SVT > Utrikes

Tuesday, 01 December, 22:02

SVT - 21 nov 20 kl. 04:36

Här tar Trump åt sig äran för coronavaccinetFlera läkemedelsbolag börjar närma sig en första lansering av sina coronavaccin. Så sent som på fredagen ansökte Pfizer om att få ett ”akut” godkännande av FDA, USA:s läkemedelsmyndighet. Att ett vaccin snart är ute på marknaden är något Donald Trump nu tar åt sig äran för..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Trump, Pfizer, FDA, USA, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här tar, Trump, åtsig , äranför , coronavaccinet
Expressen - 18 okt 17 kl. 00:25

IS flyr Raqqa – Donald Trump tar åt sig äran

IS uppges ha besegrats i huvudfästet Raqqa i Syrien – och Donald Trump tar åt sig äran. På frågan om varför detta inte hänt tidigare svarade den amerikanska presidenten:– Eftersom vi inte hade Trump som president. .

Expressen - 06 okt 16 kl. 03:13

Trump tar åt sig äran för segern i debatten

Donald Trumps kandidat Mike Pence vann vicepresidentdebatten i USA under natten till onsdagen. Och Trump själv tar åt sig äran för segern. – Jag får mycket beröm för att han var mitt förstahandsval, säger han enligt CNN..

Dagens PS - 26 sep 19 kl. 08:28

Ukrainas president tar Trump i försvar

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj upplevde inga påtryckningar från USA:s president Donald Trump under deras telefonssamtal. Det har Volodymyr Zelenskyj sagt sedan det uppdagats att Trump ville att Ukraina skulle utreda hans politiska motståndare Joe Biden, rapporterar Sveriges Radio. Biden är favorittippad att bli demokraternas presidentkandidat och därmed utmana Donald Trump nästa år.

Dalarnas tidningar - 03 apr 14 kl. 16:06

Moderaterna trötta på att Ahlgren tar åt sig äran

De moderata riksdagsledamöterna på Dalabänken är upprördra över att deras Allianspartner, centerpartisten Anders Ahlgren tar åt sig äran för det framgångsrika lobbyarbetet som gav 250 miljoner till Sälens flygplats..

DN - 06 dec 16 kl. 14:33

Björklund tar åt sig äran av Pisa-resultaten

Den tidigare utbildningsministern Jan Björklund tar åt sig äran av vändningen i Pisa-resultaten. Liberalernas partiledare menar att den årskull niondeklassare, födda år 1999, som gjorde Pisa-testet i fjol är den första som fullt ut påverkats av den tidigare borgerliga regeringens reformer..

DI - 16 apr 18 kl. 10:25

V tar åt sig äran för flera budgetsatsningar

Vänsterpartiet tar åt sig äran för flera av regeringens satsningar. Det handlar om jämlikheten, välfärden och gemensamma investeringar.  .

GöteborgsPosten - 16 apr 18 kl. 10:36

V tar åt sig äran för regeringens satsningar

Oppositionen är som sig bör kritisk medan regeringens samarbetspartner, Vänsterpartiet, tar åt sig äran av den förda politiken..

Helsingborgs Dagblad - 16 apr 18 kl. 09:51

V tar åt sig äran för regeringens satsningar

Oppositionen är som sig bör kritisk medan regeringens samarbetspartner, Vänsterpartiet, tar åt sig äran av den förda politiken. Kristdemokraterna tycker att regeringen bedriver en passivitetens politik, och att Sverige betalar ett högt pris för detta nä.

UNT - 16 apr 18 kl. 10:35

V tar åt sig äran för regeringens satsningar

Oppositionen är som sig bör kritisk medan regeringens samarbetspartner, Vänsterpartiet, tar åt sig äran av den förda politiken..

Sydsvenskan - 18 nov 16 kl. 08:38

Trump tar åt sig äran för Fordbeslut

USA:s tillträdande president Donald Trump har på Twitter påstått att han jobbat hårt för att få Ford Motors ordförande Bill Ford Jr att bevara en bilfabrik i Kentucky. Enligt Ford Motor har det dock aldrig varit aktuellt att stänga fabriken. Antagligen.

Barometern - 18 nov 16 kl. 08:38

Trump tar åt sig äran för Fordbeslut

USA:s tillträdande president Donald Trump har på Twitter påstått att han jobbat hårt för att få Ford Motors ordförande Bill Ford Jr att bevara en bilfabrik i Kentucky. Enligt Ford Motor har det dock aldrig varit aktuellt att stänga fabriken.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.