resa in i arkitekturens både kartlagda och outfors?
Med utställningen ?Living?

Sydsvenskan - 03 okt 13 kl. 06:30

Lugis spel vilset utan saknade spelmotorn

Skuru borta blev för tufft för ett Lugi som plötsligt ska klara sig utan nyförvärvet Ebba Engdahl som skadade sig i förra matchen.??Vi var inte riktigt redo att spela nu efter skadan på Ebba som vi i princip byggde hela anfallsspelet kring. Det var där vi inte hade råd med någon skada och det var där vi fick den.

Expressen - 10 apr 15 kl. 21:40

Tre svenskar på resa saknade i Tanzania

Tre svenskar är försvunna på resa i Tanzania. Svensk polis har fått in en anmälan om kidnappning. Även utrikesdepartementet är inkopplade på fallet.

Dagen - 17 mar 11 kl. 16:59

Svenska missionärer tänker inte resa hem från Japan

Medan kärnkraftverket fortsätter att pyra ut rök planerar Fredrik Reinfeldt för en evakuering av alla svenskar som befinner sig i Japan. Men EFK-missionärerna Edenfors och Kullberg tänker inte flytta på sig.

- Det är väl här en missionär ska vara tänker jag.

Sydsvenskan - 24 apr 16 kl. 04:00

Resa tillbaka till nationens tidigaste år

En promenadkäpp, en välanvänd brun filthatt och ett bläckhorn står utställda i en monter på Nationalmuseet i Zambias huvudstad Lusaka. Föremålen har en gång tillhört Sir Stewart Gore-Browne som var ”en av få européer som stödde afrikanerna i deras kamp för självständighet” – står det att läsa på informationslappen vid montern. Det har gått drygt 50 år sedan det som då var Nordrhodesia fick en ny identitet som Zambia.

Nyheter 24 - 04 aug 11 kl. 21:31

Saknade giltig tågbiljett - då slet poliserna av pojkens kläder


En 15-årig pojke har dömts för våldsamt motstånd sedan han med flera kompisar misshandlat tågpersonal. I arresten slet poliserna av hans kläder - och han trodde att han skulle bli våldtagen. UMEÅ.

Nyheter 24 - 02 aug 11 kl. 07:39

Byggde kärnreaktor i köket - stoppades av polis


Efter inspektion av Strålsäkerhetsmyndigheten greps den 31-årige mannen som försökt bygga en kärnreaktor i sitt hem i Ängelholm.? All hantering av radioaktiva ämnen kräver tillstånd från oss och det är strikt reglerat i lagen, säger Leif Moberg, forskningschef på Strålsäkerhetsmyndigheten. För ungefär ett halvår sedan försökte sig en 31-årig man i Ängelholm på att bygga en kärnreaktor.

Aftonbladet - 15 mar 14 kl. 00:33

Stoppades för att han saknade skor

Byggde en karriär på domarnas beslut – och fick provspela i NFL.

DalaDemokraten - 24 jul 15 kl. 15:34

Ingen returbiljett ingen resa - anmäler Norwegian

En 45-årig man hade resesällskap av sin svåger till Bangkok. På Arlanda blev svågern nekad att resa eftersom han saknade returbiljett tillbaka till Sverige. Det var i samband med incheckningen som Norwegians egen personal nekade mannen resan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.