Corren > Nyheter

Saturday, 05 December, 23:53

Corren - 21 nov 20 kl. 05:19

Den politiska prestigen måste läggas åt sidanÅr 2020 börjar lida mot sitt slut och tyvärr ser vi en oroande utveckling som innebär att vi måste förbereda oss på att fira annalkande högtider utan våra nära och kära..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den politiska, prestigenmåste , läggas, åt, sidan
Cornucopia - 08 sep 18 kl. 12:50

SVT belyser varför de bör läggas ner

Vuxendagiset SVT belyste igår efter partiledarnas slutdebatt i den statskontrollerade televisionen, varför Public Service-utredningen har grovt fel i att garantera vuxendagisets fortsatta tvångsfinansierade existens. Agerandet är således positivt och visar varför Public Service bör bantas ner till dels frivillig finansiering och dels kraftigt reduceras i storlek.
Inifrån vuxendagiset i Göteborg.

Skånskan - 21 sep 15 kl. 09:56

Öresundskomiteen kan komma att läggas ned

Malmö/Köpenhamn Läget är låst i de dansk-svenska förhandlingarna om att slå samman Greater Copenhagen och Öresundskomiteen. Det framgår av handlingarna till onsdagens möte i Öresundskomiteens verkställande utskott. Mötet har ett konkret förslag att ta ställning till: nedläggning av Öresundskomiteen.

Alliansfritt Sverige - 08 apr 13 kl. 11:27

Centerns politiska reklam: garanterat fri från politik. Och Centern.REKLAM. "Vi har inga lösningar" kunde vara namnet på Centerpartiets nya kampanj och reklamfilm. Tyvärr har kampanjen ett lite mindre ärligt namn i "Vi ser hela landet".

DN - 07 maj 14 kl. 19:30

Malin Ullgren: Det är våldet och inte den politiska analysen som utgör lockelsen

En sak ska klarläggas, till att börja med: själva upplägget för ”Uppdrag gransknings” tvådelade program om först nazister, sedan om militant vänster, är djupt försåtligt. Över hela Europa sker en högerradikalisering som vi inte på länge sett maken till, med högerextremistisk och nazistisk representation i parlamenten. Det händer utanför Sverige, och det händer i Sverige.

Blekinge Läns tidning - 15 dec 18 kl. 04:00

Nya politiska styret lägger ner tidning

Det nya politiska Samstyret har meddelat att kommunens informationstidning ”Naturligtvis” ska läggas ner i besparingssyfte. Trots det går de ansvariga för tidningen nu i en läsarenkät där de vill veta vad Sölvesborgarna tycker om den. .

Vimmerby Tidning - 23 jan 13 kl. 09:02

Fritidsgården i Gunnebo ska inte läggas ner

Gunnebo fritidsgård räddas, större delen av föreningsbidragen förblir oförändrade och simhallen får inte sämre öppettider eller höjda avgifter. Det är den politiska majoriteten överens om inför kommunstyrelsens möte på måndag..

SmålandsPosten - 04 jul 13 kl. 06:40

Korttidsboendet ska läggas ner

När 2014 års budget fastställdes av Tingsryds fullmäktige i förra veckan stod det som bekant också klart att korttidsplatserna på Äppelgården i Urshult försvinner.
Göran Mårds (V) yrkande om ett besparingskrav från övriga förvaltningar för att kunna rädda platserna röstades ner. Men politikerna röstade inte utan motstånd.

YLE - 24 sep 13 kl. 04:00

Kompasser kan leda fel på den politiska kartan

Valkompasser och enkäter är en sak ? och politik på riktigt något helt annat, skriver Yle Nyheters Anne Suominen om riksdagsledamöternas inställning till skolsvenskan. Vad är det som har hänt?

Barometern - 11 mar 14 kl. 06:50

Blunda inte för det politiska våldet

Judiska elever i Stockholm möttes av hakkors. Demonstranter i Malmö knivskars av nazister och svenska vit-makt före­trädare reser till Ukraina för att delta i medborgargarden.
Inget talar för att svenska nazister blivit fler.

Barometern - 11 mar 14 kl. 06:50

Blunda inte för det politiska våldet

Judiska elever i Stockholm möttes av hakkors. Demonstranter i Malmö knivskars av nazister och svenska vit-makt före­trädare reser till Ukraina för att delta i medborgargarden.
Inget talar för att svenska nazister blivit fler.

Kristianstadsbladet - 25 mar 14 kl. 14:19

Politiska brott ska registreras


EU-val i maj. Val till riksdag, landsting och kommuner i september. Däremellan en extra intensiv Almedalsvecka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.