Dalarnas tidningar > Nyheter

Thursday, 26 November, 10:14

Dalarnas tidningar - 20 nov 20 kl. 22:42

Hedemorabo misstänks för skadegörelse på järnvägsstationenEn man i 20-årsåldern misstänks för skadegörelse vid järnvägsstationen i Hedemora. Han åtalas nu....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Hedemora

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hedemorabomisstänks för , skadegörelse, järnvägsstationen
Kristianstadsbladet - 16 aug 13 kl. 09:00

Minskad kostnad för skadegörelse i Bromölla

Foto: Bosse Nilsson
Kostnaderna för skadegörelse i Bromölla kommun sjönk kraftigt år 2012 jämfört med 2011. Detta framgår i en rapport om verksamhetsberättelse av riskhantering som presenterades på kommunstyrelsens allmänna utskott i?går.

Magazin24 - 27 dec 12 kl. 07:12

Skadegörelse vid järnvägsstationen

Under natten till torsdagen klottrade någon eller några på fasaden till järnvägsstationen i Köping. Klottret upptäcktes av en vakt som patrullerade i området under natten. Någon eller några hade klottrat på järnvägsstationens norra sida.

SmålandsPosten - 13 maj 14 kl. 07:46

Storsatsning på järnvägsstationen

Väntsal, näringslivskontor, turistinformation och kaféhörna.
– I höst planerar vi för liv och rörelse i Lessebos järnvägsstation, säger kommunchef Christina Nyquist. Det förfallna stationshuset har fått besökare att jämföra med avkrokar i forna öststater.

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 17:17

32-åring åtalas för grov skadegörelse

Foto: Lasse Ottosson
På morgonen den 14 december fick polisen flera samtal om en man som kastade stenar omkring sig på järnvägsstationen i Hässleholm. Nu åtalas en 32-årig man för grov skadegörelse.
Mannen är misstänkt för att ha kastat sten på tre monitorer och fem biljettautomater som tillhör Trafikverket och Skånetrafiken.

SmålandsPosten - 23 jan 15 kl. 06:13

Skadegörelse på järnvägsstation i Älmhult

Sent i går kväll utlöstes brandlarmet på järnvägsstationen i Älmhult. När räddningstjänsten kom till platsen möttes de varken av eld eller rök. Istället hade någon kastat omkull ett antal större blomkrukor inne på stationen med stor oreda som följd.

Skånskan - 01 mar 18 kl. 21:38

Skadegörelse och trygghet heta ämnen

Lund Arbetet mot vandalisering blev en het debattfråga vid torsdagens kommunfullmäktigemöte, liksom tryggheten vid järnvägsstationen. ERWP.fif(0)Båda ärendena byggde på motioner och besluten innebär att redan pågående insatser ska fortsätta, utan kompletteringar.

Alingsås tidning - 03 okt 15 kl. 09:09

Två misstänks för skadegörelse

Två män i 20-årsåldern kontrollerades av polis vid järnvägsstationen vid 20-tiden på fredagen. Båda männen fick följa med polis för provtagning efter misstankar om ringa narkotikabrott, eget bruk. Med sig hade männen plasthandskar och burkar med sprayfärg.

Kristianstadsbladet - 03 dec 18 kl. 23:00

Fuktskador i väggarna efter skadegörelse – toalett sönderslagen på tågstationen

I helgen utsattes toaletten på järnvägsstationen för skadegörelse. Detta medförde läckage som gjort att väggarna vattenskadats. .

Alingsås tidning - 05 sep 19 kl. 10:00

Skadegörelse på tåg

Två personer sågs klottra på ett tåg vid järnvägsstationen sent på onsdagskvällen. En anmälan om skadegörelse har upprättats. Någon misstänkt gärningsperson har inte identifierats..

DalaDemokraten - 11 jun 14 kl. 16:45

Skadegörelse vid stationen

Ett sönderskuret däck och två däck med fälg stulna. Det är vad som mötte en bilägare som haft sitt fordon parkerat vid järnvägsstationen i Leksand. Bilen hade stått på långtidsparkeringen i en dryg vecka.

Dalarnas tidningar - 11 jun 14 kl. 16:45

Skadegörelse vid stationen

Ett sönderskuret däck och två däck med fälg stulna. Det är vad som mötte en bilägare som haft sitt fordon parkerat vid järnvägsstationen i Leksand. Bilen hade stått på långtidsparkeringen i en dryg vecka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.