UNT > Lokalt

Saturday, 28 November, 22:05

UNT - 21 nov 20 kl. 05:04

Fyraåriga Valter har en dödlig muskelsjukdomFörst får Emilia och Micke Söderblom veta att deras fyraåriga son har en sjukdom som liknar cancer. Kort därefter kommer nästa dråpslag. Valter har även en dödlig muskelsjukdom utan bot. "Det blev nattsvart," säger föräldrarna..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Valter, Emilia, Micke Söderblom

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyraåriga, Valterhar en , dödlig, muskelsjukdom
BT - 13 sep 13 kl. 11:50

Dödsstraff för dödlig gruppvåldtäkt

Fyra män som fällts för den dödliga gängvåldtäkten i Delhi i Indien i december i fjol döms till döden. Domare Yogesh Khanna sade att fallet var det "ovanligaste i kategorin ovanliga", när han tillkännagav dödsstraffet. En av de dömda brast ut i gråt när straffet förkunnades.

YA - 13 maj 14 kl. 14:37

M vill ha fyra kommunala byskolor

Foto: Torun Börtz
Moderaterna ser en framtid med fyra kommunala byskolor. Skillinge finns inte med i den organisation som partiet vill slå fast. Borrby gör dock det.

Sydsvenskan - 10 jan 15 kl. 00:30

Dödlig hjärntumör misstogs för ångest

När Mattias Fröjd sökte vård för hjärtklappning och huvudvärk blev diagnosen panikångest. Fyra månader senare opererades han akut för hjärntumör. Nu kritiserar anhöriga och Inspektionen för vård och omsorg Södra Sandbys vårdcentral..

GT - 10 jan 18 kl. 15:59

4-åriga Saga lider av dödlig sjukdom

Saga från Kungsbacka är fyra år gammal – och dödligt sjuk i cancer.Nu kämpar den förkrossade familjen för att uppfylla dotterns drömmar under hennes sista tid i livet.– Från att diagnosen ställs så har man ungefär 13 månader kvar att leva, berättar pappa Kristoffer..

Skånskan - 25 apr 18 kl. 17:05

Åtalas efter olycka med dödlig utgång

burlöv En kvinna åtalas efter att hon krockat med en annan bil på Kronetorpsvägen förra året.
I den andra bilen satt en man i 80-årsåldern som dog till följd av olyckan.Inledningsvis var det den 81-årige mannen som misstänktes för att inte ha iakttagit väjningsplikt i en korsning på Kronetorpsvägen och därmed orsakat trafikolyckan.

Skånskan - 01 apr 18 kl. 06:00

Nu tar han det lite lugnare

ARBETSAM. Lennart Olsson köpte en gård, rev alla hus och byggde nya – utan hjälp. Nu ska han fylla 90 år och tar det lite lugnare.

YLE - 02 apr 17 kl. 18:38

Konståknings-VM är över – det här kommer vi att minnas

Yle Sportens konståkningskommentator Marianne Nyman har följt de stora mästerskapen sedan 1970-talet. Trots det bjöd hemma-VM i Helsingfors på några insikter som överraskade. Herråkarnas svindlande tekniska kunnande Man behöver inte gå väldigt många år tillbaka i tiden för att hitta resultatlistor som visar att medaljerna gick till de åkare som misslyckades minst.

Kristianstadsbladet - 11 jun 14 kl. 08:28

Davidsons ökenfärd skildras i "Tracks"

När hon var 27 år gammal gav sig Robyn Davidson ut på vandring genom den australiska öknen i sällskap med fyra kameler och en hund.Äventyret tog nio månader och resulterade i artiklar, en bästsäljande bok och världsberömmelse. Och nu har det hela dessutom resulterat i filmen "Tracks".

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 14 kl. 08:28

Davidsons ökenfärd skildras i "Tracks"

När hon var 27 år gammal gav sig Robyn Davidson ut på vandring genom den australiska öknen i sällskap med fyra kameler och en hund.Äventyret tog nio månader och resulterade i artiklar, en bästsäljande bok och världsberömmelse. Och nu har det hela dessutom resulterat i filmen "Tracks".

Sydsvenskan - 26 feb 13 kl. 06:30

KHL växer västerut

Ryssen kommer! Inte riktigt, men KHL kryper längre och längre västerut. Den ryskdominerade hockeyligans västgräns går för närvarande vid St Petersburg, Riga, Prag och Bratislava.

Kristianstadsbladet - 13 okt 13 kl. 12:39

Nytt hopp för blodcancerpatienter


Forskning ger drabbade av kronisk myeloisk leukemi (KML), en tidigare dödlig form av leukemi, hopp om bot.För drygt tio år sedan avled majoriteten av patienterna inom fem år från diagnos - i dag kan de flesta leva ett normalt liv med hjälp av bromsmediciner. Sedan fyra år tillbaka pågår nästa fas i utvecklingen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.