Världen Idag > Nyheter

Thursday, 03 December, 08:34

Världen Idag - 21 nov 20 kl. 06:30

Sverige varnande exempel i flera länder”Till och med svenskarna verkar överge den svenska modellen”, skriver Washington Post om den nya begränsningen av åtta personer vid allmänna samlingar. Runt om i världen konstaterar man att den svenska strategin, som bygger på frivillighet, inte lyckats hålla tillbaka en andra våg av covid-19..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Washington Post

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, varnande, exempeli flera länder
Newsmill - 11 sep 12 kl. 10:14

Island varnande exempel för skattefinansierad public service

http://www.newsmill.se/trackback/46651Journalist: Att Islands public service-bolag finansieras via skattsedeln har lett till katastrofala följder för journalistiken.

BT - 03 mar 11 kl. 08:32

Socialskandalen i Mark kan användas som varnande exempel

Trots pågående uppstädning efter socialskandalen i Mark finns fortfarande risk för att människor far illa av socialtjänstens hantering.
? Vi måse utgå från det i alla fall, säger Per-Olov Hermansson, socialnämndens ordförande (KD).

DI - 31 mar 15 kl. 15:12

Yellen och Bernanke ser Riksbanken som varnande exempel

Janet Yellen och Ben Bernanke har med några dagars mellanrum lyft fram Riksbanken som varnande exempel.  Beskedet är att Federal Reserve kommer att gå varsamt fram..

DN - 25 jun 20 kl. 18:36

”Utbrottet i Gällivare ett varnande exempel”

Den stora smittspridningen i Gällivare är ett varnande exempel på hur det kan gå om man har en för avslappnad attityd till….

DN - 23 jul 19 kl. 11:21

ASAP Rockys mamma: Orättvist att Sverige statuerar exempel

ASAP Rockys mamma Rene Black har nu gått ut i medier och för första gången kommenterat misstankarna om misshandel mot hennes son. – Jag känner att Sverige statuerar exempel av våra pojkar och det är så orättvist, säger Rene Black till nöjessajten TMZ..

Världen Idag - 12 feb 16 kl. 09:10

Sverige ses som ett varnande exempel

En ökning av antisemitiskt våld i Europa och ett Sverige som slår EU-rekord i klumpiga uttryck och felsägningar om Israel. Så summerar Tomas Sandell vid European Coalition for Israel nyhetsåret 2015..

SR - 26 jun 20 kl. 01:06

WHO pekar ut Sverige som varnande exempel

Sverige finns bland de elva europeiska länder som Världshälsoorganisationen nu utfärdar en särskild varning för, på grund av att smittspridningen åter ökar mycket märkbart..

Sydsvenskan - 22 apr 14 kl. 05:30

Merete Mazzarella: Man måste ta Harriet Klausner på allvar – som varnande exempel

Är Harriet Klausner ett namn du har lagt på minnet?Kanske inte, vilket i sig är intressant och kan handla om ett slags freudiansk bortträngning. Redan för tio år sedan figurerade hon på svenska tidningars kultursidor och internationellt kända publikationer som Time och Wall Street Journal har gjort personporträtt på henne.

Expressen - 14 apr 17 kl. 09:59

Varnande exempel – på hur man inte ska fira påsk

Påsken är här och jag tänkte att jag skulle berätta tre gamla goa påskminnen för er. Två av dom är riktigt gamla och, tack och lov, preskriberade vid det här laget. Dom kan faktiskt fungera som varnade exempel på hur man inte ska fira påsk..

EU-Parlamentet - 15 sep 15 kl. 16:46

Artikel - Talman Schulz besöker Sverige: “Ett exempel att följa”

Allmän information : Måndagen den 14 september besökte Europaparlamentets talman Martin Schulz Sverige. Migration och den pågående flyktingkrisen stod högst på dagordningen när Schulz träffade träffade sin motsvarighet, den svenske talmannen i Riksdagen, Urban Ahlin. Under den fullspäckade dagen träffade Europaparlamentets talman även H.

BT - 24 sep 13 kl. 14:48

FN riktar kritik mot Sverige

Sverige får kritik av FN:s organ mot rasdiskriminering för att inte göra tillräckligt mot diskrimineringen av romer. Sättet att hantera hatbrott och rasism får också kritik. FN-kommittén, som inte bara består av demokratiska stater, uttrycker oro för bristen på framsteg i arbetet mot diskrimineringen och stigmatiseringen av romer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.