Expressen > Nyheter

Monday, 23 November, 19:50

Expressen - I förrgår: 04:30

S-politikerns misstänkta knarknäste: ”Jag är antiksamlare”Tusentals kronor i kontanter.Cannabis, ecstasy, amfetamin och fentanyl.Det avslöjades i polisens razzia efter att en S-politiker stoppats med rödsprängda ögon.Politikern har suttit i kommunfullmäktige och varit riksdagskandidat – här är bilderna inifrån hans misstänkta knarknäste..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-politikerns, misstänkta, knarknästeJag är , antiksamlare
Skånskan - 11 nov 16 kl. 06:00

Kritiserar brottsutredningar om misstänkta våldtäkter

Hörby Att utredningar som rör misstänkta våldtäkter i Hörby försenas på grund av polisens bristande resurser har fått kommunalrådet Susanne Meijer (S) att reagera.
Hon anser att det är en skam för Sverige att utsatta kvinnor ska behöva vänta i ovisshet. ERWP.

Trelleborgs Allehanda - 24 jul 12 kl. 07:00

Misstänkta tjuvar visas upp på nätet

Foto: Jonas Ekström/Scanpix
Polisen trappar upp kampen mot de ökande inbrotten på Söderslätt och lägger ut bilder på nätet på misstänkta tjuvar.
Inbrottsvågen på Söderslätt fortsätter och polisen har hittills inte lyckats stävja den. Nu sätter man in nya åtgärder.

BT - 07 jan 15 kl. 22:51

Tre misstänkta uppges ha gripits

Tre personer uppges ha gripits för del i den blodiga attacken mot satirtidningen Charlie Hebdos redaktion i Paris där tolv personer sköts ihjäl, men uppgiften har inte bekräftats. Samtidigt samlas Frankrike till massmöten och nationell sorgedag.En talesman för franska polisen säger till The Guardians korrespondent Kim Willsher att tre personer gripits, misstänkta för del i attacken mot Charlie Hebdos kontor.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 14:10

Misstänkta nekar till rå misshandel i Vellinge

VELLINGE De fyra unga män som i söndags anhölls misstänkta för att i Vellinge ha misshandlat en
17-åring med påkar och järnrör nekar till brott.
Nu överväger åklagare Kristina Amilon att begära dem häktade.– Att de misstänks för att ha använt tillhyggen bidrar till att jag anser att våldet är grövre, säger kammaråklagare Kristina Amilon.

BT - 03 sep 14 kl. 20:09

Misstänkta terrorister åtalas sällan

Säkerhetspolisen uppger sig ha avvärjt två terrordåd i Sverige de senaste åren. Men inga misstänkta terrorister tycks ha åtalats och ställts inför rätta. Höga beviskrav gör att ytterst få fall håller i domstol.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Grannarna om de misstänkta bröderna: Är en överraskning

Sedan i fredags sitter tre personer, varav två bröder, anhållna skäligen misstänkta för mordet på 17-åriga Lisa Holm. Bröderna, som är gästarbetare från Litauen har enligt de boende i byn bott i området under en längre tid. Nu uttalar sig grannarna om de misstänkta.

Sydsvenskan - 13 aug 15 kl. 09:24

Mordmisstänkta måste begäras häktade

Åklagaren måste i dag lämna in en häktningsframställan till tingsrätten i Västmanland om de två män, 23 respektive 35 år gamla, som är misstänkta för morden på Ikea i Västerås ska hållas fortsatt frihetsberövade. Annars släpps de.— Vi har tid på oss till senast klockan 12.

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 15 kl. 09:24

Mordmisstänkta måste begäras häktade

Åklagaren måste i dag lämna in en häktningsframställan till tingsrätten i Västmanland om de två män, 23 respektive 35 år gamla, som är misstänkta för morden på Ikea i Västerås ska hållas fortsatt frihetsberövade. Annars släpps de.— Vi har tid på oss till senast klockan 12.

Nyheter 24 - 26 jul 13 kl. 15:46

"Död" man kom hem ? polisen hade redan gripit sex misstänkta för mordNy utredning

VIJAYNAGAR. När sonen varit borta i fyra dagar anmälde hans pappa honom som saknad till polisen. Pappan, Jasodhar Gadtia.

Västerbottens Folkblad - 07 jan 14 kl. 10:22

Misstänkta rattfyllerister på Teg

På förmiddagen har polisen stoppat två misstänkta rattfyllerister på Teg. Strax efter sju blåste en bilförare positivt i sållningsinstrumentet. På polisstationen blåste föraren sedan motsvarande 0,3 promille och kommer rapporteras för rattfylleri.

SmålandsPosten - 31 jul 14 kl. 06:05

Misstänkta har identifierats

Polisen känner till namnen på några av ungdomarna som misstänks ligga bakom skade­görelsen på Araby­om­rådet under natten till tisdagen.
– Vi jobbar på och hoppas efter hand kunna hämta in några misstänkta, säger kriminalinspektör Lena Ohlsson. Utredningen har hög prio­ritet och polisen söker efter fler vittnen till händelserna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.